Είναι viral

Ο Σούπερ Πότσεπ ορκίστηκε και με… Αγάπη Μόνο, ίσως δούμε κι εμείς πτυχίο κάποτε!

Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά όσον αφορά τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του… star system (;) μας, μιας και πολλές από τις διασημότητες αυτής της χώρας έφτασαν μέχρι το τέλος της φοιτητικής τους σταδιοδρομίας. Ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε πρώτος τον χορό (με μια κάποια καθυστέρηση βέβαια), ενώ λίγο πριν το κλείσιμο του έτους, ήρθε και η σειρά του Τάσου […]

Neopolis Team

31 Δεκεμβρίου, 2018

Το 2018 ήταν μια εξαιρετική χρονιά όσον αφορά τις ακαδημαϊκές επιδόσεις του… star system (;) μας, μιας και πολλές από τις διασημότητες αυτής της χώρας έφτασαν μέχρι το τέλος της φοιτητικής τους σταδιοδρομίας. Ο Ηλίας Βρεττός άνοιξε πρώτος τον χορό (με μια κάποια καθυστέρηση βέβαια), ενώ λίγο πριν το κλείσιμο του έτους, ήρθε και η σειρά του Τάσου Ποτσέπη, ή όπως είναι πιο πιθανό να τον γνωρίζεις, του «Αγάπη Μόνο»

Όχι οτι θέλουμε να σε αγχώσουμε, αλλά έχεις πάρει χαμπάρι οτι παίρνει πτυχίο κάθε καρυδιάς καρύδι κι εσύ ακόμα χρωστάς μαθήματα του πρώτου έτους;

Στο θέμα μας όμως και παρά τον πολυάσχολο βίο του νεαρού επιστήμονα και την αγάπη που είχε να μοιράσει απλόχερα για ένα ακόμη έτος, βρήκε τον χρόνο και πέτυχε αυτό που για πολλούς από εμάς μοιάζει με όνειρο μακρινό. Ορκίστηκε και με το πτυχίο στα χέρια του μπορεί, εκτός όλων των άλλων, να ασκήσει και το επάγγελμα του ηλεκτρολόγου μηχανικού.

Κάτι που πανηγύρισε με την ψυχή του, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμφοιτητές του!

Όπως βλέπεις, επικράτησε ένας πανικός κατά την ορκωμοσία του, με το αμφιθέατρο να γεμίζει με φωνές, κόρνες και τις συνηθισμένες φιγούρες – σήμα κατατεθέν του αγαπημένου μας περφόρμερ!

Η αλήθεια είναι πως κάτι είχαμε ψιλιαστεί για την αλλαγή πορείας στη ζωή του από την τελευταία επίσκεψη στην Αννίτα Πάνια, ωστόσο δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πόσο γρήγορα θα ερχόταν αυτή η αλλαγή.

Από την άλλη βέβαια, έναν λαμπρό επιστήμονα που «παραμένει στην εκπληκτική χώρα του στηρίζοντας το νεανικό ανθρώπινο δυναμικό & δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας ως επιχειρηματίας στον κλάδο του», δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ – ΣΜΟΥΤΣ ΣΜΟΥΤΣ!

 

View this post on Instagram

 

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Κ ΥΠΕΡΟΧΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ??? ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ?? ΩΣ ΝΕΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΜΑΣ ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΦΙΛΟΥΣ-ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ Κ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ✝️?? ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ❤️? . ? THANK YOU @ioannis_gkotsiou ? . #AgapiMono #graduation #grad #graduate #graduationday #diploma #degree #graduationtime #graduationstudent #instagraduation #graduationceremony #graduationacademy #graduated #graduationpower #graduating #graduates #youngeducated #schoolgraduation #justgraduated #guesswhograduated #semesterover #collegegraduation #postgraduate #didit #wedidit #hereigo #itsgraduationday #graduationsofinstagram #yesgraduation #imdone

A post shared by Τάσος Ποτσέπης (@potsepis_tasos) on

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET