ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

iPhone 8 / 8 plus | Έρχονται στην Ελλάδα με …φθηνότερη τιμή απ’ οτι περιμέναμε!

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τα iPhone 8 / 8 plus και ήδη πολλοί είναι εκείνοι που δε βλέπουν την ώρα να τα κρατήσουν στα χέρια τους. Όσο για τις τιμές, αν και είχαμε προετοιμαστεί για …τσουχτερούς αριθμούς, τελικά τα πράγματα φαίνονται κααααπως καλύτερα. Συγκεκριμένα το iPhone 8 με χωρητικότητα 64GB θα κοστίζει […]

Neopolis Team

22 Σεπτεμβρίου, 2017

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τα iPhone 8 / 8 plus και ήδη πολλοί είναι εκείνοι που δε βλέπουν την ώρα να τα κρατήσουν στα χέρια τους.

Όσο για τις τιμές, αν και είχαμε προετοιμαστεί για …τσουχτερούς αριθμούς, τελικά τα πράγματα φαίνονται κααααπως καλύτερα. Συγκεκριμένα το iPhone 8 με χωρητικότητα 64GB θα κοστίζει 859€. Αντίθετα, πολύ πιο ακριβή θα είναι η συσκευή των 256GB μνήμης αφού θα ανέρχεται στα 1.049€. Όσο για το iPhone 8 plus η τιμή του με μνήμη 64GB θα φτάνει τα 979€, ενώ εκείνο με τα 256GB θα κοστίζει 1.159€.

Όσον αφορά το ολοκαίνουριο και πιο ακριβό μοντέλο της εταιρείας, το iPhone X, δεν υπάρχουν ακόμη έγκυρες πληροφορίες σχετικά με την επίσημη τιμή πώλησής του. Οι φήμες πάντως, το θέλουν να κυκλοφορεί στην χώρα μας τον Νοέμβριο, με την φθηνότερη έκδοσή του να κινείται στα 1.200€.

Σε πολλά Apple Stores του εξωτερικού βέβαια, έχουν ήδη κυκλοφορήσει τα νέα iPhone. Στην Αυστραλία για παράδειγμα, ένας 20χρονος κατασκήνωσε για 11 ημέρες προκειμένου να το αποκτήσει. Ο Mazen Kourouche όμως, αφού έκανε το unboxing στο κανάλι του στο youtube, δήλωσε στην Daily Mail Australia πως δεν ψήνεται ιδιαίτερα να κρατήσει τη συσκευή (say what?).

«Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο. Θα μείνω στο iPhone 7 Plus. Δεν υπάρχει νόημα στο να κρατήσω κάτι που δεν θα χρησιμοποιήσω, οπότε πιθανότατα θα το χαρίσω στην μητέρα μου».

Φίλε Kourouche, κι εμείς το ίδιο θα κάναμε! #not

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET