ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ τη Δευτέρα και… ξανά ταλαιπωρία!

Δείτε ποιες ώρες δε θα κυκλοφορούν συρμοί.

Neopolis Team

1 Ιουνίου, 2019

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, οι υπάλληλοι των Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ, είχαν ανακοινώσει στάση εργασίας για χθες, Παρασκευή 31 Μαΐου, από τις 22:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση ωστόσο, οι εργαζόμενοι προχωρούν εκ νέου σε κινητοποίηση, ζητώντας άμεση λύση στα προβλήματά τους από την πολιτική ηγεσία.

Έτσι λοιπόν, οι συρμοί θα επιστρέψουν στα μηχανοστάσια νωρίτερα το βράδυ της Δευτέρας, 3 Ιουνίου, αφού η στάση εργασίας θα ισχύσει από τις 21:00 και μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Καλό θα ήταν ωστόσο, οι επιβάτες να υπολογίζουν πως μετά τις 20:00, Μετρό και Τραμ δε θα λειτουργούν πλέον κανονικά, λόγω του απαραίτητου χρόνου απόσυρσης.

Τι δηλώνουν οι εργαζόμενοι:

«Οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς διαμαρτυρόμαστε και εκφράζουμε την αντίθεση μας και τις τεκμηριωμένες ανησυχίες μας, για την συνεχιζόμενη κατεύθυνση μεθόδευσης για απαξίωση των δομών και των υποδομών των μέσων της ΣΤΑ.ΣΥ, όπως αυτές προκύπτουν από την τραγική έλλειψη υλικών, ανταλλακτικών, αναλώσιμων και προσωπικού.

Ζητάμε λύσεις και απαντήσεις, προκειμένου να εξασφαλιστεί στο ακέραιο η απρόσκοπτη παροχή συγκοινωνιακού έργου, προσιτό οικονομικά για τους πολίτες, προκειμένου να παραμείνει το σιδηροδρομικό δίκτυο ασφαλές και αξιόπιστο για το επιβατικό κοινό, διατηρώντας την μορφή κοινωνικού αγαθού όπως αρμόζει άλλωστε σε κάθε πολιτισμένο κράτος».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Πλατεία Κλαυθμώνος: Στην καθιερωμένη κλοπή στολιδιών του δέντρου προχώρησαν άγνωστοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Βύρωνας: Πέθανε η 16χρονη που είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και έπεσε σε κώμα!

ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο Κρήτης: Άγνωστο ουράνιο αντικείμενο έκανε τη νύχτα μέρα, όλα καλά!

ΕΛΛΑΔΑ

Εξάρχεια: Άνδρα που επιτέθηκε σεξoυαλικά σε τρεις κοπέλες αναζητούν οι αρχές!

TECH NEWS

Η Xiaomi Black Friday είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις αγαπημένα προϊόντα σε top τιμές!

TECH NEWS

My Week: Το Insta ετοιμάζει νέο χαρακτηριστικό με stories που θα κρατάνε μία εβδομάδα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET