Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν όλοι στο φιλί και χαλάνε κάθε μαγεία!


Μπορεί οι ρομαντικές ταινίες να μας έχουν δείξει το πώς περίπου πρέπει να είναι ένα σκηνικό διαμορφωμένο γύρω από το φιλί (κυρίως το πρώτο), ωστόσο αυτό που δεν καταφέραμε ποτέ να μάθουμε μέσω αυτών είναι το πώς πρέπει να είναι το ίδιο το φιλί!

Ναι μεν μπορεί να βγαίνει φυσικά, αλλά όπως ισχύει και παντού άλλωστε, υπάρχουν και σ’ αυτήν την περίπτωση διάφορα tips για να βελτιώνεσαι. Εμείς βέβαια δε θα επικεντρωθούμε σ’ αυτά, γιατί φαντάζομαι το έχεις ήδη ξεψειρίσει το θέμα και επομένως δεν έχουμε να σου παρουσιάσουμε καμια καινούρια μέθοδο που να απογειώνει την πράξη αυτή.

Έχουμε συγκεντρώσει όμως μερικές κινήσεις, στις οποίες υποπίπτουν σχεδόν οι πάντες και λάθος τους μεγάλο! Δε θες κι εσύ φαντάζομαι να είσαι ένας από αυτούς. Ή τουλάχιστον δε θες να συνεχίσεις να είσαι ένας από αυτούς που αμαυρώνουν την πράξη του φιλιού!

Τσέκαρε λοιπόν ποια είναι τα λάθη που ουκ ολίγοι έχουν κάνει στην ερωτική τους ζωή. Και το χειρότερο; Συνεχίζουν αμετανόητοι! 

1. Σιγά, θα πλακωθείτε!

Το θέμα κατά τη διάρκεια του φιλιού δεν είναι να είσαι όσο πιο aggressive γίνεται. Είπαμε, θέλει πάθος το πράγμα, αλλά όχι και να αφήσεις πληγές στον άλλον. Πάνω στον πόνο του κι αυτός, μπορεί να αντιδράσει αυθόρμητα, να θελήσει να ανταποδώσει και να καταλήξετε να πλακωθείτε. Τώρα μπορεί να υπερβάλουμε λίγο, αλλά όπως και να ‘χει η «μαγεία» του φιλιού χάνεται σίγουρα.

2. Μη φοβάσαι, δεν είναι οδοντίατρος

Άνοιξε το λίγο παραπάνω το στοματάκι σου, δε θα σου χώσει καμια πένσα! Έχεις δει την απόγνωση και την κούραση που βιώνει ένας οδοντίατρος όταν έχει να κάνει μ’ έναν πεισματάρη ασθενή, που αρνείται να τον αφήσει να κάνει τη δουλειά του; Ε, κάπως έτσι νιώθει κι ο καψερός που προσπαθεί να σε ξεδοντιάσει φιλήσει!

3. Ε όχι και τόσο ανοιχτά ντε

Μπορεί να μίλησα για λίγο παραπάνω θάρρος (να ανοίγεις το στόμα σου δηλαδή), αλλά όχι λες και είσαι ανακόντα που προσπαθεί να καταπιεί το θήραμά του. Εδώ δε θα κουραστεί ο άλλος, θα τρομάξει και θα φύγει! Βέβαια μιας και το αναφέραμε, τίθεται και θέμα κούρασης. Σ’ αυτήν την περίπτωση όμως, για σένα. Γιατί πόσο θα καταφέρεις να παραμείνεις με το στόμα διάπλατα ανοιχτό; Θα σπάσεις κανά σαγόνι.

4. Βάλε φαντασία (και σκηνοθεσία)

Τα ρίσκα είναι για να τα παίρνεις (αν βέβαια θεωρείς ρίσκο το να αλλάξεις τεχνική στο φιλί σου). Γιατί εμείς εδώ το θεωρούμε μια νότα στην ατονία. Τι εννοούμε με αυτό; Φιλιά με τον σύντροφό σου θα δώσετε πολλά. Αν όμως συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια και τα ίδια, μάλλον τα βλέπω να στερεύουν, για να μην πω να εξαφανίζονται ολοσχερώς. Θα βαρεθεί ο άνθρωπος, θα ψάξει να βρει τίποτα πιο… δημιουργικό.

5. Αλλάξε και καμιά ταχύτητα, θα μπουκώσει

Σημαντικό κομμάτι στο φιλί είναι η ταχύτητα με την οποία γίνεται. Ή πιο σωστά οι ταχύτητες. Πρέπει από ό,τι κατάλαβες λοιπόν να τις αλλάζεις, διαφορετικά άμα συνεχίσεις το ίδιο τροπάριο για πολλή ώρα, ξέρεις φαντάζομαι πού θα καταλήξει. Στην ξενέρα θα καταλήξει. Γιατί ακόμα και να ‘χεις πιάσει για τα καλά το νόημα εκείνη την στιγμή, αν δεν του αλλάξεις λίγο την επιτάχυνση, τσάμπα θα πάει.

6. Σαλιαρίτσα; Να φέρουμε;

Ναι οκ, κατά τη διάρκεια του φιλιού υποτίθεται ότι πρέπει να αφήνεσαι, να διώχνεις τα όποια κόμπλεξ και να σκέφτεσαι μόνο την ευχαρίστηση που σου προσφέρει η πράξη. Επειδή όμως οι φυσικές σου λειτουργίες ούτε ξεχνιούνται, ούτε αφήνονται στον έρωτά σου, καλό είναι να μην τις ξεχνάς κι εσύ. Με λίγα λόγια, κατάπινε πού και πού, τα σαλάκια συνεχίζουν να παράγονται!

7. Σενιόρα Σούλα, μια κοκοβάια!

Τι φοβάσαι καλέ, μην εμφανιστεί κανένας ματάκιας; Κλείσε τα βλέφαρα σου και σταμάτα να σκέφτεσαι συνεχώς μήπως δεν κάνεις κάτι καλά, μήπως δεν είναι αρκετά ικανοποιημένος, κλπ κλπ. Αν κάτι τον ενοχλεί, τότε αυτό είναι το μάτι γαρίδα που νιώθει απέναντί του!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET