ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

Η 20χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου τραγουδά unplugged και τρελαίνει κόσμο!

Βάζω στοίχημα ότι δε γνώριζες πως το «καλύτερο παιδί» της Ελλάδας ή αλλιώς ο Γιάννης Πλούταρχος, έχει 5 παιδιά. Μιας και το ‘μαθες λοιπόν, ας μιλήσουμε λίγο για τη μεγαλύτερη κόρη του, την 20χρονη Κατερίνα, η οποία μπορεί εξωτερικά να φέρνει στη μητέρα της, ωστόσο φωνητικά… φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά. Η Κατερίνα […]

Neopolis Team

8 Αυγούστου, 2018

Βάζω στοίχημα ότι δε γνώριζες πως το «καλύτερο παιδί» της Ελλάδας ή αλλιώς ο Γιάννης Πλούταρχος, έχει 5 παιδιά.

Μιας και το ‘μαθες λοιπόν, ας μιλήσουμε λίγο για τη μεγαλύτερη κόρη του, την 20χρονη Κατερίνα, η οποία μπορεί εξωτερικά να φέρνει στη μητέρα της, ωστόσο φωνητικά… φαίνεται να ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά.

Η Κατερίνα που λες, αν κρίνουμε από τη φωνή φωνάρα της, μπορεί εύκολα να τα κάνει τα βηματάκια της στη μουσική βιομηχανία και να είναι και πολύ πετυχημένα!

Είναι αυτό που λέμε και φωνή και κορμάρα η κοπέλα και μας το αποδεικνύει μέσω των φωτογραφιών και των βίντεο που έχει ποστάρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bl8fHAbgG7f/

https://www.instagram.com/p/BmIveZeAtsC/

Πρόσφατα μάλιστα, ο 19χρονος αδερφός της, Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος έχει εξίσου εκπληκτική φωνή (είναι κληρονομικό το χάρισμα βλέπεις), ανέβασε ένα βίντεο, όπου με την Κατερίνα τραγουδούν τη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πάριου, «Αχ Αγάπη».

Το ίδιο βίντεο ανέβηκε και στο προφίλ της Κατερίνας, αλλά και στον επίσημο λογαριασμό του Γιάννη Πλούταρχου στο YouTube.

Κι αν κρίνουμε από τα δεκάδες σχόλια που επαινούν τη φωνή τους, μάλλον θα περιμένουμε κι άλλα τέτοια βιντεάκια! Εσύ τι λες;

https://www.instagram.com/p/BmB-0DoDjnV/

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που γνωρίζουμε τη μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου, αφού έχει συμμετάσχει (ξανά μαζί με το Γιώργο), και στο βίντεο κλιπ του κομματιού «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου».

https://www.youtube.com/watch?v=xtgJUMOtv2M

 

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μιας που το ανέφερε η Συνατσάκη, τι είναι τελικά το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET