ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Με την αγορά κάθε Dr.PAWPAW balm, δώρο ένα ίδιο σε νοσηλεύτρια που μάχεται κατά του κορωνοϊού!

Ένα ευχαριστώ για όλα όσα κάνουν.

Δήμητρα Πραντάλου

10 Απριλίου, 2020

Αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε εξαιτίας του Covid-19, πολλοί είναι εκείνοι που προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να συνεισφέρουν στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή μάχης, όπως οι γιατροί των νοσοκομείων μας που έρχονται αντιμέτωποι με τον ιό, καθώς και εκείνους που αναγκάζονται να βρεθούν στο πόστο της δουλειάς τους.

Το onebeauty.gr δεν αποτελεί εξαίρεση και προχωρά σε μια συμβολική κίνηση, αφού με την αγορά οποιουδήποτε Dr.PAWPAW 25ml από το eshop, θα κάνει δώρο ένα ίδιο προϊόν σε μια νοσηλεύτρια, ως ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά της.

Τα προϊόντα θα διατεθούν σε νοσηλευτικό προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς κορωνοϊού, στις 14/4/20.

Η εν λόγω δράση ανήκει στο πλαίσιο κοινωνικής ευθύνης της One Beauty και αφορά αγορές που θα πραγματοποιηθούν από 1/4/20 έως 12/4/20. Όλα τα στοιχεία της δωρεάς θα κοινοποιηθούν σε κάθε αρμόδια κρατική υπηρεσία.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα ή το είδος ανά αγορά. Κάθε αποστολή επιβαρύνεται με μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής, όπως αναφέρονται στους όρους αποστολής της One Beauty. Η εταιρεία τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής για την προστασία και πρόληψη μετάδοσης του νέου κοροναϊού.

#StaySafe #MenoumeSpiti

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET