ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο Στέλιος Κουδουνάρης στο 2ο επεισόδιο της σειράς «Coffee Island – Microfarm Series»!

O fashion designer, είναι ο δεύτερος κατά σειρά, καλεσμένος του Coffee Explorer, Παναγιώτη Κωνσταντινόπουλου, στο νέο επεισόδιο της σειράς, Coffee Island – Microfarm Series.

Neopolis Team

23 Ιανουαρίου, 2020

Η σειρά της Coffee Island, Microfarm Series, συνεχίζεται με πρωταγωνιστές μοναδικούς ανθρώπους με κοινά χαρακτηριστικά, το πάθος και τη δημιουργία. Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, ο Coffee Explorer, Παναγιώτης Κωσταντινόπουλος, συναντά τον fashion designer, Στέλιο Κουδουνάρη, και τον ξεναγεί στη φιλοσοφία του Microfarm Project, μέσα από το νέο Ethiopia Kutigenge. 

«Η μοναδικότητα ξεκινάει από το συναίσθημα. Όταν κάτι έχει από πίσω συναίσθημα, γίνεται εμπειρία γι’ αυτόν που τη βιώνει και για αυτόν που τη δημιουργεί», λέει χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης, όταν ερωτάται πώς ορίζεται για εκείνον η μοναδικότητα.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο κριτής του My Style Rocks «ταξιδεύει», παρέα με τον Παναγιώτη, στην Αιθιοπία και στην ιστορία του δεύτερου Microfarm Project, της σειράς Ethiopia Motherland, που πήρε το όνομα του από τους δύο φαρμιέρηδες-καλλιεργητές του, τον Kutiyo Danibe και τον Tegenge Ocholo. Εξερευνά τις μυρωδιές αυτού του 100% specialty arabica, καφέ και ανακαλύπτει το κακάο και τα φρουτένια αρώματα από το μύρτιλο και το βερίκοκο, που κρύβει ο Ethiopia Kutigenge.

Παρακολούθησε όλη την απολαυστική συνάντηση στο ακόλουθο Link http://bit.ly/2O4ohFv & stay tuned για το επόμενο βίντεο της σειράς.

Πρόλαβέ τον Ethiopia Kutigenge στο καφεκοπτείο ή κάνε μια πρώτη δοκιμή με take away στο κατάστημα ή ηλεκτρονικά μέσα από το app της Coffee Island ή από το site www.coffeeisland.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET