ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

iPhone 7 | Αυτές είναι οι αλλαγές που θα δούμε στο νέο smartphone της Apple!

Μπορεί το τελευταίο μοντέλο της Apple να κυκλοφόρησε μόλις πριν 2 μήνες, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για το πως θα είναι το επόμενο μοντέλο, το iPhone 7. Τον Σεπτέμβριο του 2016 αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση για την κατασκευή του επόμενου smartphone της Apple και οι διαφορές θα είναι αρκετές σε […]

Neopolis Team

3 Δεκεμβρίου, 2015

Μπορεί το τελευταίο μοντέλο της Apple να κυκλοφόρησε μόλις πριν 2 μήνες, ωστόσο ήδη ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για το πως θα είναι το επόμενο μοντέλο, το iPhone 7.

Τον Σεπτέμβριο του 2016 αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση για την κατασκευή του επόμενου smartphone της Apple και οι διαφορές θα είναι αρκετές σε σχέση με τους προκατόχους του.

Η Apple μας έχει συνηθίσει τη μία χρονιά να βγάζει ένα ανανεωμένο σε σχέδιο και εμφάνιση iPhone δίνοντας του νέα ονομασία (iPhone 4, 5, 6) και την επόμενη χρονιά κάνει κάποιες βελτιώσεις στις λειτουργίες του τηλεφώνου προσθέτοντας στην ονομασία του ένα «S» (iPhone 4S, 5S, 6S). Έτσι, το 2016 είναι η χρονιά που θα πρέπει η εταιρεία να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο το 7, το οποίο θα έχει σαφείς διαφορές από το 6 και το 6S.

Οι πρώτες φήμες λένε πως η Apple είναι έτοιμη να διαθέσει στην αγορά το πρώτο iPhone που δεν θα έχει το κουμπί αφετηρίας (Home Button). Με αυτό αποσκοπεί στο να δώσει στον χρήστη μεγαλύτερη οθόνη στο τηλέφωνο. Σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, το Touch ID θα μεταφερθεί λογικά στο πλάι της συσκευής.

Κάτι που περιμένουμε να βελτιωθεί είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, η οποία αποτελεί το πλέον σημαντικό πρόβλημα των κατασκευαστών κάθε smartphone.

Μεγάλη πιθανότητα υπάρχει στο να είναι αδιάβροχο το iPhone 7. Αξίζει να αναφερθεί πως και το iPhone 6S είναι αρκετά ανθεκτικό στο νερό, ενώ παράλληλα η Apple έχει την εμπειρία της αδιάβροχης συσκευής με το Apple Watch IPX7, κάτι το οποίο θα κάνει πιο εύκολη τη δουλειά της.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Το ανανεωμένο cashier του Neon54 Casino διευκολύνει τις πληρωμές στην Ελλάδα το 2023

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η καμπάνια των adidas Originals αφιερωμένη στους δημιουργικούς πρωτοπόρους των τελευταίων 50 ετών!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET