Να γιατί τα καλύτερα παιδιά κολλάνε πάντα με τις δυναμικές γυναίκες!


Έχεις παρατηρήσει ποτέ ότι οι δυναμικές κι ανεξάρτητες γυναίκες με έντονη προσωπικότητα είναι και εκείνες που ελκύουν τους εξίσου δυναμικούς και γεμάτους αυτοπεποίθηση άντρες;

Λογικό από τη μία, αν σκεφτείς ότι μας ελκύουν άνθρωποι που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα, γούστα κι ενδιαφέροντα με εμάς. Και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι με κάποιον που μπορείς να συνεννοηθείς, να ταυτιστείς και να μοιραστείς κοινές ανησυχίες.

Αν λοιπόν αναρωτιέσαι πώς οι δυναμικές γυναίκες καταφέρνουν πάντα να παίρνουν τα καλύτερα παιδιά, σου έχω κάποιους σοβαρούς λόγους που θα σε πείσουν:

1. Δε φοβούνται να ζητήσουν αυτό που θέλουν

Οι δυναμικές γυναίκες έχουν μάθει να κυνηγούν τους πάντες και τα πάντα στη ζωή τους. Γνωρίζουν καλά ότι τίποτα δε θα τους έρθει εύκολα στη ζωή, γι' αυτό προσπαθούν όσο πιο σκληρά μπορούν για να κατακτήσουν όσα κι όσους επιθυμούν. Δε φοβούνται να φλερτάρουν ούτε και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για έναν άντρα. Αυτές οι συμπεριφορές άλλωστε χαρακτηρίζουν τα κοριτσάκια κι όχι τις ώριμες και δυναμικές γυναίκες.

2. Εκφράζουν ελεύθερα τις απόψεις τους

Καταρχάς, έχουν άποψη. Ενημερώνονται για το τι συμβαίνει γύρω τους και μπορούν να συμμετάσχουν σε κάθε είδος συζήτησης. Μην το θεωρείς αυτονόητο αυτό. Υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που ντρέπονται να μιλήσουν, μη και πουν καμία βλακεία και πέσουν στα μάτια των αντρών. Όχι οι δυναμικές όμως. Αυτές υποστηρίζουν τη γνώμη τους και είναι ειλικρινείς με τους άλλους και φυσικά δε διστάζουν να διαφωνήσουν με κάτι.

3. Κάνουν τους τοξικούς ανθρώπους στην άκρη

Δε φοβούνται να δείξουν σε έναν άντρα το δρόμο προς την εξώπορτα. Το ίδιο κάνουν και με τους «φίλους» τους. Ένα ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που μας προκαλούν αρνητική ενέργεια πάντα χρειάζεται. Πάνω από όλα δεν απελπίζονται ότι αν η τωρινή σχέση δε διαρκέσει, δε θα καταφέρουν να κάνουν τίποτα αξιόλογο στο μέλλον. Καλύτερα single παρά σε μία τοξική σχέση.

4. Είναι ήδη ανεξάρτητες

Πολλές φορές και η ανεξαρτησία από μόνη της είναι απίστευτα σέξι. Οι άντρες ξενερώνουν απίστευτα με τις γυναίκες που τους θέλουν δίπλα τους 24/7, δεν μπορούν να κάνουν τίποτα μόνες τους και γενικότερα είναι κολλιτσίδες. Αντιθέτως, ξετρελαίνονται με τις γυναίκες που κερδίζουν τη ζωή τους με τις δικές τους δυνάμεις.

5. Ξέρουν ποιες είναι και δε φοβούνται να είναι ο εαυτός τους

Το να υποκρίνεσαι κάποια που δεν είσαι, είναι ένας σίγουρος τρόπος να χάσεις από το πλάι σου έναν άντρα. Αν θες να σε ερωτευτεί κάποιος, δεν είναι προτιμότερο να σε ερωτευτεί γι' αυτό που πραγματικά είσαι κι όχι γι' αυτό που θες να δείχνεις προς τα έξω; Κι ο άλλος δε νομίζω να είναι τόσο χαζός. Κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι δεν έχεις καμία σχέση με την κοπέλα που γνώρισε στις αρχές και θα σε αφήσει. Ως δυναμική γυναίκα βέβαια, δεν κινδυνεύεις από κάτι τέτοιο γιατί είσαι πάντοτε ο εαυτός σου.

6. Δεν τους αρέσει να παίζουν παιχνιδάκια

Ξέρεις, από αυτά που χρησιμοποιούν τα κοριτσάκια για να κάνουν κάθε άντρα να κολλήσει μαζί τους και ύστερα να τον χειραγωγούν όπως εκείνα θέλουν. Εσύ βέβαια, γνωρίζεις καλά ότι δε χρειάζεται να τεστάρεις τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου γιατί σε αγαπάει, σε θέλει και σου το δείχνει όπως κι εσύ. Η ζωή είναι μικρή για να τσιγκουνευόμαστε τα αισθήματά μας. Επίσης, τα παιχνιδάκια είναι για τους αδύναμους και τους ανώριμους.

7. Δεν κάνουν ότι τους λένε οι άλλοι να κάνουν

Τα μοντέρνα πράγματα δεν τους ταιριάζουν όπως και τα συνηθισμένα. Δεν είναι από αυτές που θα περιμένουν να περάσουν τρεις μέρες μετά το πρώτο ραντεβού για να στείλουν μήνυμα ή δε θα φοβηθούν να δείξουν ότι ενδιαφέρονται. Όλα έχουν να κάνουν με το εδώ και τώρα. Ξέρουν ότι το σπάσιμο κάποιων κανόνων ξαφνιάζει τους άντρες, αλλά πραγματικά δεν τους αρέσει να τους υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουν.

8. Προτίθενται να παλέψουν γι' αυτούς που νοιάζονται πραγματικά

Ειδικά όσον αφορά τη σχέση τους, δεν περιμένουν από τον άντρα να κάνει όλη την προσπάθεια. Δε φοβούνται να εργαστούν σκληρά ώστε να δουλέψει μία σχέση. Φέρονται στους συντρόφους τους όπως θα ήθελαν να τους φερθούν κι οι ίδιοι. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι σε θέλει και σε ποθεί κάποιος και οι δυναμικές γυναίκες γνωρίζουν καλά τι πάει να πει δίνω επιβεβαίωση σε κάποιον.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Θεώνη Σταματοπούλου