fbpx

7 λόγοι που θα σε πείσουν να πέφτεις νωρίτερα για ύπνο τις Παρασκευές!


Σου προτείνω να διαβάσεις τα παρακάτω, με την ελπίδα πως είναι το τελευταίο άρθρο για σήμερα. Γιατί μετά …έχει ύπνο!

1. Έχεις συσσωρεύσει την κούραση ολόκληρης της εβδομάδας. Δουλειά, διάβασμα, τρεξίματα κι οτιδήποτε άλλο είχες να κάνεις μέσα στις πέντε προηγούμενες ημέρες. Ό,τι εξουθενωτικό έκανες από Δευτέρα μέχρι και …χθες, έχει μαζευτεί στον οργανισμό και το σώμα σου κι αργά ή γρήγορα θα παρουσιάσεις συμπτώματα όπως ο πονοκέφαλος και η γενικότερη αδυναμία. Εκτός κι αν προλάβεις να αναπληρώσεις τις χαμένες ώρες ύπνου. Και η Παρασκευή είναι η καλύτερη ευκαιρία.

2. Είναι ένας έξυπνος τρόπος να κάνεις οικονομία. Νέος άνθρωπος είσαι, ξέρουμε πως είτε έτσι είτε αλλιώς, θα το ξενυχτήσεις το επόμενο βράδυ. Όπως επίσης ξέρουμε, πως το ξενύχτι συνδυάζεται με άδειασμα του πορτοφολιού σου. Κι επειδή κανένας φοιτητής τη σήμερον ημέρα δεν έχει λεφτά για πέταμα, καλό θα ήταν να μην διασκεδάζεις 2 και 3 ημέρες σερί. Για αυτό ύπνο, για να μη ζηλεύεις και τους άλλους που βγήκαν.

3. Η τηλεόραση δεν έχει τίποτα το αξιόλογο. Και πες οτι δεν παίρνεις το δρόμο προς το κρεβάτι, ποια είναι η εναλλακτική σου; Η τηλεόραση; Εδώ δεν έχει σε prime time ζώνες, λες να έχει Σεπτέμβριο μήνα μετά τις 12; Ταινίες; Καμία καινούρια που να κάνει …τζιζ. Το μόνο που απομένει είναι οι ξένες σειρές. Έλα όμως, που ακόμα κι εκεί περιμένουμε καινούρια επεισόδια για Suits, House of Cards και Game of Thrones!

0332105001443215704

4. Για πρώτη φορά, δε θα χάσεις το …Σάββατό σου. Σοβαρά τώρα, πότε ήταν το τελευταίο Σάββατο που ξύπνησες πριν τις 14.00 το μεσημέρι; Πότε ήταν το τελευταίο Σάββατο που συνειδητοποίησες πως δεν έχει μόνο νυχτερινή αλλά και κανονική ζωή, όπως όλες οι υπόλοιπες ημέρες; Δεν έχεις ιδέα πόσο ωραίο θα σου φανεί να έχεις στη διάθεσή σου πολύ περισσότερες ώρες για διάβασμα, γυμναστική, καφέ με φίλους αλλά και βραδινό ξεφάντωμα. Δοκίμασέ το. Έστω αυτή τη μία φορά!

5. Καιρός για αποτοξίνωση από το κινητό. Λεφτά για έξοδο δεν έχεις, η τηλεόραση είναι …κούφια, βιβλίο δεν πρόκειται να ανοίξεις, τι μένει; Ατέλειωτο κάψιμο στο κινητό, το facebook και το instagram; Μήπως όμως, ήρθε η ώρα να ξαπλώσεις ένα βράδυ με τα χέρια σου να αποχωρίζονται το πλούσιο σε δυνατότητες μα φτωχό σε εποικοδομητικές προτάσεις διασκέδασης και χαλάρωσης, smartphone; Ξέρω, ζητάω πολλά αλλά μια προσπάθεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, δε βρίσκεις;

6. Οι σεξουαλικές σου επιδόσεις το …επόμενο βράδυ θα είναι πολύ καλύτερες. Ας πάμε και σε κάτι επιστημονικό. Έρευνες που έχουν διεξαχθεί τα τελευταία χρόνια, αποδεικνύουν πως οι νέοι άνθρωποι κάτω των 28 ετών, αντιμετωπίζουν σεξουαλικές δυσλειτουργίες λόγω της έλλειψης ύπνου και ξεκούρασης. Φαντάσου λοιπόν, το βράδυ του Σαββάτου να υποδεχτείς τον/τη σύντροφό σου όντας εντελώς ξεκούραστος/η. Θα τον/την αφήσεις με το στόμα ορθάνοιχτο. Σ’ έπεισα;

0347652001443215704

7. Κάνεις τη διαφορά. Αν δε σε έπεισε τίποτα από τα παραπάνω, τότε το μοναδικό επιχείρημα που μου απομένει, έχει να κάνει με το βασικό χαρακτηριστικό των νέων ανθρώπων. Την ροπή στο να κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τους άλλους συνομήλικούς τους. Ε να λοιπόν, σου βρήκα έναν πραγματικά γαμάτο τρόπο να κάνεις τη δική σου …επανάσταση(;)!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET