ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Καλλιτέχνης παρουσιάζει την πραγματικότητα του σήμερα, μέσα από τους ήρωες της Disney!

Η Disney κατέχει αδιαμφισβήτητα μία τεράστια θέση στις καρδιές μας. Οι ήρωες της ήταν η καλύτερη συντροφιά στα παιδικά μας χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί τους, μας έδωσαν σημαντικά μαθήματα ζωής, ενώ τρέχαμε σαν τρελοί να στηθούμε μπροστά από την τηλεόραση και να βάλουμε τη βιντεοκασέτα (αχ τι ωραίες εποχές!) με όλες τις κλασικές ταινίες της Disney να […]

Η Disney κατέχει αδιαμφισβήτητα μία τεράστια θέση στις καρδιές μας.

Οι ήρωες της ήταν η καλύτερη συντροφιά στα παιδικά μας χρόνια. Μεγαλώσαμε μαζί τους, μας έδωσαν σημαντικά μαθήματα ζωής, ενώ τρέχαμε σαν τρελοί να στηθούμε μπροστά από την τηλεόραση και να βάλουμε τη βιντεοκασέτα (αχ τι ωραίες εποχές!) με όλες τις κλασικές ταινίες της Disney να παίζει. Και φυσικά τα ΣΚ μας σηκωνόμασταν από τα ξημερώματα για να μη χάσουμε κανένα επεισόδιο που προβαλλόταν.

Ο εικονογράφος Tom Ward (γνωστός ως TomWardStudio στο Twitter) αναδημιούργησε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές κι εικόνες της Disney και της ανήγαγε στους μοντέρνους καιρούς. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης χρησιμοποίησε εικόνες της δεκαετίας του ’90 και του ’00 και τις εκσυγχρόνισε, τοποθετώντας τες με ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο στην εποχή μας.

Το αποτέλεσμα είναι τόσο μοναδικό, όσο και στενάχωρο…

Ο Πρίγκιπας της Σταχτοπούτας είναι ένας εγωκεντρικός γύπας

Σε μία εποχή που ελάχιστα δίνει κανείς σημασία στο συνάνθρωπό του και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ελάχιστες μιας και περιορίζονται πίσω από μία οθόνη, δε θα μας έκανε καμία εντύπωση ο Πρίγκιπας να βρίσκει το κινητό του περισσότερο ενδιαφέρον από την καλή του και πανέμορφη Σταχτοπούτα και να φλέρταρε με άλλες στα κοινωνικά δίκτυα ωσάν γνήσιος γύπας.


Ο Πίτερ Παν γίνεται τσακωτός από τις κάμερες ασφαλείας

Πάνε οι εποχές που ο Πίτερ Παν πετούσε αμέριμνος από τη μία άκρη της Γης στην άλλη. Πλέον με τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν σε όλους τους χώρους, θα πιανόταν επ’ αυτοφόρω στην στιγμή.


Η Άριελ καταδικασμένη να κολυμπάει μέσα στα απόβλητα

Με τη διαρκώς διευρυνόμενη μόλυνση και ρύπανση των υδάτινων οριζόντων, η Άριελ δε θα μπορούσε να κολυμπήσει ελεύθερα και με ασφάλεια σε κανέναν ωκεανό. Οι συνέπειες στην υγεία της θα ήταν τουλάχιστον καταστροφικές.


Η Γιασμίν δούλα και κυρά να καθαρίζει το μαγικό χαλί, ενώ ο Αλαντίν παίζει βιντεοπαιχνίδια με το Τζίνι

Πού να ‘ξερε η καημένη Γιασμίν τι της επιφύλασσε ο έγγαμος βίος με τον Αλαντίν… Ότι θα καθόταν εκείνη να καθαρίζει σαν τρελή το μαγικό χαλί, ενώ εκείνος θα έκανε την καλύτερη παρέα με το τζίνι λιώνοντας στο PS4, σίγουρα δεν το περίμενε!


Ο Σίμπα αιχμάλωτος σε τσίρκο

Θα περνούσε από αμέτρητα βασανιστήρια ώστε να κάνει τα κόλπα του μπροστά στους θεατές για να τους ευχαριστήσει για το εισιτήριο που πλήρωσαν. Η θλίψη κι η στενοχώρια του θα ήταν δεδομένη και σπαρακτική. 


Η μύτη του Πινόκιο θα ήταν ό,τι πρέπει για selfie stick

Φυσικό κι επόμενο θα ήταν να φτιάξει κι ένα λογαριασμό στο Instagram ο Πινόκιο, ώστε να ποστάρει όλες του τις φωτογραφίες με τον Τζεπέτο. Οι selfies του θα γίνονταν ανάρπαστες και θα συγκέντρωναν αμέτρητα likes.


Μπορείς να τσεκάρεις και τις υπόλοιπες φωτογραφίες της δουλειάς του Tom Ward είτε μπαίνοντας στον λογαριασμό του στο Twitter είτε στο Instagram του. Είναι το ίδιο καλές και πέρα για πέρα …αληθινές!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια της Βίκος Cola είναι μια ωδή στο αυθεντικό και το αυθόρμητο!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το ArGOODaki των Goody’s Burger House στήριξε το Σωματείο «Ανοιχτή Αγκαλιά» και τα παιδιά των ακριτικών περιοχών!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

«Ένα κλικ για τη Γυναίκα»: Με κάθε παραγγελία στον Γρηγόρη στηρίζεις γυναίκες που το έχουν ανάγκη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET