ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ

To facebook chat έχει τους δικούς του κανόνες κι εμείς σας τους μεταφέρουμε!

Οι άντρες κουράστηκαν να στέλνουν μηνύματα στο άκυρο με την ελπίδα κάποια να «τσιμπήσει» και οι γυναίκες κουράστηκαν να τα διαβάζουν. Οπότε … Οδηγίες χρήσης προς άντρες: 1. Μη στέλνεις σε γυναίκες με τις οποίες δεν έχεις μιλήσει ποτέ ξανά: «Κοιμάσαι;» ή άλλου είδους παρόμοιες ερωτήσεις. Δηλαδή, από πού κι ως πού θα έπρεπε να […]

Default avatar

Guest Author

10 Σεπτεμβρίου, 2016

Οι άντρες κουράστηκαν να στέλνουν μηνύματα στο άκυρο με την ελπίδα κάποια να «τσιμπήσει» και οι γυναίκες κουράστηκαν να τα διαβάζουν. Οπότε …

Οδηγίες χρήσης προς άντρες:

1. Μη στέλνεις σε γυναίκες με τις οποίες δεν έχεις μιλήσει ποτέ ξανά: «Κοιμάσαι;» ή άλλου είδους παρόμοιες ερωτήσεις. Δηλαδή, από πού κι ως πού θα έπρεπε να σου δώσει λογαριασμό;

2. Προσπάθησε να πιάνεις την κουβέντα σε γυναίκες με τις οποίες έχεις ανταλλάξει έστω και μία λέξη από κοντά. Οι πιθανότητες να σου απαντήσουν είναι πολύ περισσότερες.

3. Μην ξεκινάς μία κλασσική συζήτηση με τυπική εξέλιξη που θα καταλήξει στο ότι σε πονάει η μέση σου και τη φαντάζεσαι να σου κάνει μασάζ. Μπανάλ…

4. Μη γράφεις πολλά. Τα λίγα λόγια είναι γοητεία. Ειδικά στο chat.

5. Μη χρησιμοποιείς πολλά θαυμαστικά κι emoticons. Σε κάνουν να φαίνεσαι παιδάκι.

6. Όταν ξεκινάς τη συζήτηση με μία κοπέλα με τη Χ πρόφαση, φρόντισε να κινηθείς στα μέτρα της πρόφασης αυτής για τις επόμενες 2-3 …ημέρες! Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να αποκαλύψεις πως το μόνο που θέλεις είναι …σεξ!

7. Μη λες ψέματα και μη φουσκώνεις τον εαυτό σου για να φανείς γαμάτος. Γίνεσαι εύκολα αντιληπτός. Και στην τελική, ακόμη κι αν καταφέρεις να την ξεγελάσεις σε πρώτη φάση, θα βρεθείτε από κοντά και θα ξενερώσει ανεπανόρθωτα!

8. Μην τολμήσεις να γράψεις λέξεις όπως «Μωράκι», «Μανάρι», «Καύλα» και λοιπές μπούρδες. Αν το κάνεις, η φάση είναι …πιο χαζός πεθαίνεις!

9. Σε περίπτωση που στείλεις μήνυμα, εμφανιστεί το «Διαβάστηκε» αλλά απάντηση δεν έλαβες ποτέ τότε μην επιμένεις. Και μόνο που θα δει πιο πάνω ότι της έστειλες και σε αγνόησε, είναι αρκετό για να το επαναλάβει.

10. Γράψε έξυπνα κι όχι πρόστυχα…

Οδηγίες χρήσης προς γυναίκες:

1. Ξέρω, είναι σπαστικό να σου στέλνουν όλοι τα ίδια και τα ίδια. Από την άλλη όμως, μην τους κάνεις accept. Όχι, «Θέλω τα likes τους στις φωτογραφίες μου αλλά δεν απαντάω ποτέ». Αδικία!

2. Μη δίνεις θάρρος σε άντρες όταν ξέρεις πως …δε γουστάρεις. Θα δεις, στο τέλος θα βγεις χαμένη από όλο αυτό.

3. Μη στέλνεις ΠΟΤΕ πρώτη σε άντρα. Κάνε του likes ή ότι άλλο θέλεις αλλά ποτέ πρώτη στο chat.

4. Μην απαντάς αμέσως σε οτιδήποτε στείλουμε. Γυναίκα είσαι, πρέπει να καθυστερείς και λιγάκι…

5. Από τότε που έχουν ανακαλυφθεί τα stickers στο facebook έχει χαλάσει η πιάτσα. Το αντιλαμβάνεσαι έτσι;

6. Σταμάτα αυτό το αστείο με τα ομαδικά chat με τις κολλητές σου. Ούτε η Μέρκελ δεν κάνει τόσες τηλεδιασκέψεις…

7. Ξέρουμε τι κάνεις. Σου στέλνουμε μηνύματα και το copy paste στις κολλητές, πηγαίνει σύννεφο. Για αυτό, μεγάλη προσοχή στο τι κάνεις copy και πού φεύγει το …paste!

8. Άφησε ένα πέπλο μυστηρίου γύρω σου. Μας εξιτάρει…

9. Να έχεις υπόψη σου πως το chat είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη photo-profile σου. Για αυτό, μην το παίζεις δήθεν θιγμένη με τα πολλά χυδαία μηνύματα, όταν η φωτογραφία είναι τουλάχιστον απρεπής!

10. Γράψε έξυπνα, κι όχι πρόστυχα…

Γενικές οδηγίες χρήσης:

1. Ποτέ μεθυσμένα μηνύματα. ΠΟΤΕ όμως…

2. Απαγορεύεται να στέλνεις προσωπικά μηνύματα όπως PIN, κωδικοί καρτών κλπ. Μη λέμε τα αυτονόητα.

3. Όταν στέλνεις φωτογραφίες στο chat ακολούθησε τον «Κανόνα του News Feed». Στέλνεις μονάχα ότι δε θα σε ενοχλούσε να δημοσιευτεί στον τοίχο σου. Για να μπορείς να κοιμάσαι ήρεμος/η!

4. LOL, WTF, OMG κλπ. Κάποτε μπορεί να ήταν μόδα. Πλέον, είναι γελοία!

5. Κούλαρε με τα ραντεβού μέσω chat. Ξέρω, στον 21ο αιώνα, όλοι έχουν κάνει ένα τέτοιο. Άλλα με μέτρο. Τη γλίτωσε 2 και 3. Στις 1.000 κάτι θα στραβώσει…

 

FOODIES

5 πανεύκολα και λαχταριστά γλυκά στην κούπα, για τις στιγμές που σε χτυπάει η λιγούρα!

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έγινε δεκτός με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Cambridge!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET