ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Ο μεγάλος τελικός του Red Bull Half Court 2022 ήταν συναρπαστικός, ανατρεπτικός και άκρως μπασκετικός!

Κάποιοι ήδη ετοιμάζουν βαλίτσες για Αίγυπτο!

Το Red Bull Half Court έπειτα από πολλές δυνατές μάχες 3on3, δύο συναρπαστικές φάσεις προκριματικών και έναν καθηλωτικό τελικό, έφτασε στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι ότι μας άφησε με το στόμα ανοιχτό! Οι νικητές πλέον δίνουν ραντεβού στην «πόλη των χιλιάδων μιναρέδων», το Κάιρο στην Αίγυπτο.

Οι προκριματικοί του Red Bull Half Court πραγματοποιήθηκαν φέτος σε δύο πόλεις της Ελλάδας, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος γύρος των προκριματικών πραγματοποιήθηκε φέτος, για πρώτη φορά, στην συναρπαστική Θεσσαλονίκη, στις 16 Απριλίου, στα γήπεδα της Νέας Παραλίας, όπου από τις 32 ομάδες που συμμετείχαν προκρίθηκαν οι πρώτες 4 για τον τελικό: GND, Retzikiotes, Τρολόντο Ράποτρς, Trace n Chase. Έκπληξη ήταν η εμφάνιση του Δημήτρη “DK” Κυρσανίδη, ο οποίος όχι μόνο έδωσε δυναμικό παρών στο 3on3 μαζί με την ομάδα του, αλλά έκανε και φοβερά tricks, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα στους περαστικούς, αλλά και τους συμμετέχοντες.

Ο δεύτερος γύρος των προκριματικών συνεχίστηκε στις 30 Απριλίου και 1 Μαΐου, στα γήπεδα Νέου Κόσμου στην Αθήνα, με 58 ομάδες να δίνουν το παρόν και να μάχονται και εκείνες στο court για μια θέση στον τελικό. Thessaly Bulls, Los Bandoleros, Rising Stars & Aspondyloi ήταν οι νικήτριες ομάδες.

Οι 8 ομάδες-φιναλίστ συναντήθηκαν και πάλι το Σάββατο 7 Μαΐου στα γήπεδα Νέου Κόσμου, όπου δώσανε επικούς αγώνες για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό του Red Bull Half Court 2022 στην Αίγυπτο.

Οι εκπλήξεις δεν έλειπαν ούτε από τον μεγάλο τελικό αφού στην έναρξη των αγώνων είδαμε ένα 3on3 μεταξύ της ομάδας Marousi Wheelchair Basketball, ενώ κατά τη διάρκεια των αγώνων η ομάδα UMove έδωσε μοναδικά χορευτικά vibes που ξεσήκωσαν το κοινό.

Ξεχωριστοί καλεσμένοι του ελληνικού τελικού ήταν ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Νίκη Αραμπατζή, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. Γιούρκας Σεϊταρίδης, καθώς και ο Άγγελος Μπασινάς.

Ο τελικός αγώνας κρίθηκε μεταξύ της ομάδας Retzikiotes και Trace n Chase, οι οποίες είχαν κοντά τους δύο θρύλους του ελληνικού μπάσκετ, τον Θοδωρή Παπαλουκά και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, οι οποίοι φόρεσαν το καπέλο του προπονητή και τους έδωσαν τις πολύτιμες συμβουλές τους.

Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η Trace n Chase, η οποία θα ταξιδέψει πλέον στο Κάιρο, στην Αίγυπτο, για να αγωνιστεί και να διεκδικήσει τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Red Bull Half Court 2022.

Μεγάλος Χορηγός του Red Bull Half Court 2022 ήταν η Puma, και Χορηγός Επικοινωνίας το SPORT24.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Το να περνάς πολλές ώρες στην κίνηση κάνει κακό στην ψυχική υγεία, επιβεβαιωμένο πλέον!

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET