ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Η Miranda Kerr έχει υποσχεθεί σεξ στον αρραβωνιαστικό της, Evan Spiegel, μετά τον γάμο τους!

Αν νόμιζες ότι η σχέση της Miranda Kerr και του πολυεκατομμυριούχου Διευθύνοντος Συμβούλου του Snapchat, Evan Spiegel, στο κρεβάτι, περιλαμβάνει αχαλίνωτες στιγμές πάθους και μαζοχισμού αντίστοιχων των 50 αποχρώσεων του γκρι, πλανάσαι πλάνην οικτράν. Το διάσημο πρώην μοντέλο της Victoria Secret, παραχώρησε συνέντευξη στο The Times of London και ανέφερε μεταξύ άλλων πως σιχαίνεται το […]

Neopolis Team

14 Φεβρουαρίου, 2017

Αν νόμιζες ότι η σχέση της Miranda Kerr και του πολυεκατομμυριούχου Διευθύνοντος Συμβούλου του Snapchat, Evan Spiegel, στο κρεβάτι, περιλαμβάνει αχαλίνωτες στιγμές πάθους και μαζοχισμού αντίστοιχων των 50 αποχρώσεων του γκρι, πλανάσαι πλάνην οικτράν.

Το διάσημο πρώην μοντέλο της Victoria Secret, παραχώρησε συνέντευξη στο The Times of London και ανέφερε μεταξύ άλλων πως σιχαίνεται το Facebook κι ανυπομονεί να παντρευτεί με τον Spiegel για να κάνουν σεξ για πρώτη φορά. Καλή φάση! Πουριτανή μία φορά, την Μιράντα δεν τη λες, αλλά αλλάζει ο άνθρωπος κατα πως φαίνεται.

Όταν η συνέντευξη ανεφέρθηκε στο επίμαχο ζήτημα, εκείνη είπε: «Δεν θα κάνουμε σεξ πριν το γάμο. Ο Evan είναι πολύ παραδοσιακός. Απλά δεν μπορούμε… Θα περιμένουμε…»

https://www.instagram.com/p/BKhIFtzjfkD/?taken-by=mirandakerr&hl=en

Τι ακριβώς περιμένουν (;), αναρωτιέμαι εγώ. Τι είδους αρρωστημένη σχέση είναι αυτή; Μήπως κοιμούνται και σε διαφορετικά κρεβάτια; Βέβαια, στο άκουσμα του ότι το ζευγάρι δεν κάνει σεξ, ο δημοσιογράφος της είπε πως λυπάται για το γεγονός κι εκείνη χαχάνισε, απαντώντας: «Ναι, το ξέρω…» Άρα πιθανότατα ο Spiegel είναι ο φταίχτης της υπόθεσης.

Έχεις μία γυναίκα σαν την Kerr δίπλα σου και το μόνο που σκέφτεσαι είναι οι παραδοσιακές απόψεις και βλακείες σου δηλαδή; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

https://www.instagram.com/p/BJgQ3v1j213/?taken-by=mirandakerr&hl=en

Τι κάνουν τα βράδια; Μιλούν ο ένας στον άλλο και μένουν να κοιτάζονται; Η Μιράντα προφανώς έχει κάνει σεξ στο παρελθόν, καθώς έχει ένα παιδί με τον Orlando Bloom. Πώς είναι λοιπόν δυνατό, να περνά από μία σχέση με τακτικές σεξουαλικές επαφές σε μία περίοδο ξηρασίας; Κουράγιο girl! Είμαστε όλοι πλάι σου!

https://www.instagram.com/p/BIFrCEajY6y/?taken-by=mirandakerr&hl=en

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Κλειστό το Ναυάγιο όλο το καλοκαίρι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων!

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση μισθού: Στα 780 ευρώ ο κατώτατος από 1η Απριλίου!

TECH NEWS

Google Al: Πολύ σύντομα η τεχνητή νοημοσύνη θα μας γράφει και τα email!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΠαΠελ: Το τμήμα Πληροφορικής καλεί μαθητές Λυκείου να περάσουν μια μέρα σαν φοιτητές του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET