Τιβί

Ιωάννα Τούνη, Αλεξάνδρου και James έχει μεταξύ άλλων το φετινό J2US, καλά θα πάει αυτό!

Χτύπησε κορυφές ο Νίκος Κοκλώνης πάλι.

Neopolis Team

8 Σεπτεμβρίου, 2021

Πότε θα τελειώσει αυτό το αστείο με το φετινό πρόγραμμα της τηλεόρασης; Έχουν βάλει επιπλέον ώρες στο 24ωρο για να τα προλαβαίνουν όλα, τι φάση; Και να θέλουμε να τα παρακολουθήσουμε, είναι ανθρωπίνως αδύνατο. Αλλά να, σκάνε συνεχώς κάτι τέτοια νέα όπως οι προσωπικότητες που θα εμφανιστούν στο J2US και μας δημιουργούν νέα διλήμματα.

Ωστόσο, σε Τούνη, Αλεξάνδρου (μάλλον θα πηγαίνουν πακέτο οι δυο τους από εδώ και πέρα) και James, δε λες εύκολα όχι. Ξέρει ο Κοκλώνεις πού να χτυπήσει για να κερδίσει το κοινό και το κάνει. Εδώ έφερε Βανδή-Βίσση στην ίδια σκηνή, όλα τα άλλα είναι απλά παιχνιδάκι!

Έτσι λοιπόν, με τα connections που έχει, κατάφερε και σε αυτή τη σεζόν του μουσικού παιχνιδιού που θα προβληθεί στον Alpha να φέρει δυνατά ονόματα, που θα ακουστούν πολύ ελκυστικά στα αυτιά των τηλεθεατών. Συγκεκριμένα, τα 8 από τα 14 ζευγάρια που είναι γνωστά μέχρι στιγμής είναι τα εξής: 

  1. Ιωάννα Τούνη – Θοδωρής Φέρρης
  2. Δημήτρης Αλεξάνδρου – Κατερίνα Λιόλιου
  3. Πηγή Δεβετζή – Θάνος Πετρέλης
  4. Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – δεν έχει βρεθεί ο παρτενέρ
  5. Ειρήνη Παπαδοπούλου – James Καφετζής
  6. Μάρα Μεϊμαρίδη – STAN
  7. Κώστας Φραγκολιάς – Μαντώ
  8. Χάρης Βαρθακούρης – δεν έχει βρεθεί παρτενέρ

Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι ανταγωνιστές όπως καταλάβατε, αφού κανείς από τους δύο δεν είναι τραγουδιστής, ενώ το Survivor ξαναζωντανεύει μέσα από τη συνεργασία Ειρήνης Παπαδοπούλου-James Καφετζή. Α, η ομάδα έχει και τον εθνικό μας αλήτη Stan, που θα σταθεί δίπλα στην κυρία Μεϊμαρίδη από τα διλήμματα του «Ευτυχείτε». Πολύ θέλουμε να το δούμε κι αυτό.

Η κριτική επιτροπή θα παραμείνει ίδια, με τους Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή και Μαρία Μπακοδήμου να σχολιάζουν τις εμφανίσεις των παικτών. Η πρεμιέρα αργεί λίγο ακόμα, αφού έχει προγραμματιστεί για τις 25 Σεπτεμβρίου.

FUN ZONE

Μουσική

H Coca-Cola, μεγάλος χορηγός στο Elpida Tour του Κωνσταντίνου Αργυρού, μας χάρισε ένα μαγικό μουσικό καλοκαίρι!

Τιβί

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης από το «Μαύρο Ρόδο» είχε κάνει πέρασμα από τα Ζουζούνια»!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET