ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτες σκηνές νεαρής φοιτήτριας με ελεγκτές λεωφορείου!

Σε ένα απίστευτο περιστατικό ενεπλάκη νεαρή φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν δύο ελεγκτές πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτες. Η φασαρία ξεκίνησε όταν κάποιοι επιβάτες δεν είχαν εισιτήριο και αρνήθηκαν τον έλεγχο από τους ελεγκτές. Μία κοπέλα όμως, προκειμένου να γλιτώσει τον έλεγχο των ελεκτών θέλησε να πηδήξει από το παράθυρο για να «γλιτώσει». Το […]

Default avatar

Guest Author

2 Σεπτεμβρίου, 2016

Σε ένα απίστευτο περιστατικό ενεπλάκη νεαρή φοιτήτρια μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, όταν δύο ελεγκτές πραγματοποίησαν έλεγχο σε επιβάτες. Η φασαρία ξεκίνησε όταν κάποιοι επιβάτες δεν είχαν εισιτήριο και αρνήθηκαν τον έλεγχο από τους ελεγκτές. Μία κοπέλα όμως, προκειμένου να γλιτώσει τον έλεγχο των ελεκτών θέλησε να πηδήξει από το παράθυρο για να «γλιτώσει».

Το περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στον τερματικό σταθμό Χαριλάου και σύμφωνα με την Thessnews, όταν εντοπίστηκε η νεαρή κοπέλα που δεν είχε χτυπήσει εισιτήριο, οι ελεγκτές ζήτησαν από τον οδηγό να κλειδώσει τις πόρτες του λεωφορείου.

Στο βίντεο βλέπουμε, αρχικά έναν από τους ελεγκτές να έρχετε σε αντιπαράθεση με επιβάτη και να ανταλάζουν «χαρακτηρισμούς», ενώ στη συνέχεια βλέπουμε την νεαρή σε κατάσταση αμοκ, να την έχουν περικυκλώσει οι ελεγκτές και αυτή να αποφασίζει να διαφύγει από το παράθυρο. Ε

κείνη την στιγμή, ένας ελεγκτής δεν σκέφτηκε τι μπορεί να προκαλέσει και αποφάσισε να την τραβήξει από τα πόδια για να την βάλει μέσα στο λεωφορείο… Eνώ από κάπου ακούγεται «ας πέσει, τόσο χαζή είναι δηλαδή…».

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάποιον άλλο επιβάτη ο οποίος ήρθε σε αντιπαράθεση με τους ελεγκτές όταν εκείνοι πήγαν να του αρπάξουν το κινητό από τα χέρια.

Τελικά κλήθηκε το 100 για να λυθεί η διαμάχη με την αστυνομία να παίρνει καταθέσεις και από επιβάτες του λεωφορείου.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET