ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Ο μεγαλύτερος σπρίντερ όλων των εποχών δεν έχασε. Απλά άφησε τους άλλους να περάσουν…

Κι όμως, ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος σπρίντερ όλων των εποχών …έχασε. Ή για την ακρίβεια, «αποσύρθηκε» αθόρυβα, αφήνοντας τη νίκη για πρώτη και τελευταία φορά, στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Τζάστιν Γκάτλιν. Ταυτόχρονα όμως, έδωσε τη σκυτάλη και στον διάδοχό του όπως όλα δείχνουν, τον 18χρονο Αμερικανό, Κρίστιαν Κόλμαν. Στη χθεσινοβραδινή μεγάλη κούρσα λοιπόν, ο […]

Neopolis Team

6 Αυγούστου, 2017

Κι όμως, ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος σπρίντερ όλων των εποχών …έχασε. Ή για την ακρίβεια, «αποσύρθηκε» αθόρυβα, αφήνοντας τη νίκη για πρώτη και τελευταία φορά, στον μεγάλο του αντίπαλο, τον Τζάστιν Γκάτλιν. Ταυτόχρονα όμως, έδωσε τη σκυτάλη και στον διάδοχό του όπως όλα δείχνουν, τον 18χρονο Αμερικανό, Κρίστιαν Κόλμαν.

Στη χθεσινοβραδινή μεγάλη κούρσα λοιπόν, ο τεράστιος Γιουσέιν Μπολτ τερμάτισε τρίτος με χρόνο 9,95. Σε απόσταση ανάσαν τον πέρασε ο δεύτερο Κόλμαν με το 9,94 που πέτυχε, ενώ το χρονόμετρο του πρώτου Τζάστιν Γκάτλιν (που αποδοκιμάστηκε έντονα από τους θεατές του σταδίου) έγραψε 9,92!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τζαμαϊκανός αθλητής δήλωσε: «Ήξερα ότι αν δεν το φύγω καλά στην εκκίνηση θα ζοριζόμουν, όμως ένιωσα ότι το είχα παρότι δεν τα κατάφερα και γι αυτό έχασα. Είναι δύσκολο. Είχα τα πάνω κάτω μου και λίγο άγχος, όμως βγήκα εκεί έξω για να αγωνιστώ όπως σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα και γι αυτό έκανα το καλύτερο μου. Δεν μπορείς να παραπονιέσαι γι αυτό που γίνεται. Έκανα το καλύτερο δυνατό».

Όσον αφορά τον Τζάστιν Γκάτλιν, ο Μπολτ πρόσθεσε: «Είναι σπουδαίος αντίπαλος. Πάντα το έλεγα αυτό για τον Τζάστιν Γκάτλιν. Ότι πρέπει να είσαι στα καλύτερα σου για να τον νικήσεις και δεν ήμουν. Τον σέβομαι και πάντα εκτιμούσα να αγωνίζομαι εναντίον του. Είναι εξαίρετος άνθρωπος όσον αφορά εμένα. Είναι καλός σε αυτό που κάνει και καλός άνθρωπος».

Ο Τζάστιν Γκάτλιν με την σειρά του, έπλεξε κι αυτός το εγκώμιο του σπουδαίου αντιπάλου του: «Είναι πραγματικά τόσο σουρεαλιστικό όλο αυτό τώρα. Πήδηξα στο κοινό και πανηγύρισα έξαλλα. Ο Γιουσέιν έχει καταφέρει τόσο πολλά στο άθλημα μας και έχει εμπνεύσει άλλους όπως ο Κόλμαν, για να βγουν και να αγωνιστούν. Ο Γιουσέιν μου είπε συγχαρητήρια, το άξιζες και σημαίνει πολλά όταν το λέει εκείνος. Ξέρει πόσο σκληρά δούλεψα. Απόψε όλα ήταν για την νίκη και κατάφερα να την αρπάξω. Το κοινό, προσπάθησα να μην το ακούω. Έμεινα στον αγωνιστικό χώρο και διατήρησα την ενέργεια μου καταφέρνοντας αυτό που κατάφερα».

Το video της κούρσας:

https://www.youtube.com/watch?v=U1IaulpGQfE

Φωτογραφικό υλικό:

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET