ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μοναδικά Data απογεύματα προσφέρει η CU σε όλους τους φοιτητές!

H CU για άλλη μία φορά πρωτοπορεί και βρίσκεται κοντά στους φοιτητές και τις ανάγκες τους. Θέλοντας να ικανοποιήσει κάθε διαδικτυακή τους προτίμηση και ανάγκη, η εταιρεία τους προσφέρει απλόχερα free Data για κάθε απόγευμα από τις 17:00 εώς τις 21:00. Η προσφορά ισχύει από 5 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 12 του ίδιου μήνα.  Οι […]

Default avatar

Guest Author

12 Δεκεμβρίου, 2016

H CU για άλλη μία φορά πρωτοπορεί και βρίσκεται κοντά στους φοιτητές και τις ανάγκες τους. Θέλοντας να ικανοποιήσει κάθε διαδικτυακή τους προτίμηση και ανάγκη, η εταιρεία τους προσφέρει απλόχερα free Data για κάθε απόγευμα από τις 17:00 εώς τις 21:00. Η προσφορά ισχύει από 5 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 12 του ίδιου μήνα. 

Οι χρήστες της CU μπορούν να απολαύσουν ελεύθερα τα διαδικτυακά τους απογεύματα στέλνοντας ένα απλό Ν με δωρεάν μήνυμα στο 1398.

Πρέπει ωστόσο να σημειωθεί πως η προσφορά ισχύει για συνδρομητές CU που έχουν ενεργοποιήσει τον αριθμό τους έως και 31/10/2016 και έχουν κάνει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας οποιασδήποτε αξίας από 25/9/2016 και μετά. Επιπλέον, οι συνδρομητές θα ενημερώνονται για το υπόλοιπο τους μέσω SMS, όταν φτάσουν στο 80% και στο 100% της χρήσης τους.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Μετά από 961 προσπάθειες πήρε το δίπλωμα οδήγησης στα 69 της και μας έδωσε ελπίδα!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET