Αυτό είναι το concept της εκπομπής του Δώρου | Ποιοί θα είναι μαζί του;


Μη μου πεις ότι δεν το περίμενες; Σε παρακαλώ, δηλαδή. Ήταν τόσο σιγουράκι ότι ο Δώρος Παναγίδης θα βρισκόταν σύντομα σε κάποιο πάνελ εκπομπής που βάζαμε στοιχήματα μεταξύ μας. 

Ο Κύπριος και πρώην παίκτης του Power of Love, ήταν ένας από τους αγαπημένους του κοινού και ενδεχομένως αν δεν είχε αποχωρήσει οικειοθελώς, να ήταν ακόμα στο παιχνίδι. Η απόφασή του, ωστόσο, μόνο κακό δεν του έχει κανεί αφού όχι μόνο τον ζητάνε από παντού για συνεντεύξεις, αλλά ήρθε και η πρόταση στην τηλεόραση με τον ίδιο να απαντάει θετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δώρος θα βρίσκεται σε εκπομπή του ΣΚΑΪ που θα ονομάζεται Splash. Παρουσιαστές θα είναι η Μαντώ Γαστεράτου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Πρόκειται για ένα καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Ιουλίου, χωρίς όμως ακόμα να έχει καθοριστεί η ώρα. Τα πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για πρωινή ζώνη, με την εκπομπή δηλαδή να ξεκινάει στις 10:00 ή στις 11:00 και να διαρκεί για τέσσερις ώρες.

Στο παρεάκι θα βρίσκεται επιπλέον και μια ακόμα δυνατή γυναικεία παρουσία, αυτή της Έλενας Κρεμλίδου.

Η Έλενα μας συστήθηκε πρώτη φορά από την εκπομπή του καναλιού ‘Ό,τι να ‘ναι’ και η σέξι εικόνα της είχε κάνει πολλούς να την σχολιάζουν με πολύ θετικά λόγια. Η ίδια πάντως έχει δηλώσει πως την ενδιαφέρει και το μόντελινγκ, κάτι που της το ευχόμαστε μιας και έχει αναλογίες μοντέλου.

Τέλος, η εκπομπή δεν έχει ούτε αρχισυντάκτη ακόμα, όμως οι άνθρωποι που θα έχουν την γενική εποπτεία είναι η Φιλιώ Γιαννακοπούλου και ο Θέμης Μάλλης.

Πάντως να πούμε ότι συνήθως αυτές οι καλοκαιρινές εκπομπές δεν δίνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά ίσως ο Δώρος αποδειχτεί ο άσσος στο μανίκι.

 

 

 

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET