fbpx

Οι 5 top ξένες σειρές με θέμα τη ζωή ενός υπερήρωα που υπόσχονται να …κολλήσεις!


Η μόδα τα τελευταία χρόνια επιβάλλει τη δημιουργία τηλεοπτικών σειρών που αφορούν ήρωες. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για άτομα με υπερφυσικές δυνάμεις και κάποιες άλλες για κοινούς ανθρώπους με επιμονή και θέληση να κάνουν αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος.

Στην Αμερική κάνουν χαμό και έχουν αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Ειδικά όσοι είναι φαν των κόμικς της MARVEL και της DC καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ!

Αν και κορίτσι, δηλώνω μεγάλη θαυμάστρια αυτού του αντικειμένου και γι’ αυτό το έχω μελετήσει πλήρως! Εάν και εσύ ανήκεις στην ίδια κατηγορία, δες εδώ αν σου έχει ξεφύγει κάτι και πάρε ιδέες!

Arrow (2012- )

arrow

Μετά από ένα βίαιο ναυάγιο, ο νεαρός δισεκατομμυριούχος, Oliver Queen, είναι αγνοούμενος και θεωρείται νεκρός για μια πενταετία, μέχρι που τον βρίσκουν ζωντανό σε ένα απομονωμένο νησί του Ειρηνικού. Όταν επιστρέφει πίσω στην πόλη του, την Starling City, η αφοσιωμένη μητέρα του, Moira, η πολυαγαπημένη του αδελφή, Thea, και ο καλύτερος του φίλος, Tommy, τον καλωσορίζουν σπίτι, καταλαβαίνουν όμως πως ο Oliver έχει αλλάξει αρκετά μετά τις δοκιμασίες που πέρασε στο ερημονήσι. Όσο ο Oliver προσπαθεί να κρύψει την αλήθεια για το πως άλλαξε ο χαρακτήρας του, τον καταλαμβάνει η επιθυμία να επανορθώσει για τα λάθη που έκανε όσο ήταν μικρός και κάπως έτσι δημιουργείται ο Arrow…

The Flash (2014- )

flash

Ο Μπέρι Άλλεν ήταν μόλις 11 χρονών όταν η μητέρα του σκοτώθηκε από ένα περίεργο συμβάν κι ο πατέρας του καταδικάστηκε άδικα για τον φόνο της. Η ζωή του Μπέρι άλλαξε ριζικά λόγω αυτού. Όταν μεγάλωσε έγινε ένας λαμπρός ερευνητής του CSI και ο στόχος του ήταν να ανακαλύψει πώς πέθανε η μητέρα του. Όμως στην προσπάθειά του αυτή τον χτυπάει ένας κεραυνός, κατά τη διάρκεια ενός πειράματός του και πέφτει σε κώμα. Μετά από 9 μήνες, ο Μπέρι ξυπνάει από το κώμα και ανακαλύπτει ότι έχει μία σούπερ δύναμη… Σούπερ ταχύτητα!

Gotham (2014- )

gotham

Η σειρά αυτή εστιάζει στην ιστορία του James Gordon στη Gotham City προτού υπάρξει ο Batman… Όταν ακόμη ο Bruce Wayne ήταν παιδί και είδε τη δολοφονία των γονιών του. Αλλά και στους μεγαλύτερους εχθρούς του … Πώς «δημιουργήθηκαν» αυτοί οι κακοί; Ποιες περιστάσεις τους οδήγησαν στο να γίνουν η Catwoman, o Penguin, ο Riddler, ο Two-Face και ο Joker που γνωρίζουμε; Το Gotham είναι βασισμένο στους χαρακτήρες της DC Comics και την παραγωγή αναλαμβάνει η Warner Bros.

Daredevil (2015- )

daredevil

Στη γειτονιά Hell’s Kitchen της Νέας Υόρκης, ο Matt Murdock είναι ένας άνδρας που τυφλώθηκε από μια ραδιενεργό ουσία που έπεσε κατά λάθος πάνω του. Αν και πλέον δεν μπορεί να δει, η έκθεση του στο ραδιενεργό υλικό προκάλεσε την αύξηση των υπόλοιπων του αισθήσεων πέρα από κάθε ανθρώπινο όριο.

Heroes (2006-2010)

Heroes-Season-2-Cast

Η σειρά αφηγείται την ιστορία διαφόρων ανθρώπων που ενώ νόμιζαν ότι είναι σαν όλους τους άλλους, κάποια στιγμή ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν υπερφυσικές ικανότητες. Το σκεπτικό είναι ότι όλοι τους έχουν να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στη σωτηρία της ανθρωπότητας από μια μεγάλη επερχόμενη καταστροφή. Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της σειράς, οι πρωταγωνιστές δεν ανακαλύπτουν απλώς το τι σημαίνει να έχει κανείς υπερδυνάμεις, αλλά αποκαλύπτουν και το γενικότερο σχέδιο πίσω από την προέλευση αυτών των δυνάμεων. Οι ζωές τους διασταυρώνονται καθώς προσπαθούν να αποφύγουν έναν κοινό εχθρό που έχει σαν σκοπό να εκμεταλλευθεί τις δυνάμεις τους για δικό του όφελος.

Supergirl (2015- )

supergirl-tv-show-hd-wallpaper

Η Kara Zor-El, γεννήθηκε στον πλανήτη Krypton και διέφυγε κατά τη διάρκεια της καταστροφής του πριν από μερικά χρόνια, μαζί με τον διάσημο ξάδερφο της. Τώρα, σε ηλικία 24 ετών, αποδέχεται τις υπεράνθρωπες δυνάμεις της, για να γίνει η ηρωίδα που πάντα προοριζόταν να είναι. Να και μία άκρως κοριτσίστικη σειρά!

Αυτές είναι οι πιο πολυσυζητημένες σειρές με ήρωες που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν επιτυχία στην Αμερική, αλλά και γενικά σε όλο τον κόσμο! Αν και σένα σου αρέσει αυτό το θέμα δεν έχεις παρά να διαλέξεις μία και να κολλήσεις!

Καλές προβολές! See ya!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET