SPILL THE TEA

Θυμάσαι τη Μαρλέν από τις Hi-5; Ε το ‘ριξε στο bodybuilding κι έγινε άλλος άνθρωπος!

Σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το εν λόγω συγκρότημα ήταν στα ντουζένια του και αφίσες του γνωστού girl band στόλιζαν τα δωμάτιά μας, ωστόσο μερικά τραγούδια τους πάντα θα μας έρχονται πού και πού στο μυαλό. Ειδικότερα όταν μας πιάνει μια δόση νοσταλγίας για τις εποχές των 00’s, τα πέντε αυτά κορίτσια […]

Σίγουρα έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το εν λόγω συγκρότημα ήταν στα ντουζένια του και αφίσες του γνωστού girl band στόλιζαν τα δωμάτιά μας, ωστόσο μερικά τραγούδια τους πάντα θα μας έρχονται πού και πού στο μυαλό. Ειδικότερα όταν μας πιάνει μια δόση νοσταλγίας για τις εποχές των 00’s, τα πέντε αυτά κορίτσια αποτελούν – μεταξύ άλλων – σημαντικούς εκπρόσωπους της τότε εποχής.

Μπορεί λοιπόν να μην ακούμε συχνά, έως ποτέ, νέα των κοριτσιών, ωστόσο η καθεμία έχει τραβήξει το δικό της δρόμο και μάλιστα αρκετά διαφορετικό από αυτόν που είχαν ξεκινήσει. Οι μοναδικές για τις οποίες γνωρίζουμε πραγματάκια, είναι η Shaya, η οποία συνέχισε την καριέρα της ως τραγουδίστρια και μετά τη διάλυση του γκρουπ, ενώ η Ειρήνη ασχολείται με τον χώρο της υποκριτικής (συμμετείχε μάλιστα φέτος στη σειρά «Μην ψαρώνεις» του ΑΝΤ1) και του μιούζικαλ.

Σειρά λοιπόν, παίρνει και η Μαρλέν Αγγελίδου, η οποία ομολογουμένως έχει αλλάξει αρκετά, τόσο εμφανισιακά όσο και στον τρόπο ζωής. Να σημειώσουμε όμως, ότι παραμένει ξανθομαλλούσα, όπως τη γνωρίσαμε.

Η Μαρλέν ζει πλεόν στο εξωτερικό κι απ’ ό,τι φαίνεται περνάει αρκετό χρόνο στα γυμναστήρια (και στα σολάριουμ), καθώς ασχολείται  επαγγελματικά με το bodybuilding.

Δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την κοπέλα που γνωρίσαμε το 2003 μέσα από το σόου του Mega, Popstars, όπου μαζί με άλλα τέσσερα κορίτσια δημιούργησε τις Hi-5, ο δρόμος των οποίων έμελλε να είναι πολύ μικρός. Το 2005 διαλύθηκαν και από εκεί και πέρα χάσαμε τα χνάρια τους.

Σήμερα λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η μία εξ αυτών έχει κάνει στροφή στην καριέρα της κι αντί για μικρόφωνα σηκώνει βάρη. Ξέρουμε επίσης πως έχει συνεργαστεί και με κολοσσούς όπως Disney και Pixar, και έχει συμμετάσχει σε πολλά μιούζικαλ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η Ειρήνη Ψυχράμη είχε δηλώσει πριν κάμποσο καιρό πως το ενδεχόμενο επανασύνδεσης του girl band για μερικές συναυλίες είναι ανοιχτό, οπότε θα θέλαμε πολύ να δούμε από κοντά τους τρικέφαλους της Μαρλέν και γενικότερα την εξέλιξη των υπολοίπων ύστερα από τόσα χρόνια.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Φοιτήτρια γέννησε και την επόμενη μέρα πήγε στην ορκωμοσία της, της βγάζουμε το καπέλο!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET