BINGE WATCHING

Η επιστροφή του Gossip Girl ετοιμάζεται και έχουμε νέες πληροφορίες στα χέρια μας!

Xoxo, Gossip Girl!

Πάει ένας χρόνος και κάτι από τότε που μάθαμε ότι το Gossip Girl σκέφτεται να κάνει reboot, οπότε σε περίπτωση που το είχατε ξεχάσει εντελώς, είστε δικαιλογημένοι. Ωστόσο, με νέες πληροφορίες να κυκλοφορούν για τα καινούρια επεισόδια, θα «ζεσταθείτε» όσο πρέπει, για να παρακολουθήσετε ξανά τη ζωή των κακομαθημένων πλουσιόπαιδων του Upper East Side και να αντιληφθείτε τι πάει να πει πραγματικά προβλήματα…

Κάνοντας μια μικρή υπενθύμιση, την τελευταία φορά μάθαμε ότι η νέα σεζόν που μας φέρνει το πολυ-αναμενόμενο HBO Max (μαζί με την επιστροφή των Friends – πόση συγκίνηση ν’ αντέξουμε πχια;) θα αποτελείται από 10 επεισόδια, τα οποία θα ασχολούνται με τη νέα γενιά πλούσιων εφήβων της Νέας Υόρκης. Πράγμα που μας έβαλε σε σκέψεις για το αν θα ξαναδούμε Blair και Serena. Οι δύο πρωταγωνίστριες δήλωσαν ζεστές σε μια τέτοια επιστροφή, αλλά με βάση τα δεδομένα, λογικά θα έχουν κάποιο δευτερεύοντα ρόλο κι αν.

Ωστόσο, πάμε στα νεάκια που βγήκαν πρόσφατα και, μεταξύ άλλων, κάνουν ακόμα πιο αληθινή την επιστροφή αυτή στις οθόνες μας. Γιατί με τόσο μεγάλο διάστημα σιωπής, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ήταν απλά… κουτσομπολιά.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

#1 Η Emily Alyn Lind είναι το πρώτο μέλος του νέου καστ. 

Όπως διαβάσαμε στο Deadline, η ηθοποιός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά και συγκεκριμένα αυτόν της Audrey, η οποία ούσα σε μια μακροχρόνια σχέση, αρχίζει να αναρωτιέται τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. 

#2 Τέσσερα επιπλέον πρόσωπα θα κάνουν δυναμική είσοδο στη σειρά. 

Whitney Peak, Eli Brown, Johnathan Fernandez, Jason Gotay είναι μερικά από τα νέα ονόματα που επιβεβαίωσε το Deadline ότι μπαίνουν στο καστ του νέου Gossip Girl. Για τους χαρακτήρες που θα υποδυθούν ωστόσο, δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες. 

#3 Το πρώτο σενάριο έχει γραφτεί και είναι «πολύ καλό», όπως σημειώθηκε. 

Συγκεκριμένα η Sarah Aubrey, επικεφαλής του περιεχομένου του HBO Max, ανέφερε: «Πήραμε στα χέρια μας το πρώτο σενάριο και όλοι ξεφυσήξαμε από ανακούφιση επειδή είναι αρκετά καλό. Μπορείτε να φανταστείτε ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά. Πιστεύω ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του να εμπλέκονται οι αρχικοί δημιουργοί στο reboot, είναι ότι είναι πολύ ξεκάθαροι στα ποια είναι και ποια όχι, τα βασικά στοιχεία της σειράς.» Να, αυτά διαβάζουμε και περιμένουμε όντως κάτι πολύ καλό!

#4 Οι νέοι χαρακτήρες θα κάνουν αναφορές σε Blair, Serena, Chuck και Dan.

Δε θα δημιουργηθεί δηλαδή μια εντελώς νέα ιστορία, που δε θα σχετίζεται καθόλου με την πρώτη που παρακολουθήσαμε. Όπως είπε και σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight ο Josh Safran, δημιουργός του Gossip Girl, “The universe still exists”.

#5 Θα τολμήσουν να πάνε και πέρα από το Upper East Side.

«Το Brooklyn πλέον ίσως είναι πιο κουλ στη νέα του εκδοχή από το Manhattan. Ωστόσο, (η σειρά) θα έχει το DNA της πρωτότυπης.», σημείωσε ο Josh Safran.

#6 Το reboot θα έχει περισσότερη ποικιλία.

Όπως ανέφερε ο παραγωγός, η σειρά θα περιέχει περισσότερο queer περιεχόμενο, ενώ θα υπάρχουν και έγχρωμα άτομα στους ρόλους, καθώς η αρχική είχε έλλειψη σε αυτό το κομμάτι. 

#7 Οι νέοι χαρακτήρες θα πηγαίνουν στο ίδιο σχολείο θηλέων που είδαμε στην πρώτη σεζόν, το Constance Billboard School συγκεκριμένα. 

#8 Η Kristen Bell θα γυρίσει στη… φωνή της Κουτσομπόλας. 

#9 Η Blake Lively δεν έχει μέχρι στιγμής καμία συμμετοχή στη σειρά.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, ήταν πιο ανοικτή στην προοπτική ενός reboot, ωστόσο πρόσφατα η ίδια δήλωσε πως δεν έχει ιδέα για τα νέα επεισόδια, ούτε γνωρίζει κάτι για το μέλλον. Και γενικά, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί της.

#10 Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την κυκλοφορία της νέας σεζόν μέχρι στιγμής.

Λέγεται ωστόσο ότι κάπου μέσα στον Μάιο θα κάνει πρεμιέρα στο νέο HBO Max. 

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το παλιό καστ και την επιστροφή του, τσέκαρε εδώ που τα είχαμε ξαναπεί. 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Οι τελευταίες προβολές του ΙΝΤΕΑΛ λίγο πριν το οριστικό του κλείσιμο στο τέλος του έτους!

BINGE WATCHING

To ‘Napoleon’ είναι το πολεμικό έπος που θέλεις να δεις στο σινεμά, όχι για ιστορικούς λόγους!

BINGE WATCHING

Οι Ralph Macchio και Jackie Chan ψάχνουν το επόμενο Karate Kid στη νέα ταινία!

BINGE WATCHING

Το καστ των Friends συζητάει για reunion ώστε να αποτίσει φόρο τιμής στον Matthew Perry!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET