Μουσική

«Θέλω να σε ξαναδώ» | Κυκλοφόρησε το video clip του καλοκαιρινού hit και… πάθαμε επιληψία!

Αναμφίβολα το απόλυτο hit του καλοκαιριού που ήδη παίζει μανιωδώς, είναι το ‘Θέλω να σε ξαναδω΄του Πάνου Κιάμου. Ένα βράδυ να βγούμε για ποτό, στο ίδιο μαγαζί θα το ακούσουμε σίγουρα τρεις φορές.  Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Cobalt Music, απέκτησε φυσικά και το video clip του για να ολοκληρωθεί η επιτυχία, σε σκηνοθεσία […]

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2018

Αναμφίβολα το απόλυτο hit του καλοκαιριού που ήδη παίζει μανιωδώς, είναι το ‘Θέλω να σε ξαναδω΄του Πάνου Κιάμου. Ένα βράδυ να βγούμε για ποτό, στο ίδιο μαγαζί θα το ακούσουμε σίγουρα τρεις φορές. 

Το τραγούδι που κυκλοφορεί από τη Cobalt Music, απέκτησε φυσικά και το video clip του για να ολοκληρωθεί η επιτυχία, σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου. Είναι ήδη μία ημέρα στο Youtube και μετράει περισσότερα από 173.000 views, κάτι που σημαίνει πως θα εκτοξευθεί πολύ εύκολα τις επόμενες ημέρες.

Το ‘Θέλω να σε ξαναδώ’ βρίσκεται πρώτο στα chats, ενώ σε τρεις μήνες κυκλοφορίας είναι πρώτο στα ελληνικά ραδιόφωνα. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πως η original εκδοχή του τραγουδιού, είναι το ‘Mi Gna’.

Το βίντεο κλιπ λοιπόν έχει τον καλοκαιρινό αέρα που του πρέπει με θάλασσα και πισίνα, όμορφα κορίτσια να χορεύουν, αλλά ρε παιδιά η αλλαγή των πλάνων είναι τόσο γρήγορη που πονοκεφαλιάζεις, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως δεν είναι ωραίο.

Δείτε το βίντεο:

 

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Η Logitech G λανσάρει ένα lightspeed gaming ποντίκι για όλους τους παίκτες!

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το ‘The Sims’ φέρνει pack για πολυγαμικές σχέσεις, εκπληρώνει τις φαντασιώσεις μας!

EVENTS

Το Limonaia Urbana Event της Barilla στην Αθήνα ήταν το απόλυτο καλοκαιρινό event της χρονιάς!

BINGE WATCHING

«Υπάρχω»: Στο πρώτο trailer ο Χρήστος Μάστορας δείχνει ότι «το έχει» ως Καζαντζίδης!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET