fbpx

Κατά το φθινόπωρο παίζει να δούμε το reunion των Friends, δεν το θέλει ούτε ο Θεός!


Το ημερολόγιο ήταν γυρισμένο στον Φεβρουάριο όταν επιβεβαιώθηκε με κάθε επισημότητα το τιτανοτεράστιο reunion των Friends, μέσα από τα instagramικά προφίλ των πρωταγωνιστών της σειράς.

Μετά από χρόόόόνια συζητήσεων για την επιστροφή τους και πάρα πολλών λανθασμένων alert από μέσα ενημέρωσης, είχε φτάσει η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Επιτέλους θα βλέπαμε την αγαπημένη παρέα ξανά ενωμένη και σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Τρίβαμε τα χέρια μας από ανυπομονησία, αλλά τελικά κάποιος άλλος το έκανε καλύτερα από εμάς.

Πραγματικά, πόση γκαντεμιά να αντέξει ένας άνθρωπος που αποφασίζει να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία τόσων φανατικών θαυμαστών και τελικά να σκάει μια πανδημία και να τα καταστρέφει όλα;

Η επιστροφή θα συνέπεφτε με την πρεμιέρα του HBO Max, τη διαδικτυακή πλατφόρμα που πήρε και τα δικαιώματα της σειράς από το Netflix. Το σπέσιαλ… επεισόδιο με τον τίτλο «The One Where They All Got Back Together» θα γυριστεί, με το καλό, στους ίδιους χώρους όπου γυρίστηκαν και οι 10 σεζόν. Τα τρία διαμερίσματα και το Central Perk δηλαδή.

Σε συνέντευξή της στο The Sunday Times, η Lisa Kudrow (aka Phoebe) εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την ένωση της παρέας, κυρίως γιατί το κοινό δεν τους είχε δει ξανά μαζί μετά το τέλος της σειράς, και εξήγησε τι ακριβώς πρόκειται να δούμε.

Θα αναπολήσουμε εκείνες τις ημέρες και θα μιλήσουμε για όλα όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες. Δε θα είναι ένα επεισόδιο που θα υποδυόμαστε τους χαρακτήρες μας. Δεν είναι καν επεισόδιο. Δεν υπάρχει σενάριο. Είμαστε απλά εμείς οι έξι μαζί για πρώτη φορά μετά από, δεν ξέρω, πόσο καιρό.

Για όλα αυτά, όμως, θα χρειαστεί να περιμένουμε κάτι μηνάκια, άγνωστο πόσα, ωστόσο φήμες κάνουν λόγο για το φθινόπωρο που ας παραδεχτούμε πως είναι ένα καλό σενάριο, με βάση την απελπιστική κατάσταση στην Αμερική.

Ο Bob Greenblatt, επικεφαλής της WarnerMedia Entertainment, σχολίασε στο Variety πως στην αρχή θεωρούσαν ότι τα shows θα καθυστερήσουν ένα μήνα, άντε δύο το πολύ, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ περισσότερο.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να το γυρίσουμε μέχρι τα τέλη καλοκαιριού αν ευθυγραμμιστούν τα άστρα και καταφέρουμε να επιστρέψουμε στα πλατό.

Στο μεταξύ, με τον κορωνοϊό αναδείχθηκε πολύ το Zoom, με πολλές εκπομπές να πραγματοποιούνται εκεί, γι’ αυτό και στο τραπέζι έπεσε η ιδέα να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τα Φιλαράκια. Για καλή μας τύχη Παναγία μου, o Greenblatt δήλωσε πως το πλάνο παραμένει να κάνουν τα γυρίσματα παρουσία κοινού, όπως συνέβαινε κατά τη διάρκεια της σειράς.

«Πιστεύουμε πως έχει νόημα να βάλεις ένα μεγάλο, θορυβώδες κοινό να βιώσει την κοινή επιστροφή αυτών των έξι φίλων και δεν θέλαμε απλώς να το κάνουμε με μια βιντεοκλήση, έξι παράθυρα και κόσμος να κάνει γύρισμα από τις κουζίνες και τις κρεβατοκάμαρές τους», δήλωσε συγκεκριμένα και εμείς σαπορτάρουμε φουλ αυτήν την άποψη.

Πάντως, αν τελικά καταφέρουν να γυρίσουν το reunion όπως το οραματίστηκαν στην αρχή, ο Greenblatt λέει πως δε θα απογοητευτούμε. *fingers crossed*

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET