SPILL THE TEA

Ο Ντάνος θα πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανή ταινία τρόμου, δε μας βλέπει καν!

Κάποια καριέρα χτίζεται εδώ πέρα!

Neopolis Team

13 Ιανουαρίου, 2023

Μια ιστορία που πρωτοξεκίνησε το 2017 με τη συμμετοχή στο Survivor, πλέον έχει φτάσει στον κινηματογράφο με διεθνείς παραγωγές. Το λες και εξέλιξη.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα είναι πάντα το πρόσωπο του ριάλιτι επιβίωσης, όσες σεζόν κι αν έρθουν. Είναι αυτός που έφερε 70% κόσμο στις οθόνες του για να τον παρακολουθήσει. Αποτελεί μέρος της ιστορίας της σύγχρονης ελληνικής τηλεόρασης και δεν είναι μεγάλη κουβέντα, είναι η αλήθεια.

Διάβασε κι αυτό

Survivor All Star: Οι 26 παίκτες που αναχώρησαν για Αγ. Δομίνικο και οι δηλώσεις τους!

Σε άλλη περίπτωση, ένα πρόσωπο σαν κι αυτόν πιθανόν να έκανε διαφορετική διαχείριση της δημοφιλίας του. Ο ίδιος όμως επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ και να εκμεταλλευτεί την εικόνα που έχτισε στο Survivor για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η πρώτη του προσπάθεια δεν ήταν πολύ πετυχημένη (με αγάπη πάντα, αλλά δεν ξεχείλισε και ταλέντο), ωστόσο ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιμένει στο – κατά πώς φαίνεται – νέο του πάθος και επιστρέφει με πολλές δουλίτσες. Και μάλιστα κινηματογραφικές.

Μία από αυτές τις δουλειές είναι χολιγουντιανής παραγωγής και ανήκει στην κατηγορία «ταινίες τρόμου». Με άλλα λόγια, θα δούμε τον Ντάνο σε θρίλερ!  

Το ‘The sessions: a hip hop horror story’ όπως ονομάζεται, είναι ένας από τους λόγους που ο ίδιος επικαλέστηκε για να αποφύγει το Survivor All Star. Η χάρη του μπορεί να έφτασε μέχρι την Τουρκία χάρη στον Ατζούν, αλλά τώρα θέλει να την επεκτείνει με διεθνείς παραγωγές.

Τα γυρίσματα της ταινίας φημολογείται ότι θα ξεκινήσουν το Μάρτιο, οπότε ήταν αδύνατο να συμμετάσχει στο All Star. Μιλάμε για τον Ντάνο άλλωστε, κατά πάσα πιθανότητα θα έφτανε τελικό πάλι. Μπορεί λοιπόν να μην τον βλέπουμε στα αγωνίσματα, αλλά τον βλέπουμε σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τα γυρίσματα του θρίλερ.

Σύμφωνα με το «Πρωινό μας», ο Αγγελόπουλος επελέγη στο κάστινγκ γιατί άρεσε πολύ σε ένα διαφημιστικό που είχε κάνει σαν Τζέιμς Μποντ. Το ακούμε και γενικά προτείνουμε να ληφθεί υπόψιν σε adventure movies, γιατί έχει τη σωματοδομή για κάτι τέτοιο.

Από το παραπάνω απόσπασμα μαθαίνουμε για μία ακόμα συμμετοχή του Ντάνου στην ταινία ‘The Queen of Heaven’, όπου θα πρωταγωνιστήσει ως Άγιος Λογγίνος ο Εκατόνταρχος. Συμπρωταγωνιστής του θα είναι επίσης το άλλοτε reality buddy του, Γιώργος Χρανιώτης, ενώ πρόκειται για μια συμπαραγωγή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Ελλάδα αλλά και εξωτερικό. Από την παραγωγή αυτή έχουμε πάρει επίσης μια μικρή εικόνα, την οποία πρόσφερε ο ίδιος ο Ντάνος, όπου φαίνεται να έχει μακρύ μαλλί. Pass από εμάς!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET