ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

iPhone 7 | Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες;

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε κινέζικο site κι αν όντως επαληθευτεί η γνησιότητά της, τότε σίγουρα έχουμε μία εικόνα για τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7. Αρχικά, με μία πρώτη ματιά βλέπουμε την οπίσθια κάμερα, η οποία είναι τεχνολογίας Dual-Lens, ενώ συνεχίζει να προεξέχει από το σασί της συσκευής. Δίπλωα από την κάμερα βρίσκονται το μικρόφωνο […]

Neopolis Team

16 Μαρτίου, 2016

Η παρακάτω φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε κινέζικο site κι αν όντως επαληθευτεί η γνησιότητά της, τότε σίγουρα έχουμε μία εικόνα για τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 7.

iphone-7-leaked-bastille

Αρχικά, με μία πρώτη ματιά βλέπουμε την οπίσθια κάμερα, η οποία είναι τεχνολογίας Dual-Lens, ενώ συνεχίζει να προεξέχει από το σασί της συσκευής. Δίπλωα από την κάμερα βρίσκονται το μικρόφωνο και το LED Flash, ενώ οι γραμμές των κεραιών διαθέτουν νέο σχέδιο.

Όπως θα δείτε, ένα νέο χαρακτηριστικό για το οποίο δεν είχαν γίνει σχετικές συζητήσεις στο διαδίκτυο, είναι η ύπαρξη 3 μεταλλικών κουκκίδων στο κάτω μέρος της πλάτης της συσκευής. Πιθανότατα πρόκειται για Smart Connector, η νέα επαναστατική σύνδεση της Apple που θα επιτρέπει την αμφίδρομη ανταλλαγή ρεύματος και δεδομένων – ωστόσο παραμένει να μάθουμε ποια θα είναι τα αξεσουάρ που θα υποστηρίζονται καθώς και αν η Apple σκοπεύει να ανακοινώσει κάποιο νέο συνοδευτικό αξεσουάρ που να κάνει χρήση της τεχνολογίας στο iPhone 7.

Η Feld & Volk το πήγε σε άλλο επίπεδο και χρησιμοποιώντας τη φωτογραφία που διέρρευσε δημιούργησε τα παρακάτω renders για το iPhone 7. H λεπτομέρεια τους είναι εκπληκτική:

fv_iphone_7_render_top fv_iphone_7_render_bottom fv_iphone_7_render_side_carbon

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET