ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρχεται το Harry Potter Go | Ετοιμάσου για τη νέα μανία που θα κατακλύσει τους νέους!

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τη φρενίτιδα που προκάλεσε το περασμένο καλοκαίρι το Pokemon Go. Η φάση ήταν πραγματικά κακή. Όλοι κυκλοφούσαν με ένα κινητό στο χέρι, εντελώς χαζεμένοι, για να πιάσουν πόκεμον. Δουλειά, σχολή, παραλία, διακοπές, σπίτι, παντού. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι συνέπειες αυτής της τρέλας. Όπως για παράδειγμα ένας […]

Δήμητρα Πραντάλου

10 Νοεμβρίου, 2017

Κανείς δε μπορεί να ξεχάσει τη φρενίτιδα που προκάλεσε το περασμένο καλοκαίρι το Pokemon Go. Η φάση ήταν πραγματικά κακή. Όλοι κυκλοφούσαν με ένα κινητό στο χέρι, εντελώς χαζεμένοι, για να πιάσουν πόκεμον. Δουλειά, σχολή, παραλία, διακοπές, σπίτι, παντού.

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι συνέπειες αυτής της τρέλας. Όπως για παράδειγμα ένας φόνος 18χρονου αγοριού που μπούκαρε σε άγνωστο σπίτι για να πιάσει πόκεμον, και ο ιδιοκτήρης ορθώς πιστεύοντας ότι ήταν διαρρήκτης, τον σκότωσε. Ή όπως η κοπέλα απ’τη Νέα Υόρκη που τσάκωσε τον φίλο της να την απατάει και πολλές ακόμα που μας είχαν κουφάνει.

Ωστόσο, έρχεται νέα μανία! Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές ξανά!

Διότι μπορεί η μόδα του pokemon go να ξεφούσκωσε, η εταιρεία Niantic Lab όμως αποφάσισε να επιστρέψει δριμύτερη και δυνατότερη φέρνοντας το νέο εθιστικό παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας, Harry Potter: Wizards Unite. Είναι ακριβώς αυτό που υποψιαστήκατε.

Οι παίκτες θα κυνηγούν αντικείμενα, θα κάνουν ξόρκια και θα πολεμούν κακούς μάγους που θα μπλέκονται στον δρόμο τους!

Το αισθάνεσαι κι εσύ; Το μυρίζεις στον αέρα που αναπνέεις; Αντιλαμβάνεσαι τέλος πάντων ότι αυτό θα κολλήσει ακόμα περισσότερο το κόσμο;

Όπως δήλωσε ο ιδρυτής της εταιρίας, John Hanke, «οι πολυαγαπημένες ιστορίες του Harry Potter καταλαμβάνουν την φαντασία των ανθρώπων παγκοσμίως για περισσότερα από 20 χρόνια. Σύντομα αυτή η φαντασία θα γίνει εφαρμογή επαυξημένης πραγματικότητας, επιτρέποντας στους fans του Harry Potter να γίνουν μάγοι και μάγισσες».

Η ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει η εφαρμογή δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί.

 

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

HAPPY BODY

Το Move For The Planet είναι η νέα πρωτοβουλία της adidas για τη βιωσιμότητα!

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET