Επιτέλους | Εισαγγελέας βάζει φρένο στο Game of Love!


Το νέο ριάλιτι του… έρωτα που προβάλλεται από το κανάλι του ANT1, δε μπορεί να αρέσει σε κανέναν. Το ‘Game of Love’ όχι μόνο έχει ξεπεράσει τα επιτρεπτά όρια, αλλά είναι τόσο απεχθές που ακόμα και οι πιο κάλτ εκπομπές του παρελθόντος φαντάζουν καλύτερες.

Ακριβώς λοιπόν επειδή οι σκηνές που επιλέγουν να προβάλλουν οι υπεύθυνοι του ANT1 είναι απαγορευμένες και άσεμνες, η Εισαγγελία Πρωτοδικών εξετάζει το ενδεχόμενο να έχει διαπραχθεί αξιόποινη πράξη. Όπως επίσης, ύστερα από παρέμβαση του προϊσταμένου Ηλία Ζαγοραίου, θα ερευνηθεί αν έχουν υποπέσει στο αδίκημα της παράβασης καθηκόντος και τα μέλη του ΕΣΡ.

Έτσι λοιπόν, την Τρίτη 22 Μαΐου οι ιθύνοντες του καναλιού θα βρεθούν ενώπιον του Εθνικού Συμβούλιου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο λαμβάνοντας υπ’όψιν τις καταγγελίες για την ποιότητα και το περιεχόμενο του προγράμματος, ζήτησε την ακρόαση από τα στελέχη του σταθμού.

Είναι λυπηρό πάντως να βλέπεις ένα κανάλι με πολλά χρονιά στη πλάτη του να προβάλλει τέτοιες ανήθικες εκπομπές στο βωμό της τηλεθέασης.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET