ΕΛΛΑΔΑ

Χαμούλης στην Πάτρα | Πιάστηκαν στα χέρια μέλη φοιτητικών παρατάξεων!

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες από τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και οι εντάσεις ανάμεσα σε μέλη παρατάξεων έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Τι κι αν οι περισσότεροι φοιτητές έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως από τον εν λόγω θεσμό, τι κι αν η αξία των κομματικών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια έχει πέσει στα τάρταρα, στην Πάτρα φαίνεται πως κάποιοι θυμήθηκαν […]

Neopolis Team

3 Μαΐου, 2018

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες από τη διεξαγωγή των φοιτητικών εκλογών και οι εντάσεις ανάμεσα σε μέλη παρατάξεων έχουν ξεκινήσει για τα καλά.

Τι κι αν οι περισσότεροι φοιτητές έχουν αποστασιοποιηθεί πλήρως από τον εν λόγω θεσμό, τι κι αν η αξία των κομματικών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια έχει πέσει στα τάρταρα, στην Πάτρα φαίνεται πως κάποιοι θυμήθηκαν τα… παλιά! Χθες που λέτε, στην πλατεία Γεωργίου στο κέντρο της πόλης, διαδραματίστηκαν σκηνές άπειρου κάλλους. Πιο συγκεκριμένα, μέλη από δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς παρατάξεις ‘πιάστηκαν στα χέρια’, δίνοντας ρεσιτάλ σε… κλωτσιές και μπουνιές!

Ευτυχώς που επενέβησαν εξωφοιτητικοί και χώρισαν τις δύο πλευρές, διαφορετικά δεν ξέρουμε πού θα το έφταναν οι «πολιτισμένοι» αυτοί φοιτητές. Παρέμβαση της αστυνομίας πάντως, δε χρειάστηκε σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.

Οι ίδιοι αυτόπτες μάρτυρες ωστόσο, σε επικοινωνία που είχε μαζί τους το Neopolis.gr, δήλωσαν την ανησυχία τους σχετικά με την παρουσία των εξωφοιτητικών ατόμων στην πανεπιστημιακή κοινότητα, από τη στιγμή που κανείς δε γνωρίζει τον ρόλο τους στις φοιτητικές εκλογές, ειδικά λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους.

Να υπενθυμίσουμε πως την Τετάρτη 16 Μαΐου οι κάλπες θα ανοίξουν σε όλες τις σχολές της χώρας και δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι φοιτητές των εκάστοτε τμημάτων.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET