ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

To νέο Almond Plant-Based με καφέ Starbucks ήρθε για να κάνει απολαυστικά τα διαλείμματά μας!

Ο δροσερός συνδυασμός καφέ Espresso Roast Starbucks με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου, προσφέρει μία έντονη μεταξένια γεύση αναζωογόνησης.

Neopolis Team

29 Μαρτίου, 2019

Και τι μας έμεινε; Ένα Πάσχα, μία εξεταστική και το καλοκαιράκι έρχεται! Και ξέρεις για τι ανυπομονούμε περισσότερο: για τα μπανάκια και τις απογευματινές βόλτες με παγωτάκι και καφέ, που πάνε πακέτο με την πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Μιας και ανέφερα τους καφέδες βέβαια, με τη νέα επιλογή Almond Plant – Based που προστίθεται στην αγαπημένη σειρά Starbucks RTD, κάτι μας λέει πως το φετινό καλοκαίρι θα το συνδέσουμε με μια νέα γεύση!

Συγκεκριμένα, με τη γεύση του καφέ Espresso Roast που προσφέρει το αγαπημένο μας brand, σε συνδυασμό με φυσικά αρώματα αμυγδάλου. Delicious!

Ο δροσερός συνδυασμός καφέ Espresso Roast Starbucks με φυτικό ρόφημα αμυγδάλου, προσφέρει μία έντονη μεταξένια γεύση αναζωογόνησης.

Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή, για απολαυστικά και δροσερά διαλείμματα μέσα στην ημέρα σου! Πρόκειται για μία ιδανική συνταγή φυτικού ροφήματος με καφέ, που φέρνει πρώτη η Starbucks στην Ελλάδα στην κατηγορία έτοιμων προς κατανάλωση συσκευασμένων ροφημάτων.

Το Almond – Plant Based προσφέρει δυνατή γεύση καφέ Arabica με χαμηλές θερμίδες, κατάλληλη όχι μόνο για vegans, αλλά και όσους θέλουν να έχουν έναν ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής. Μία καινούρια πρόταση στα έτοιμα προς κατανάλωση ροφήματα καφέ, ιδανική επιλογή και για τις ημέρες της Σαρακοστής.

Το νέο αυτό κρύο ρόφημα καφέ Starbucks, φτιαγμένο από 100% κόκκους καφέ Arabica με πιστοποιήσεις Fairtrade και Vegan, θα το βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ και περίπτερα) σε όλη την Ελλάδα με μια ξεχωριστή συσκευασία των 220ml.

Ο Μανώλης Σερφιώτης – Senior Commercial Manager ΜΒΒ για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα της Αrla Foods Ελλάς, που παράγει και διανέμει τα κρύα ροφήματα Starbucks RTD, σχολιάζει σχετικά με την κυκλοφορία του νέου προϊόντος:

«Η νέα πρόταση φυτικού ροφήματος αμυγδάλου με καφέ Starbucks αποτελεί μία καινοτομία στα έτοιμα συσκευασμένα ροφήματα στην Ελλάδα και προσδίδει ιδιαίτερη αξία στην ήδη αγαπημένη σειρά ροφημάτων Starbucks RTD που διατίθενται στην χώρα μας με επιτυχία εδώ και 5 χρόνια από την Arla Foods. Το νέο κρύο ρόφημα Almond Plant – Based έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ολοένα και περισσότερων πελατών μας που επιθυμούν να απολαμβάνουν έντονη γεύση καφέ με ρόφημα φυτικής προέλευσης.»

Όλη η σειρά έτοιμων προς κατανάλωση κρύων ροφημάτων καφέ Starbucks Chilled Classics είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, περίπτερα) από την Arla Foods Ελλάς.

Στη σειρά υπάρχουν επίσης τα αγαπημένα κλασικά ροφήματα καφέ Starbucks Caramel Macchiato, Cappuccino και Latte αλλά και το ξεχωριστό ρόφημα σοκολάτας Starbucks Signature Chocolate.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET