ΕΛΛΑΔΑ

Mε Δέσποινα Βανδή και Χρήστο Μάστορα φωταγωγείται ο Βόλος απόψε, βάλτε τα καλά σας!

Ο Βόλος μπαίνει σε full christmas mood απόψε και δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύουμε για το όμορφο βραδάκι Τρίτης που σας περιμένει όσους σπουδάζετε εκεί. Βλέπετε, έχουμε κι εμείς τα απωθημένα μας με τον καθυστερημένο στολισμό του κέντρου κάθε χρόνο…  Τη στιγμή λοιπόν που εμείς θα γυρίζουμε στον καναπέ του σαλονιού μας ύστερα από μάθημα, […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2019

Ο Βόλος μπαίνει σε full christmas mood απόψε και δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύουμε για το όμορφο βραδάκι Τρίτης που σας περιμένει όσους σπουδάζετε εκεί.

Βλέπετε, έχουμε κι εμείς τα απωθημένα μας με τον καθυστερημένο στολισμό του κέντρου κάθε χρόνο… 

Τη στιγμή λοιπόν που εμείς θα γυρίζουμε στον καναπέ του σαλονιού μας ύστερα από μάθημα, το δικό σας βράδυ θα είναι ένα τσακ πιο ενδιαφέρον, χάρη στη φωταγώγηση της πόλης με το ψηλό χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον χαρακτηριστικό και περίφημο «μπλε ουρανό». Αλλά κυρίως χάρη στους Δέσποινα Βανδή και Χρήστος Μάστορας που θα ανέβουν στη φετινή σκηνή να τραγουδήσουν, αφού προηγηθεί μουσικό πρόγραμμα από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, τις χορωδίες του Ωδείου και τις σχολές χορού Break A Move και Dance Studio.

Εκτός βέβαια από τους χορούς και τα τραγούδια που θα χορτάσετε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και το άνοιγμα των πυλών του χωριού του Άι Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, αλλά και του «Πάρκου των Δεινοσαύρων» στην πλατεία Πανεπιστημίου, το οποίο θα είναι ανοιχτό έως και τις 7 Ιανουαρίου. Το εν λόγω θεματικό πάρκο έχει πολλές και πρωτότυπες ιδέες για την ψυχαγωγία των επισκεπτών, αλλά και μπόλικο χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε περίπτωση που σου λείπει.

Για τη φωταγώγηση, κλειστό θα είναι σήμερα το απόγευμα, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, το εμπορικό κέντρο του Βόλου, όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Κατά τ’ άλλα, ο δήμος έχει ετοιμάσει για την εορταστική περίοδο πολύ ωραία πραγματάκια, με πελούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει συναυλίες, μουσικοχορευτικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, φεστιβάλ και πολλά δρώμενα. Καθημερινά, στο κέντρο της πόλης και στις γειτονιές, θα ζωντανεύει το πνεύμα των Χριστουγέννων και οι ατέλειωτες εκπλήξεις θα σκορπίζουν ψυχαγωγία, χαρά και διασκέδαση.

Το βράδυ οι δημότες του Βόλου θα στείλουν σε όλη την Ελλάδα ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και θα αποδείξουν ότι «Όταν Θέλουμε, Μπορούμε»!

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οδηγός φέρνει το κρίστμας σπίριτ με το πιο χριστουγεννιάτικο λεωφορείο!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

PISA 2022: «Πάτωσαν» οι Έλληνες μαθητές στις διεθνείς εξετάσεις, σε Μαθηματικά και κατανόηση κειμένου!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αράχωβα τρώει κάνσελ γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται ούτε το έγκλημα ούτε και τη συγκάλυψη!

ΕΛΛΑΔΑ

Brain drain: 3 στους 4 πτυχιούχους που έφυγαν από την Ελλάδα δεν παίζει να ξαναγυρίσουν!

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

ΕΛΛΑΔΑ

Κάθειρξη 16,5 ετών στον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε την 21χρονη Έμμα στη Θεσσαλονίκη!

ΕΛΛΑΔΑ

Το 19% της Gen Ζ θεωρεί τη δικτατορία προτιμότερη από τη δημοκρατία ορισμένες φορές!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET