Τιβί

Maestro: Τον Απρίλιο ξεκινούν τα γυρίσματα για τη 2η και τελευταία σεζόν της σειράς!

Ενώ λίγο νωρίτερα, η 1η σεζόν θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο!

Neopolis Team

28 Φεβρουαρίου, 2023

Η αγάπη του κόσμου για το ‘Maestro‘ φάνηκε δύο φορές. Μία, όταν παίχτηκε στην τηλεόραση, και δύο, όταν κυκλοφόρησε στο ελληνικό Netflix. Ναι, ήταν η πρώτη ελληνική σειρά που μπήκε στην streaming πλατφόρμα, αλλά δε θα παρέμενε επί εβδομάδες στο top10 αν δεν το άξιζε.

Διάβασε κι αυτό

Το Maestro δεν έχασε χρόνο και σκαρφάλωσε αμέσως στο Νο1 του ελληνικού Netflix!

Πλέον, μετράμε αντίστροφα για τη μέρα που η πρώτη σεζόν θα ανοίξει τα φτερά της για το μενού του εξωτερικού. Όπως μας έχει ενημερώσει ο ίδιος ο Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του, αυτό θα συμβεί στις 17 Μαρτίου, όποτε και θα κυκλοφορήσει στο Netflix όλων των χωρών. Όοοχι ρε, δε θα τσεκάρουμε κάθε τρεις και λίγο την απήχησή του κι αν έχει μπει top10.

Αφήνουμε όμως αυτή την αγωνία για αργότερα, μιας και έχουμε φρέσκα νέα για τη 2η σεζόν.

Αφού παρακολουθήσαμε ήδη δύο φορές την πρώτη, ήρθε η ώρα να μάθουμε τη συνέχεια. Σύμφωνα με το δημιουργό της σειράς, ο ίδιος έχει οραματιστεί ακόμα και το τέλος αυτής, μόνο που προφανώς δε θα μας αποκαλύψει τίποτα. Θα αρκεστούμε στην πληροφορία ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν γύρω στον Απρίλιο και οι εικόνες που αγαπήσαμε από τους Παξούς θα συνεχίσουν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, μαζί και με την Αθήνα.

Όπως ανέφερε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε πρόσφατη συνέντευξή του:

Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

Η αρχή του επόμενου γύρου της σειράς έγινε λίγο πιο επίσημη από την ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη, ο οποίος ανέβασε story με mail της παραγωγής που του προωθεί μέρος του σεναρίου της 2ης σεζόν.

Σχετικά με τις εξελίξεις που θα φέρει ο επόμενος κύκλος, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε πως θα δούμε 1-2 νέα πρόσωπα και πως τα επεισόδια θα είναι περιορισμένα σε αριθμό. Θα ακολουθεί ξανά τη λογική των μικρών σειρών που έκανε γνωστή κι αγαπημένη το Netflix δηλαδή.

Ο ίδιος μίλησε ακόμα για το «βάρος» που του προσδίδει η ύπαρξη δουλειάς του σε μια παγκόσμια πλατφόρμα, σημειώνοντας πως νιώθει μια παραπάνω ευθύνη απέναντι στο κοινό.

«Ένιωσα ότι τώρα που θα το δουν και άλλοι, πρέπει να προσέξω το επόμενο επεισόδιο πιο πολύ όταν το γράψω. Ένα άγχος αλλά και απόλυτη χαρά, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα», παραδέχτηκε. Όσο για το ενδεχόμενο συνέχισης με 3η σεζόν, το απέρριψε χωρίς πολλά πολλά. Καλύτερα έτσι, παρά να μιλάμε για κάτι «τραβηγμένο» και κουραστικό.

Τέλος πάντων, είναι too much να περιμένουμε τα καινούρια επεισόδια στο τέλος της χρονιάς; 🥹

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET