Τιβί

Ο Μουτσινάς κλήρωσε τύπισσα για αυτοκίνητο κι αυτή τον διαολόστειλε επειδή ήθελε κινητό!

Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει «όταν σου χαρίζουν γάιδαρο, δεν το κοιτάς στα δόντια», έτσι δεν ειναι; Προφανώς αυτή δεν ισχύει στα Νότια και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Όπως ίσως είχατε δει, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα» κλήρωνε ένα VW Polo […]

Neopolis Team

5 Ιανουαρίου, 2019

Έχετε ακούσει την παροιμία που λέει «όταν σου χαρίζουν γάιδαρο, δεν το κοιτάς στα δόντια», έτσι δεν ειναι; Προφανώς αυτή δεν ισχύει στα Νότια και πιο συγκεκριμένα στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Ας πάρουμε ωστόσο, τα πράγματα από την αρχή. Όπως ίσως είχατε δει, ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του «Για την Παρέα» κλήρωνε ένα VW Polo ως δώρο για τους τηλεθεατές του.

Που λέτε, η κλήρωση έγινε και το αυτοκίνητο το κέρδισε μια γυναίκα από τα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Κι εκεί που περιμένεις χαρές και πανηγύρια, συνέβη αυτό:

Αι στο δια…ο! Άι στο δια…ο ρε! Βρίζω βρίζω! Ρε, σοβαρολογείτε; Δεν οδηγώ! Άκου να σου πω, εγώ έστειλα μήνυμα για να πάρα κανά κινητό και τελικά βρέθηκε αυτό. Δεν οδηγώ ούτε εγώ ούτε ο άντρας μου. Αν γουστάρετε -δεν κάνω πλάκα- μπορείτε να κάνετε κλήρωση να το δώσετε κάπου αλλού. Είμαι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας, στο Παρίσι ρε! Χέσ.. το κινητό, δεν με ενδιαφέρει!

Προφανώς και το πάνελ έμεινε άφωνο, αν και η κυρία είχε περισσότερο χιουμοριστική διάθεση, παρά νεύρα με την ατυχία τύχη της!

https://www.youtube.com/watch?v=RHRZkuMWZzo

Βέβαια, πάντοτε σε κάτι τέτοια σκηνικά, παίζει και το ενδεχόμενο των «στημένων τηλεφωνημάτων», για χάρη της τηλεθέασης. Άλλωστε, τι θα ήταν η τηλεόραση, χωρίς τα βάιραλς του Ιντερνέτ;

FUN ZONE

Τιβί

Power of Love: Ο Αργύρης πριν κολλήσει με τη Σωτηρία, έριχνε άκυρα στο First Dates!

BINGE WATCHING

‘Euphoria’: Το HBO ανακοίνωσε την ημερομηνία που ξεκινούν τα γυρίσματα της 3ης σεζόν!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET