ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Έρευνα | Οι φοιτητές αποδίδουν πολύ καλύτερα όταν διδάσκονται από «καυτούς» καθηγητές!

Αυτό που τόσα χρόνια υποπτευόμασταν, έρχεται να το επιβεβαιώσει μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, σύμφωνα με την οποία οι φοιτητές και οι φοιτήτριες αποδίδουν καλύτερα στις σπουδές τους, όταν οι καθηγητές και οι καθηγήτριές τους, τους εξιτάρουν σεξουαλικά. Βλέπετε, η διέγερση αυτή της φαντασίας, επεκτείνεται σε γενικότερη διέγερση του εγκεφάλου ενός φοιτητή, με συνέπεια […]

Default avatar

Guest Author

11 Σεπτεμβρίου, 2016

Αυτό που τόσα χρόνια υποπτευόμασταν, έρχεται να το επιβεβαιώσει μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Νεβάδα, σύμφωνα με την οποία οι φοιτητές και οι φοιτήτριες αποδίδουν καλύτερα στις σπουδές τους, όταν οι καθηγητές και οι καθηγήτριές τους, τους εξιτάρουν σεξουαλικά. Βλέπετε, η διέγερση αυτή της φαντασίας, επεκτείνεται σε γενικότερη διέγερση του εγκεφάλου ενός φοιτητή, με συνέπεια τα καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην καθημερινή φοίτηση όσο και στις εξεταστικές περιόδους.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάστηκαν 131 φοιτητές  (86 γυναίκες και 45 άνδρες) στην ηλικία των 20, σε ένα μάθημα φυσικής, αυξημένων απαιτήσεων. Σε πρώτη φάση, πραγματοποιήθηκε παράδοση του μαθήματος από μια ιδιαίτερα καυτή καθηγήτρια στους μισούς, άντρες φοιτητές κι αντίστοιχα στις μισές γυναίκες φοιτήτριες, απο έναν άντρα καθηγήτη, επίσης ιδιαίτερα ελκυστικό. Στο γκρουπ των φοιτητών που έμεινε, η παράδοση έγινε από λιγότερο εμφανίσιμους καθηγητές, αντίστοιχα. Να τονίσουμε, πως κανένας από τους φοιτητές, δεν είχε τη δυνατότητα να κρατά σημειώσεις. Στη συνέχεια, τα δύο γκρουπ των φοιτητών κλήθηκαν να απαντήσουν σε ένα τεστ 25 ερωτήσεων με στόχο να ελεγχθεί η αφομίωση των πληροφοριών που δόθηκαν κατά τη διάρκεια της παράδοσης του μαθήματος.

Παρατηρήθηκε λοιπόν, μέσα από το εν λόγω διαγώνισμα, πως οι φοιτητές του πρώτου γκρουπ είχαν κατά πολύ, καλύτερη απόδοση. Αντίθετα, με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, το δεύτερο ζεύγος καθηγητών δεν κατάφερε να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φοιτητών ούτε σε επίπεδο …φαντασίωσης αλλά ούτε και σε επίπεδο εκπαίδευσης.

 

Συμπέρασμα; Αν τα Πανεπιστήμια της χώρας μας θέλουν να καταπολεμήσουν το φαινόμενο των αιώνιων φοιτητών αλλά και των άδειων αμφιθεάτρων κατά τη διάρκεια των εξαμήνων, ίσως πρέπει να θέσουν κι άλλες «προϋποθέσεις» για το πού και σε ποιους θα δώσουν τις έδρες τους. Και κάτι μας λέει, πως όλοι θα συμφωνούσαμε με μια τέτοια εξέλιξη…

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET