ΕΛΛΑΔΑ

Κάποιοι μ@λ@κες έγραψαν «ΑΕΚ» πάνω σε αυτό το άτυχο αδέσποτο!

Κι εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα κι αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει πιο σάπιος από όσο ήδη είναι, βγαίνουν στο φως τις δημοσιότητας οι θλιβερές αυτές φωτογραφίες με ένα σκυλάκι που έχει πάνω του το όνομα της «ΑΕΚ«. Κάποιος φερόμενος ως υποστηρικτής ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, είχε την φαεινή ιδέα […]

Neopolis Team

9 Μαρτίου, 2017

Κι εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα κι αυτός ο κόσμος δεν μπορεί να γίνει πιο σάπιος από όσο ήδη είναι, βγαίνουν στο φως τις δημοσιότητας οι θλιβερές αυτές φωτογραφίες με ένα σκυλάκι που έχει πάνω του το όνομα της «ΑΕΚ«.

Κάποιος φερόμενος ως υποστηρικτής ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, είχε την φαεινή ιδέα να εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό για την ομάδα του, στο άμοιρο και ταλαιπωρημένο ζώο.

Ο πανέμορφος μαύρος σκύλος, εντοπίστηκε να κυκλοφορεί στην περιοχή της Μεγαλόπολης στην Αρκαδίας, μόνος και φανερά κακοποιημένος, έχοντας πάνω στο σώμα του σχεδιασμένο με σπρέι κίτρινου χρώματος το όνομα της «ΑΕΚ». Σπρέι υπάρχει και στη μουσούδα του άτυχου ζώου.

Τέτοιες πράξεις πρέπει να καταδικάζονται καθώς δεν έχουν καμία σχέση με το αθλητικό ιδεώδες και τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού γενικότερα κι ειδικότερα της μακράς ιστορίας της ομάδας.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και συνοδεύονται με τον τίτλο «Ντροπή».

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Απόψε το «Φεγγάρι της Φράουλας», η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET