fbpx

8 μύθοι γύρω από το πρωκτικό σεξ που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα!


Αχ, αυτό το πρωκτικό… Τόσα έχεις ακούσει κι άλλα τόσα έχεις διαβάσει πάνω στο θέμα και παρόλα αυτά, ακόμα ως ταμπού το έχεις στο μυαλό σου. Αν εξαιρέσω εκείνες τις ευχάριστες περιπτώσεις που τα ζευγάρια πράγματι έχουν μιλήσει ανοιχτά για το συγκεκριμένο είδος σεξ και μάλιστα το έχουν δοκιμάσει, τα περισσότερα εκεί έξω δεν το τολμούν καν, κυρίως επειδή η γυναικεία πλευρά έχει τις αμφιβολίες της.

Σε καταλαβαίνω και είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση, γιατί εκτός των άλλων χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία αλλά και ψυχολογική υποστήριξη από το σύντροφό σου, αλλά στην τελική, αν δε δοκιμάσεις πώς θα διαπιστώσεις αν σου αρέσει ή όχι; Όπως έχουμε ξαναπεί, το Α και το Ω στο σεξ είναι η εμπειρία και ο πειραματισμός. Αντί να βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα για κάτι που δεν ξέρεις, είναι προτιμότερο να πειραματιστείς κι αν σου βγει, έχει καλώς, αλλιώς μην το ξανακάνεις.

Και επειδή ξέρω ότι οι περισσότερες πληροφορίες που έχεις είναι λανθασμένες, θα φροντίσω να σου τα βάλω όλα σε μία σειρά και παίρνεις εσύ μετά τις αποφάσεις σου.

Αυτοί είναι 8 μύθοι που ακούγονται εκεί έξω για το πρωκτικό σεξ και δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα:

Μύθος #1:
Δεν μπορείς να μείνεις έγκυος από το πρωκτικό σεξ

Πρακτικά ναι, δεν μπορείς να μείνεις. ΟΜΩΣ, πρέπει να είστε φουλ προσεκτικοί την ώρα της εκσπερμάτωσης. Ας υποθέσουμε ότι είσαι στα τέσσερα και γίνεται η διείσδυση. Εφόσον ο σύντροφός σου εκσπερματίσει, θα πρέπει μετά να βγει. Αν δεν προσέξει ιδιαίτερα καλά πώς θα βγει, υπάρχει η πιθανότητα κάποιο μέρος από το σπέρμα του να κυλίσει προς το αιδοίο σου. Οκ σπάνιο, αλλά επειδή ο διάολος έχει πολλά ποδάρια, το προφυλακτικό είναι πάντα η λύση. Ναι, και στο πρωκτικό σεξ. Πάντα να κάνετε ασφαλές σεξ, παιδιά!


Μύθος #2:
Μόνο οι άντρες ενθουσιάζονται
με το σεξ από πίσω

Μεγάλο ψέμα. Αυτό που ισχύει βασικά είναι ότι στις πλείστες των περιπτώσεων, οι άντρες το προτείνουν πρώτοι. Κατά τ’ άλλα, σαφώς και πολλές γυναίκες παίρνουν την πρωτοβουλία να το ζητήσουν από τα αγόρια τους και να το δοκιμάσουν για να έχουν άποψη. Και για να μην μπείτε κατευθείαν στα βαθιά, μπορεί πρώτα να γίνει πειραματισμός με δάχτυλο ή και με ειδικά sex toys για τον πρωκτό.


Μύθος #3:
Είναι όπως ακριβώς το βλέπεις στις τσόντες

Όχι, σε καμία περίπτωση. Στις τσόντες βλέπεις επαγγελματίες να κάνουν σεξ γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Πρέπει να σταματήσεις πια να πιστεύεις όλα αυτά που βλέπεις στο πορνό, χωρίς πρώτα να τα φιλτράρεις. Ούτε τόσες αντοχές έχουν οι άνθρωποι, ούτε όλα τα πέη είναι τόσο μεγάλα, ούτε όλες οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό με την πρώτη και πολλά άλλα. Το πρωκτικό σεξ στην πραγματικότητα χρειάζεται μεγάλη προετοιμασία, τόσο σωματική όσο και ψυχολογική, σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο εύκολο και αυθόρμητο όπως φαίνεται στις τσόντες. Μόνο και μόνο για να πετύχεις την επιθυμητή διείσδυση θέλει αρκετή προσπάθεια, προσοχή και καθόλου βιασύνη.


Μύθος #4:
Θα πονέσεις

Μπορεί να πονέσεις, μπορεί και όχι. Αυτό εξαρτάται κι από το πόσο προσεκτικός θα είναι ο σύντροφός σου Είναι το ίδιο πράγμα με την πρώτη φορά έβερ μίας γυναίκας. Πολλά κορίτσια είχαν επίπονη πρώτη φορά, ενώ άλλα όχι τόσο. Εάν λοιπόν το πάτε αργά, με απαλές κινήσεις και ξεκινήσετε σταδιακά με πιο μικρά πράγματα, όπως τα δάχτυλα και χρησιμοποιήσετε άφθονο λιπαντικό, ο πόνος θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα σε απασχολήσει. Καλά θα κάνεις λοιπόν να μην προκαταλαμβάνεσαι και να περιμένεις εκείνη τη στιγμή για να δεις πώς θα νιώσεις.


Μύθος #5:
Πρέπει πρώτα να κάνεις κλύσμα

Ο αμέσως επόμενος φόβος, μετά τον πόνο, που απασχολεί όλες τις γυναίκες σχετικά με το πρωκτικό σεξ, είναι ο φόβος ότι μπορεί να αεριστούν ή να τους έρθει το… χοντρό τους. Λογικό. Για αυτό σας λέω ότι πρέπει να προηγηθεί μεγααάλη προετοιμασία. Κλύσμα όμως, δε χρειάζεται σε καμία περίπτωση να κάνεις. Σίγουρα πρέπει να έχεις προετοιμάσει τον οργανισμό σου από πριν. Να αποφεύγεις να τρως πράγματα που θα σε στείλουν στην τουαλέτα, αλλά ταυτόχρονα να «καθαρίσεις» όσο καλύτερα γίνεται το έντερό σου. Και την στιγμή της διείσδυσης να ξέρεις ότι θα νιώσεις σαν να θες να πας τουαλέτα, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι από την πίεση.

 


Μύθος #6:
Μόνο οι εύκολες το κάνουν

Κι όμως, ο κόσμος δεν πάει στα καλά του και τα πιστεύει κάτι τέτοια. Ε μη μου πεις ότι κι εσύ δε βάζεις ταμπέλες κάποιες φορές στους ανθρώπους. Όπως κι εσύ το κάνεις μερικές στιγμές ασυναίσθητα, έτσι και πολύς κόσμος εκεί έξω θεωρεί τις κοπέλες που κάνουν πρωκτικό σεξ, «εύκολες», «δεύτερες» και «τσούλες». Σε παρακαλώ, άσε στην άκρη αυτές τις προκαταλήψεις και τις στενόμυαλες απόψεις και κοίτα τον εαυτό σου και το σύντροφό σου και μη σε νοιάζει η άποψη των άλλων. Στην τελική, σε κανέναν δεν πέφτει λόγος για το τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του.


Μύθος #7:
Δε χρειάζεται προφυλακτικό στο πρωκτικό σεξ

Καλά το συγκεκριμένο μύθο τον αποδόμησα και στην αρχή. Φυσικά και είναι απαραίτητο το προφυλακτικό στο πρωκτικό σεξ, όπως κάθε φορά που κάνεις σεξ. Τα προφυλακτικά δεν προστατεύουν μόνο από μία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, αλλά και από τα ΣΜΝ τα οποία δεν κάνουν διαχωρισμούς. Τα χλαμύδια, η γονόρροια, ο HIV αλλά και η ηπατίτιδα, μεταφέρονται κανονικότατα και μέσω του πρωκτού. Επιπλέον, αν θέλετε να περάσετε σε κολπικό σεξ αμέσως μετά, φτάνει να αλλάξετε προφυλακτικό για να συνεχίσετε.


Μύθος #8:
Ο πρωκτός σου θα «ξεχειλώσει»

Αν είναι δυνατόν! Δε μου λες, ο κόλπος σου ξεχειλώνει δηλαδή ανάλογα με το πέος που διεισδύει ή με το πόσο συχνά κάνεις σεξ; Όχι. Ε το ίδιο θα ισχύει τότε και για τον πρωκτό. Φυσικά τόσο ο κόλπος όσο και ο πρωκτός χαλαρώνουν και προσαρμόζονται κάθε φορά ανάλογα με το πέος, αλλά μετά την πράξη παίρνουν την κανονική τους μορφή. Για να έχεις καλύτερη εικόνα, σκέψου πόσο διευρύνεται ο κόλπος μίας γυναίκας την ώρα της γέννας και πώς μετά συρρικνώνεται πάλι. Χαλάρωσε λοιπόν και μην κάνεις τέτοιες χαζές σκέψεις.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET