10 μη σεξουαλικά πράγματα που κάνουν οι άντρες και …ερεθίζουν κάθε γυναίκα!


Αγόρια, δεν είμαστε τόσο ρηχές όσο πιστεύετε. Ναι δεν μπορώ να πω, αν δούμε μεγάλες πλάτες γυμνασμένους κοιλιακούς και σφιχτά χέρια θα κολαστούμε δίχως αύριο, αλλά υπάρχουν ορισμένα «αθώα» πράγματα της καθημερινότητας που κάνουν οι άντρες κι αν μη τι άλλο, μας τραβούν την προσοχή . Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερα σεξουαλικό σε αυτά, αλλά κατά κάποιο τρόπο μια αύρα που σου βγάζει αυτό το …κάτι.

Αυτά λοιπόν, είναι 10 μη σεξουαλικά πράγματα που κάνουν οι άντρες και ανάβουν τις γυναίκες:

1. Να τον βλέπεις να κρατάει μωρό.

Και δεν έχει σημασία αν έχει χτυπήσει το βιολογικό σου ρολόι ή όχι. Όταν μία γυναίκα βλέπει έναν άντρα με μωρό ή σκυλάκι, η καρδιά της λιώνει. Φαίνεται προς τα έξω η ευαίσθητη και πιο γλυκιά πλευρά του και οι γυναίκες ψοφάμε για κάτι τέτοια.

2. Να τον ακούς να λέει το όνομά σου.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι. Δεν χρειάζεται καν να το ψυθυρίζει με πάθος στο αυτί σου. Κάθε φορά που το λέει, σου τραβάει την προσοχή. Αν το λέει και πάνω στο σεξ, είναι όλα τα λεφτά το αγόρι!

3. Να κρατιέστε χέρι-χέρι.

Η πιο αθώα πράξη στον κόσμο που δηλώνει ότι είναι δικός σου κι εσύ δική του. Είναι κάποιες στιγμές όμως που η αθωότητα μένει στην άκρη. Γιατί σκέφτεσαι: «Κι αν το χεράκι μου, άφηνε το δικό του και πήγαινε λίγο πιο χαμηλά;» Τότε θα γίνει γλέντι! Όπου κι αν είστε, βρείτε γρήγορα άδειο σπίτι!

4. Να τον ακούς να παίζει μουσική.

Το ταλέντο είναι ελκυστικό. Αν παίζει μελωδίες στο πιάνο ή με την κιθάρα του, θες να τον πιάσεις και να τον κάνεις να παίξετε άλλα πράγματα. Και να μην έχει καλλιτεχνικές ικανότητες βέβαια, αν σε κάποια ανύποπτη στιγμή πει ένα τραγούδι, μπορεί να σε τρελάνει!

5. Να τον βλέπεις να διαβάζει.

Αν τύχει και μπεις στο δωμάτιο και τον δεις να έχει ανοιχτό το λάπτοπ του και αντί να βλέπει πορνό, κάνει μία εργασία ή διαβάζει, όρμησέ του!

6. Να μυρίζεις το άρωμά του.

Ξέχνα το ντύσιμο, ξέχνα τα πάντα. Η όσφρηση είναι το παν. Μία ελκυστική μυρωδιά θα μας κάνει να θέλουμε να βγούμε έξω από τα ρούχα μας και να βγάλουμε και τα δικά του! Για αυτό παιδιά, αφήστε στην άκρη την επιλογή των ρούχων! Επικεντρωθείτε στην επιλογή της κολώνιας που θα μας προσελκύσει.

7. Να τον ακούς να βρίζει.

Όχι να ρίχνει και κατάρες. Πιο ήπια πράγματα. Να πετάξει δύο – τρεις βρισιές πάνω στα νεύρα του για παράδειγμα. Αυτό θα σου δώσει την αίσθηση ότι είναι «κακό αγόρι» και μόνο καλή εξέλιξη μπορεί να έχουν τέτοιου είδους σκέψεις από μέρους σου.

8. Να τον βλέπεις με κοστούμι.

Στους άντρες αρέσει οι γυναίκες να φορούν όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα. Στις γυναίκες όμως, μας αρέσει εκείνοι να φορούν περισσότερα ρούχα ορισμένες φορές. Βλέποντάς τον με κοστούμι για παράδειγμα, ανακαλύπτεις την κομψή του πλευρά και είναι κάτι που δεν βλέπεις πάνω του κάθε μέρα (εκτός κι αν η δουλειά του απαιτεί τέτοιο dress code).

9. Να τον ακούς να λέει ανέκδοτα.

Η αίσθηση του χιούμορ είναι πραγματικά το πιο σεξουαλικό χαρακτηριστικό που μπορεί να έχει ένας άντρας. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο σε μία σχέση άλλωστε; Να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να σε κάνει να χαμογελάς;

10. Να τον βλέπεις να συγυρίζει.

Αυτό κι αν δεν το βλέπεις κάθε μέρα. Εάν λοιπόν, κάποια φορά αποφασίσει να πλύνει εκείνος τα πιάτα αντί για σένα ή να βάλει πλυντήριο, μαντέψτε τι θα κερδίσει. Σεξ προτού προλάβει καν να φύγει από την κουζίνα!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET