Τιβί

Απογοήτευση ? Αν είναι όντως αυτός ο παρουσιαστής του Survival, εμείς θα κάνουμε απεργία πείνας!

Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες του youweekly.gr, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε δραστικές κινητοποιήσεις. Κι αυτό διότι πάνω που περιμέναμε να απολαύσουμε το Μένιο το Φουρθιώτη σε μία ακόμη εκπομπή, έρχονται νέα που σοκάρουν! Ναι, όπως καταλάβατε, η αγαπημένη μας τηλεπερσόνα, δε θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή του Survival, καθώς αυτός οδεύει στον Κώστα […]

Neopolis Team

2 Αυγούστου, 2017

Σε περίπτωση που ευσταθούν οι πληροφορίες του youweekly.gr, είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε σε δραστικές κινητοποιήσεις. Κι αυτό διότι πάνω που περιμέναμε να απολαύσουμε το Μένιο το Φουρθιώτη σε μία ακόμη εκπομπή, έρχονται νέα που σοκάρουν!

Ναι, όπως καταλάβατε, η αγαπημένη μας τηλεπερσόνα, δε θα αναλάβει τον ρόλο του παρουσιαστή του Survival, καθώς αυτός οδεύει στον Κώστα Σόμμερ. Όχι ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον ταλαντούχο ηθοποιό, αλλά διάολε, εκπομπή στο «Ε» χωρίς τον Μένιο γίνεται; Ξεκάθαρα, όχι!

Εκτός κι αν…

Λέτε ο Μένιος να μην ανέλαβε την παρουσίαση γιατί θα …αγωνίζεται; Χμμ, σα να μας αρέσει η ιδέα! Άλλωστε, όπως θα δείτε και παρακάτω, ο στίβος μάχης του νέου τηλεπαιχνιδιού, θα είναι στα μέτρα του.

Το λες και παιδική χαρά…

Παρεμπιπτόντως, όταν ακούμε ή διαβάζουμε ότι το Survival θα πραγματοποιηθεί στο …Νομό Ηλείας, είμαστε οι μόνοι που μας έρχεται στο μυαλό το παρακάτω;

Θα φρίξει το σκυλί, όχι αστεία…

 

FUN ZONE

EVENTS

Σymposio Festival: 1η Οκτωβρίου το μεγάλο comeback στη Βαρβάκειο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET