ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Infopoint για το CURestartUp @ΡΟΜΑΝΤΣΟ με διαγωνισμός νέων δημιουργών!

Τρίτη 24& Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5 Ώρα προσέλευσης: 12:00 – 18:00 Είσοδος Ελεύθερη Το Ρομάντσο και τοCUπροσκαλούν όλους τους νέους δημιουργικούς ανθρώπους  που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους, κερδίζοντας τη θέση τους στο Ρομάντσο, να ενημερωθούν σχετικά με τον 5ο γύρο του διαγωνισμού CURestartUp @Ρομάντσο την Τρίτη 24 &την Τετάρτη […]

Default avatar

Guest Author

19 Ιανουαρίου, 2017

Τρίτη 24& Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017
Ρομάντσο – Αναξαγόρα 3-5
Ώρα προσέλευσης: 12:00 – 18:00

Είσοδος Ελεύθερη

Το Ρομάντσο και τοCUπροσκαλούν όλους τους νέους δημιουργικούς ανθρώπους  που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν την καριέρα τους, κερδίζοντας τη θέση τους στο Ρομάντσο, να ενημερωθούν σχετικά με τον 5ο γύρο του διαγωνισμού CURestartUp @Ρομάντσο την Τρίτη 24 &την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χώρο, να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους σχετικά με το διαγωνισμό και να μάθουν όλες τις πληροφορίες της διαδικασίας συμμετοχής, αλλά και το πώς μπορούν να γίνουν οι επόμενοι νικητές του διαγωνισμού!

Ο διαγωνισμός CU RestartUp @Ρομάντσο είναι η πρώτη ενέργεια στήριξης της επαγγελματικής δραστηριοποίησης του δημιουργικού κλάδου στην Ελλάδα, καθώς δίνει τη δυνατότητα σε νέους, να κάνουν τις δημιουργικές και πρωτοποριακές τους ιδέες πράξη.

Στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο, οι νικητές γίνονται μέλη μιας δημιουργικής οικογένειας, που τους βοηθά να αποκτήσουν εμπειρίες, να εμπνευστούν, να δικτυωθούν και να εξελιχθούν. Γίνονται μέρος του μοναδικού οικοσυστήματος για δημιουργικά επαγγέλματα της πόλης που έχει ήδη εδραιωθεί σε ένα ενεργό σημείο συνάντησης και επαγγελματικής δικτύωσης. Έως σήμερα ο διαγωνισμός έχει πραγματοποιηθεί τέσσερις φορές, με τους 34 προηγούμενους νικητές να έχουν κάνει το δικό τους επαγγελματικό restart στη θερμοκοιτίδα του Ρομάντσο.

Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στον 5ο γύρο του διαγωνισμού που έχει ξεκινήσει, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Ιανουαρίου 2017, υποβάλλοντας το βιογραφικό τους και δείγμα δουλειάς τους. Οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από ειδική Επιτροπή.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και δήλωση συμμετοχής στο www.vodafonecu.gr/restartup

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET