Τα καλύτερα tips για να δίνεις τα πιο αισθησιακά και σέξι φιλιά, που θα τρελάνουν το ταίρι σου!


Μπάρες παγωτού Derby από την Κρι Κρι!

Δεν υπάρχει κάτι ομορφότερο από ένα φιλί. Έρχεσαι σε απόσταση αναπνοής με κάποιον που σου αρέσει, κάνεις κάτι το οποίο απολαμβάνεις (ελπίζουμε) και η όλη αίσθηση είναι ικανή να σε αφήσει ζαλισμένο/η από την ένταση.

Ωστόσο, όπως και με όλα τα πράγματα στη ζωή, είναι πολύ εύκολο να περιπέσεις σε ρουτίνα και να βαρεθείς είτε εσύ είτε ο/η σύντροφός σου από κάποια στιγμή και μετά. Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει να μηχανευτείς τρόπους να κάνεις τη διαδικασία του φιλιού απολαυστική και παιχνιδιάρικη και επομένως, να κάνεις το/τη σύντροφό σου να κρέμεται από τα χείλη σου.

Τα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να πας τη διαδικασία του φιλιού σε μία εντελώς άλλη διάσταση:

1. Κάνε τα τσαλιμάκια σου

Είτε απλά σκοπεύεις να φασωθείς μαζί του/της είτε να καταλήξει σε στοματικό έρωτα ή σεξ, πρέπει να κάνεις μεθοδευμένες κι αργές κινήσεις ώστε να του/της δημιουργήσεις μία προσμονή. Ξεκίνησε, δίνοντάς του/της απαλά φιλιά στο μάγουλο, στο λαιμό, στα αυτιά, ακόμη και στο στήθος ή το μέτωπο πριν καν φτάσεις στα χείλη του/της. Ψιθύριζέ του/της στο αυτί όσο ταυτόχρονα θα τραβιέσαι αν πάει να σε φιλήσει. Έτσι θα τον/την να πεθαίνει από πόθο και να μην αντέχει άλλο.

2. Άγγιξέ τον/την παντού

Η αφή είναι ιδιαίτερα σημαντική στη διαδικασία του φιλιού. Μην αφήνεις τα χέρια σου να μένουν ακίνητα σαν ξυλάγγουρα, αλλά χρησιμοποίησε τα έξυπνα. Μπλέξε το ένα σου χέρι στα μαλλιά του/της όσο με το άλλο θα τον/την φέρνεις προς το μέρος σου κρατώντας τον/την από το λαιμό. Μπορείς επίσης να χαϊδεύεις την πλάτη, τους ώμους και τα πόδια του/της όσο τον/την φιλάς. Με ή χωρίς ρούχα, η αίσθηση της αφής εκείνη την στιγμή σε τρελαίνει.

3. Δοκίμασε διαφορετικές τεχνικές

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να φιλήσεις τον/την καλό/ή σου. Μπορείς να το κάνεις αργά και σταθερά είτε γρήγορα και παθιάρικα. Μπορείς να δώσεις γαλλικό φιλί με πολλή ή λιγότερη δόση γλώσσας. Μπορείς ακόμη να δαγκώνεις ή να ρουφάς τα χείλη του/της. Πρέπει να εναλλάσσεις τις τεχνικές σου ώστε να τον/την αιφνιδιάζεις και να αναμένει με ενθουσιασμό την επόμενη κίνησή σου.

4. Άλλαξε και καμία στάση

Είναι απίστευτα βαρετό να φιλιέστε πάντα με τον ίδιο τρόπο στην ίδια στάση. Αναβαθμίστε τα πράγματα. Δοκιμάστε να φιληθείτε όσο είστε και οι δύο ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, ή να κάτσει ο ένας πάνω στον άλλο είτε να έχει ένας από τους δύο για στήριξη τον τοίχο. Δώστε και μερικά φιλιά σε κάποιο μέρος που απαγορεύεται να εκτίθεστε έτσι για τον κίνδυνο της στιγμής.

5. Τσιμπήματα και δαγκώματα

Αυτά τα δύο θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς κάποιοι τα λατρεύουν ενώ άλλοι τα απεχθάνονται. Αν δεν ξέρεις ακόμη τι αρέσει ή όχι στο αντίπαλο δέος, μπορείς να πειραματιστείς και να καταλάβεις. Δάγκωσε απαλά το πάνω μέρος των χειλιών του/της, πιπίλισε τη γλώσσα του/της και κάνε τα ίδια στο λαιμό και στα αυτιά του/της. Αν δεις ότι δεν το ευχαριστιέται, τότε σταματάς. Αν δεις ότι γουστάρει, συνεχίζεις ακάθεκτος/η.

6. Μην το παρακάνεις με όλα τα παραπάνω

Έχοντας στο μυαλό σου όλα τα παραπάνω tips πρέπει να φροντίσεις επίσης να μη φαίνεται ότι έχεις προσπαθήσει σκληρά γι' αυτά, αλλά ότι σου βγήκαν αυθόρμητα. Δε νομίζω ότι θες να πιστέψει ο/η σύντροφός σου ότι υποκρίνεσαι λες κι ακολουθείς μία συνταγή μηχανικά και δε νιώθεις τίποτα από όσα κάνεις. Κάνε ό,τι σου βγει εκείνη την στιγμή και μη βιάσεις τίποτα. Έχε μεν τα tips στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αλλά μην τα κάνεις όλα μαζί ταυτόχρονα.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Θεώνη Σταματοπούλου