ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το McArthurGlen χαρίζει άλλη νότα στις Κυριακές του Ιουλίου, με τα Sunday Movie Nights!

Βραδιές θερινού σινεμά γεμάτες... nrg κάθε Κυριακή έως το τέλος του Ιουλίου, στην πλατεία του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen.

Neopolis Team

14 Ιουλίου, 2020

Τι καλύτερο από το να απολαμβάνεις shopping με επιπλέον προσφορές στα αγαπημένα σου designer brands και να ολοκληρώνεις την ημέρα σου με θερινό σινεμαδάκι;

Γι’ αυτό και από την Κυριακή 12 Ιουλίου και κάθε Κυριακή μέχρι τέλος του μηνός, η απόλυτη εμπειρία shopping ολοκληρώνεται με τα Sunday Movie Nights, βραδιές θερινού σινεμά με αγαπημένες ταινίες, δωρεάν για όλους, στην πλατεία του McArthurGlen, παρέα με την nrg.

Η… μαγεία ξεκίνησε την Κυριακή 12/7 με την all time classic «Μαγεία στο σεληνόφως» του Γούντι Άλεν, ενώ τις επόμενες Κυριακές ακολουθούν, το χαριτωμένο «A Dog’s Purpose» (19/07) και το πολυβραβευμένο «La La Land» (26/07)

Για να κλείσεις δωρεάν τη θέση σου, μπες στο www.mcarthurglenathens.gr και θα παραλάβεις τις προσκλήσεις από το Γραφείο Πληροφοριών του εκπτωτικού χωριού κάθε Κυριακή μέχρι τις 19:30.

Προσέλευση κοινού: 20:15

Έναρξη προβολή ταινίας: 21:00 

Τα Sunday Movie Nights στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της nrg, που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις για το ρεύμα και το φυσικό αέριο του σπιτιού μας, αλλά και δωροκάρτα €50 για τα πρατήρια Shell, με κάθε νέα σύνδεση, μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ενημερωθείτε για όλες τις οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας που ακολουθεί το εκπτωτικό χωριό, όπως και για περισσότερες πληροφορίες, στο mcarthurglenathens.gr, στην επίσημα σελίδα του στο facebook καθώς και στο instagram.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET