Καθηγητής ζήτησε από φοιτήτρια πέντε φορές σεξ, για να την περάσει στο μάθημα!


Φοιτήτρια ήθελε να γλιτώσει την εξεταστική του 2019, ρώτησε τον λέκτορα του μαθήματος που είχε κοπεί τι θα μπορούσε να κάνει, με την απάντηση τού να είναι ευθεία, συγκεκριμένη και κατατοπιστική. 

Η Monica Osagie σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Obafemi Awolowo. Σε μάθημα για το master της λοιπόν, η ίδια ζήτησε να συναντηθεί με τον καθηγητή προκειμένου να της απαντήσει σε μια απορία που είχε για τον βαθμό.

Την ενημέρωσαν λοιπόν για την ημέρα και την ώρα συνάντησης, πήγε στο γραφείο του, αλλά δεν υποψιαζόταν σε καμία περίπτωση τον διάλογο που θα ακολουθούσε.

Συγκεκριμένα, η Monica ζήτησε απ’τον καθηγητή να της ανεβάσει τον βαθμό στο μάθημα και η απάντηση τού ήταν πως αν ήθελε κάτι τέτοιο, θα έπρεπε να κάνει σεξ μαζί του πέντε φορές! Η φοιτήτρια τον ρώτησε αν σοβαρολογεί με τον θλιβερό τύπο να της λέει: «καλό είναι να αρπάξεις την ευκαιρία που σου έδωσα. Αλλιώς ετοιμάσου για τις εξετάσεις της επόμενης χρονιάς».

Εκείνη συνέχισε να τον ρωτά αν το εννοεί κι αν είναι σοβαρός και ο καθηγητής της έδωσε τελεσίδικο λέγοντας: «Σου έδωσα μια ευκαιρία και την έχασες. Ξέχασε τη. Θα δώσεις το μάθημα του χρόνου. Όταν λέω κάτι το εννοώ. Αν δεν με εμπιστεύεσαι, ξέχασε το«.

Η Monica καταλήγει στο «θα μου βάλεις Β ή Α; Και γιατί πρέπει να κάνουμε πέντε φορές σεξ; Καθηγητή ξέρεις κάτι; «Κόψε» με. Δεν μπορώ να το κάνω πέντε φορές«.

Η φοιτήτρια κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τον ηχογράφησε και στη συνέχεια έδωσε τη συνομιλία στο ‘Sahara Reporters’. Το Πανεπιστήμιο κάνει έρευνα για τους ισχυρισμούς τής, ενώ έθεσε σε διαθεσιμότητα τον καθηγητή.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET