Τιβί

Αυτό είναι το concept της εκπομπής του Δώρου | Ποιοί θα είναι μαζί του;

Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες; Σε παρακαλώ, δηλαδή. Ήταν τόσο σιγουράκι ότι ο Δώρος Παναγίδης θα βρισκόταν σύντομα σε κάποιο πάνελ εκπομπής που βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας.  Ο Κύπριος και πρώην παίκτης του Power of Love, ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και ενδεχομένως αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, να ήταν ακόμα […]

Δήμητρα Πραντάλου

20 Ιουνίου, 2018

Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες; Σε παρακαλώ, δηλαδή. Ήταν τόσο σιγουράκι ότι ο Δώρος Παναγίδης θα βρισκόταν σύντομα σε κάποιο πάνελ εκπομπής που βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας. 

Ο Κύπριος και πρώην παίκτης του Power of Love, ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και ενδεχομένως αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, να ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Η απόφασή του, ωστόσο, μόνο κακό δεν του έχει κανεί αφού όχι μόνο τον ζητάνε από παντού για συνεντεύξεις, αλλά ήρθε και η πρόταση στην τηλεόραση με τον ίδιο να απαντάει θετικά.

https://www.instagram.com/p/BjHJH4HFT1J/?hl=el&taken-by=dorospan

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δώρος θα βρίσκεται σε εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα ονομάζεται Splash. Παρουσιαστές θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Πρόκειται για ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου, χωρίς όμως ακόμα να έχει καθοριστεί η ώρα. Τα πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για πρωινή ζώνη, με την εκπομπή δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 ή στις 11:00 και να διαρκεί για τέσσερις ώρες.

Στο παρεάκι θα βρίσκεται επιπλέον και μια ακόμα δυνατή γυναικεία παρουσία, αυτή της Έλενας Κρεμλίδου.

https://www.instagram.com/p/BjwmCZQAlo3/?hl=el&taken-by=elena_mariposa

Η Έλενα μας συστήθηκε πρώτη φορά από την εκπομπή του καναλιού ‘Ό,τι να ‘ναι’ και η σέξι εικόνα της είχε κάνει πολλούς να την σχολιάζουν με πολύ θετικά λόγια. Η ίδια πάντως έχει δηλώσει πως την ενδιαφέρει και το μόντελινγκ, κάτι που της το ευχόμαστε μιας και έχει αναλογίες μοντέλου.

Τέλος, η εκπομπή δεν έχει ούτε αρχισυντάκτη ακόμα, όμως οι άνθρωποι που θα έχουν την γενική εποπτεία είναι η Φιλιώ Γιαννακοπούλου και ο Θέμης Μάλλης.

Πάντως να πούμε ότι συνήθως αυτές οι καλοκαιρινές εκπομπές δεν δίνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά ίσως ο Δώρος αποδειχτεί ο άσσος στο μανίκι.

 

 

 

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET