ΕΛΛΑΔΑ

Κυκλοφόρησε από Θεσσαλονικιό, εφαρμογή που σου λέει… τον καφέ κι έχει ήδη 10 χιλιάδες downloads!

Κι όμως, είναι πλέον γεγονός! Ένας πανέξυπνος Θεσσαλονικιός μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την προσωπική μας καφετζού μόνο με μία κίνηση στο smartphone μας. Η ιδέα ανήκει στον Κώστα Κούκουλη, υπεύθυνο καταστημάτων εστίασης (καφέ) στη Θεσσαλονίκη κι έχει ήδη 9.580 downloads, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 6.000 αντιστοιχούν σε ενεργούς χρήστες, όπως λέει ο ίδιος στο […]

Default avatar

Guest Author

13 Φεβρουαρίου, 2017

Κι όμως, είναι πλέον γεγονός! Ένας πανέξυπνος Θεσσαλονικιός μάς δίνει τη δυνατότητα να έχουμε την προσωπική μας καφετζού μόνο με μία κίνηση στο smartphone μας. Η ιδέα ανήκει στον Κώστα Κούκουλη, υπεύθυνο καταστημάτων εστίασης (καφέ) στη Θεσσαλονίκη κι έχει ήδη 9.580 downloads, εκ των οποίων τουλάχιστον τα 6.000 αντιστοιχούν σε ενεργούς χρήστες, όπως λέει ο ίδιος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Playstore από τον Ιούλιο του 2016 και παρέχεται στους χρήστες πέρα από τα ελληνικά, σε αγγλικά, τουρκικά κι αραβικά. Σημειώνεται μάλιστα πως χρησιμοποιείται στην Ελλάδα, στον Καναδά, στις ΗΠΑ, στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Αυστραλία και στην Κύπρο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός πως παρά τις προκαταλήψεις που περιβάλλουν το εν λόγω ζήτημα αναφορικά με τους άντρες, ο αντρικός πληθυσμός είναι πολύ ενεργός στην εφαρμογή για λόγους κυρίως οικονομικούς. Η ανεργία, η οικονομική κρίση, η ανασφάλεια κι η κατάρρευση του προτύπου του άντρα του κουβαλητή είναι – κατά τον κ. Κούκουλη – οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τους άντρες να θέλουν να μάθουν τι τους επιφυλάσσει το μέλλον.

Η διαδικασία είναι απλή:

Μόλις ο χρήστης «κατεβάσει» κι ανοίξει την εφαρμογή και τη συνδέσει με το προφίλ του στο Facebook, λαμβάνει δώρο 30 μονάδες. Έπειτα – όπως εξηγεί ο κ. Κούκουλης – διαλέγει μία από τις δέκα καφετζούδες, η οποία ανάλογα με την πείρα της «χρεώνει» διαφορετικές μονάδες. Οι φωτογραφίες του φλιτζανιού εξετάζονται σύμφωνα με χιλιάδες σύμβολα και σχηματισμούς βάσει της εμπειρίας των καφετζούδων. Οι προβλέψεις βγαίνουν ειδικά για τους χρήστες (ανάλογα με τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχουν). Μόλις οι δωρεάν μονάδες εξαντληθούν, ο χρήστης μπορεί να τις ανανεώσει μέσω της εφαρμογής και της Google.

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στην Πληροφορική Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στη Χημεία Προσανατολισμού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Τα θέματα και οι απαντήσεις τους στα Λατινικά Προσανατολισμού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET