ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα σε Ρόδο και Κρήτη οδηγούσε φοιτητές και φοιτήτριες στην πορνεία!

Δυστυχώς, αντίστοιχες ειδήσεις γίνονται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Στη χώρα μας, όχι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή σε κάποιο Χολιγουντιανό θρίλερ… Τελευταίο κρούσμα, αυτό ενός μεγάλου ροζ κυκλώματος που δρούσε στα νησιά της Ρόδου και της Κρήτης και το τελευταίο διάστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» τα ίχνη του, στον απόηχο […]

Neopolis Team

26 Δεκεμβρίου, 2018

Δυστυχώς, αντίστοιχες ειδήσεις γίνονται ολοένα και πιο συχνό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια. Στη χώρα μας, όχι στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ή σε κάποιο Χολιγουντιανό θρίλερ…

Τελευταίο κρούσμα, αυτό ενός μεγάλου ροζ κυκλώματος που δρούσε στα νησιά της Ρόδου και της Κρήτης και το τελευταίο διάστημα προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» τα ίχνη του, στον απόηχο και της στυγερής δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί ένα παλιότερο ρεπορτάζ της Ροδίτικης ιστοσελίδας Dimokratiki.gr, η οποία έκανε λόγο για δεκάδες φοιτήτριες αλλά και φοιτητές, που έμπλεξαν στα δίκτυα του κυκλώματος και προσπαθούσαν μάταια να ξεφύγουν από αυτό. Τα αποτελέσματα εκείνης της δημοσίευσης βέβαια, δεν ήταν και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά, με τις Αρχές να μην καταφέρνουν κάποιο «καίριο χτύπημα» στο ροζ κύκλωμα.

Τώρα όμως, ο κλοιός έχει σφίξει επικίνδυνα και αγγελίες όπως η παρακάτω έχουν «εξαφανιστεί»:

Τα κινητά τηλέφωνα που προσφέρονταν ως μέσο επικοινωνίας για «πελάτες» αλλά και «συνεργάτες» έχουν απενεργοποιηθεί, ενώ η ιστοσελίδα που ανέφερε αναλυτικά όλες τις «υπηρεσίες», δεν είναι πλέον προσβάσιμη από τους χρήστες του διαδικτύου.

Οι Αρχές ωστόσο, έχουν στο μικροσκόπιό τους σωρεία στοιχείων, τα οποία αναλύουν στην προσπάθειά τους να ξετυλίξουν το κουβάρι και να καταλήξουν στο αν υφίσταται οποιαδήποτε εγκληματική ενέργεια στη λειτουργία του εν λόγω κυκλώματος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η «εταιρεία» πίσω από τις αγγελίες και την «κατεβασμένη ιστοσελίδα», φαίνεται να ήταν μέλος ενός μεγαλύτερου και διεθνούς διαδικτυακού κόμβου παροχής ερωτικών υπηρεσιών από escorts.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και οι απαντήσεις τους για φέτος!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 – Πρεμιέρα με «Νέα Ελληνική Γλώσσα» για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη γνωστός τράπερ που έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές, για κατοχή μαχαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 ΕΠΑΛ: Πρεμιέρα με Νεοελληνική Γλώσσα – Τα θέματα και οι απαντήσεις!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Τελευταίο τσεκ πριν τις Πανελλήνιες – Τι επιτρέπεται και τι όχι να έχουν μαζί τους οι υποψήφιοι!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαθήτριες τηλεφωνούν στη Ζωή για την Τράπεζα Θεμάτων, τους απαντάει κανονικά!

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

12χρονος τελειώνει το πανεπιστήμιο με 5 πτυχία και γράφει ιστορία ως ο νεότερος απόφοιτος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET