ΤΙ ΑΛΛΑ;

Αυτός είναι ο λόγος που έχουν χαλάσει τα ξυπνητήρια χιλιάδων iPhone!

Αρκετοί χρήστες iPhone δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν στην ώρα τους τα τελευταία πρωινά, καθώς για κάποιον ανεξήγητο ρόλο το ξυπνητήρι του smartphone τους, απενεργοποιήθηκε. Τι συνέβη όμως και δεκάδες χιλιάδες χρήστες αργοπόρησαν στη δουλειά τους τις τελευταίες μέρες; Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες μία υπενθύμιση μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση του […]

Default avatar

Guest Author

5 Νοεμβρίου, 2015

Αρκετοί χρήστες iPhone δεν κατάφεραν να ξυπνήσουν στην ώρα τους τα τελευταία πρωινά, καθώς για κάποιον ανεξήγητο ρόλο το ξυπνητήρι του smartphone τους, απενεργοποιήθηκε.
Τι συνέβη όμως και δεκάδες χιλιάδες χρήστες αργοπόρησαν στη δουλειά τους τις τελευταίες μέρες; Όπως θα έχετε παρατηρήσει, τις τελευταίες μέρες μία υπενθύμιση μας ρωτάει αν θέλουμε να κάνουμε εγκατάσταση του νέου λογισμικού κατά τη διάρκεια της νύχτας και είναι αρκετοί οι χρήστες που το επιλέγουν αυτό καθώς τις ώρες που κοιμούνται δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν το smartphone τους.
Αυτό όμως που δεν διευκρινίζει το νέο αυτό χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ολοκληρώσει την εγκατάσταση του νέου λογισμικού στη μέση της νύχτας, επανεκκινεί το τηλέφωνο και σβήνει την αφύπνιση που είχε προγραμματίσει ο χρήστης. Η ενημέρωση του λογισμικού γίνεται άψογα, αλλά η αφύπνιση απενεργοποιείται, αναγκάζοντας χιλιάδες χρήστες που επέλεξαν την εγκατάσταση του iOS 9.1 το βράδυ, να καθυστερήσουν στη δουλειά τους.

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Υποτροφίες COSMOTE: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για πρωτοετείς φοιτητές με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Όλο και περισσότεροι νέοι αδιαφορούν για το πτυχίο γιατί δεν τους καλύπτει η τριτοβάθμια εκπαίδευση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

«Διαμόρφωσε το μέλλον σου»: Το Athens Science Festival επιστρέφει να εμπνεύσει μαθητές και φοιτητές!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET