ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 12/5/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

12 Μαΐου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά ώστε να μη σε καταβάλει η εσωστρέφεια που έχεις υποβάλει τον εαυτό σου τον τελευταίο καιρό. Αναθεωρείς ότι είχες ως δεδομένο μέχρι πρότινος. Η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε είχε κλονίσει και δεν ένιωθες ασφαλής. Τώρα επανέρχεται η τάξη στη ζωή σου. Οι φίλοι μπορούν να σου συμπαρασταθούν και να σε συμβουλέψουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι καλύτερα ψυχολογικά και το ταίρι σου το καταλαβαίνει. Μπορείς να του ζητήσεις να βρεθείτε ιδιωτικά μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου. Αν δεν έχεις σχέση μπορείς να συναντήσεις ένα ενδιαφέρον άτομο σήμερα, εφόσον κοινωνικοποιηθείς μέσα στο φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι μυστικές συμφωνίες θα αποδώσουν καρπούς, επειδή είναι καλά μελετημένες από την μεριά σου. Τα οικονομικά αυξάνονται και λαμβάνεις πίσω τα δανεικά που έδωσες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά στην επίτευξη των στόχων και φιλοδοξιών σου. Έχεις αναθεωρήσει πολλά από τα όνειρα σου και επιτέλους βρήκες την φόρμα για να πετύχεις ότι θέλεις. Κάποια βήματα θα σε πάνε προς τα πίσω, αλλά θα είναι για να σιγουρέψεις τα πατήματα σου. Η ανοδική πορεία είναι εξασφαλισμένη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κοινοί στόχοι με τον σύντροφο και το κοινό όραμα που μοιράζεσαι θα σε φέρει κοντά του. Λαχταράς την αναγνώριση των προσπαθειών σου από το ταίρι. Εάν είσαι αδέσμευτος και βρεθείς σε μια βραδινή έξοδο σήμερα, θα γνωρίσεις τον κατάλληλο υποψήφιο σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φήμη, δόξα κι αναγνώριση στην δουλειά σου! Οι κόποι σου δεν πήγαν χαμένοι και εισπράττεις τον θαυμασμό όλων. Τα οικονομικά δεν σε ανησυχούν.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, σήμερα Παρασκευή το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να ανταπεξέλθεις στην εσωστρέφεια και να μη σε πειράζει το να μείνεις λίγο μόνος. Τα βρίσκεις με τον εαυτό σου και νιώθεις πως αυτή την στιγμή είσαι η καλύτερη παρέα που θα μπορούσες να έχεις. Η μοναχική στάση σε προφυλάσσει από πολλούς μπελάδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι θέλει να σε παρασύρει σε ταξίδι αναψυχής για να βγεις λιγάκι παραέξω χωρίς να αντιλαμβάνεται πως δεν σε ενοχλεί κάτι τέτοιο. Εσύ νιώθεις καλά ακόμα και κλεισμένος στο δωμάτιο σου. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα δεν θέλεις πολλά-πολλά με κανένα και απολαμβάνεις την ηρεμία και την γαλήνη που έχεις ανάγκη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες θα τηρηθούν κι ας γίνονται κάτω από το τραπέζι. Οικονομικά έχεις άνοδο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να οργανωθείς εκ νέου και να φτιάξεις ένα καινούργιο πλάνο στην ζωή σου. Τα σχέδια για το μέλλον χρειάζονται αναδιάρθρωση ώστε να μπουν σε εφαρμογή. Σταθεροποιείς την προσωπική σου ανάπτυξη αποκτώντας νέες δεξιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η βαθύτερη επιθυμία σου να ενωθείς με τον σύντροφο βγάζει ζήλια και θέλεις με κάθε τρόπο να του επιβάλεις τα δικά σου θέλω. Η γνώμη του δεν μετράει και προσπαθείς να τον χειραγωγήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις να βρεις το σύντροφο της ζωής σου, προσπάθησε να μην τον τρομάξεις, όταν τον ανακαλύψεις με την ακραία συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα βρίσκονται προ των πυλών. Οι συνεργάτες σε ενθουσιάζουν αλλά τα οικονομικά σε προβληματίζουν. Απέφυγε την λήψη δανείου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά ώστε να χαλιναγωγήσεις τα πάθη σου και να φρενάρεις την υπέρμετρη φιλοδοξία σου. Η δίψα για δύναμη και εξουσία θέλουν μέτρο. Καταφέρνεις να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου όταν βαδίζεις συνετά και με πρόγραμμα. ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος νοιάζεται για σένα αλλά το ανταποδίδεις με κτητική συμπεριφορά και ζήλια. Μην παρατραβάς το σκοινί γιατί θα σπάσει. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο να ζήσεις το ερωτικό πάθος. Εάν είσαι αδέσμευτος σήμερα είναι πιθανή μια νέα γνωριμία με άτομο του επαγγελματικού χώρου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόσεχε την θέση σου στην δουλειά γιατί δεν είναι απίθανο κάποιος να θέλει να σου την φάει. Παίζονται πολλά παιχνίδια. Οικονομικά τα χρέη δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά ώστε να αναθεωρήσεις τις επιδιώξεις για την προσωπική σου ανάπτυξη. Οι σημαντικοί άνθρωποι που βρίσκονται κοντά, παίζουν καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις σου. Βρίσκεις κοινό κώδικα επικοινωνίας και αποφεύγεις τις αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ένα νέο τρόπο σκέψης που δεν συμφωνεί το ταίρι σου. Αγχώνεσαι και προσπαθείς να τον πείσεις για το σωστό και το λάθος. Η σχέση εδώ και καιρό δεν σε καλύπτει λόγω της γκρίνιας του συντρόφου. Εσύ που είσαι ακόμα μόνος μπορείς να ελπίζεις σε μια γνωριμία που προκύπτει σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά λειτουργείς με κυκλοθυμία και έχεις νεύρα, γιατί δεν καταφέρνεις να τελειώσεις τις αγγαρείες που φορτώνεσαι. Στα οικονομικά υπάρχει άγχος και πίεση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο σε προμοτάρει ώστε να ανταπεξέλθεις στην δύσκολη καθημερινότητα. Τα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι πολλά και ποικίλα, γι’ αυτό πρέπει να βάλεις προτεραιότητες. Άσε τις λεπτομερείς αναλύσεις και ξεκίνα να τακτοποιείς τα θέματα σου. Σταδιακά σου φεύγει το άγχος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όσο κι αν τρέχεις να προλάβεις τις δουλειές αντιλαμβάνεσαι πως δεν γίνεται να ξεμπερδέψεις. Το ταίρι γκρινιάζει διότι επιθυμεί λίγο από τον χρόνο σου. Τα παρατάς και ασχολείσαι μαζί του. Είναι και δική σου ανάγκη να είσαι κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς σήμερα να γνωρίσεις το άτομο που θα σε συντροφεύσει, αρκεί να παραμερίσεις τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου στη δουλειά με απώτερο σκοπό την αναγνώριση από τους ανωτέρους. Εκθειάζονται τα ταλέντα σου! Στα οικονομικά όμως έχεις άγχος για τις οφειλές που δυσκολεύεσαι να αποπληρώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτύξεις τα ταλέντα σου και να τα προωθήσεις. Τα βλέμματα στρέφονται πάνω στα δημιουργήματα σου. Επηρεάζεσαι από την γνώμη των άλλων, οι οποίοι σε κρίνουν με επιείκεια. Συνάμα έχεις στο πλευρό σου το οικογενειακό περιβάλλον, που στηρίζει τις προσπάθειες που κάνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος θαυμάζει τα έργα σου και προσπαθεί κι αυτός να σε εμψυχώσει με τον δικό του τρόπο. Εκτιμάς τον καλό του λόγο και επιθυμείς την ιδιωτική συνάντηση στον χώρο του σπιτιού, όπου μπορείτε να μιλήσετε καλύτερα. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσεις τον σύντροφο της ζωής σου, ψάχνοντας ανάμεσα στον κοινωνικό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με συμφωνίες από το παρελθόν καταλήγεις σήμερα με ευνοϊκούς όρους. Το στενό περιβάλλον είναι με το μέρος σου σε ότι αποφασίσεις. Η στήριξη επεκτείνεται και στον οικονομικό τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο βοηθά στην ανάταση της ψυχής σου. Καταφέρνεις να συνδυάσεις τα οικογενειακά με τα επαγγελματικά θέματα, που δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Η πίεση δεν υφίσταται πλέον, αφού έχεις διαχωρίσει την θέση σου. Τις ώρες που βρίσκεσαι στην δουλειά ασχολείσαι μόνο με την δουλειά και τις ώρες που βρίσκεσαι στο σπίτι, ασχολείσαι μόνο με την ξεκούραση σου. Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο και το λαμβάνουν οι δύο πλευρές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου και περνάς ευχάριστες στιγμές. Κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις που αφορούν στην πορεία της σχέσης. Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την επίσημη δέσμευση. Αν είσαι αδέσμευτος σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις κόσμο. Μπορείς να ανακαλύψεις τον μελλοντικό σου σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Από το πουθενά ξεπηδούν αγγαρείες από το παρελθόν που καλείσαι να διευθετήσεις. Τίποτα όμως δεν θα σε βγάλει από το πρόγραμμα σου και όλα θα γίνουν με την σειρά. Οικονομικά σε πιέζουν οι υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά ταλέντα σου. Έχεις πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, με άτομα του στενού περιβάλλοντος, που απολαμβάνουν την παρέα σου. Οι ιδέες σου είναι υλοποιήσιμες και εφαρμόσιμες. Είσαι προσγειωμένος και τα λόγια σου είναι εμπεριστατωμένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι που αναφέρονται στο παρελθόν. Αν υπήρχαν προβλήματα θα λυθούν με τον καλύτερο τρόπο. Σταθεροποιείς την σχέση σου! Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμα το ιδανικό ταίρι, μπορείς να το ανακαλύψεις με μεγάλη ευκολία σήμερα, που είναι μια ευνοϊκή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά νιώθεις ασφάλεια με όσα έχεις και σου αρκούν για να καλυτερέψεις την ζωή σου. Επαγγελματικά κάνεις καινούργιες συμφωνίες με παλιούς εργοδότες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον που έχεις ανάγκη για να επιβιώσεις. Το ρίσκο δεν θα λείψει, αλλά θα είναι εκ του ασφαλούς. Το σπίτι χρειάζεται κάποιες διορθώσεις και πρέπει εσύ να αναλάβεις αυτό το έργο. Είσαι έντονα ευαισθητοποιημένος με την οικογένεια και προθυμοποιείσαι να τους παράσχεις κάθε βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι μια μέρα που προτιμάς να περάσεις χρόνο στο σπίτι με τους οικείους. Το ταίρι συμμερίζεται την επιθυμία σου και κάνει πίσω για να μη σε φέρει σε δύσκολη θέση. Έχετε χρόνο να βρεθείτε όταν τακτοποιηθούν τα οικογενειακά. Αν είσαι μόνος, σαφώς δεν είναι κατάλληλη μέρα για γνωριμίες, αφού σε απασχολούν άλλα προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες σου και δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο που να αλλάζει την φυσιολογική ροή. Στα οικονομικά ξοδεύεις χρήματα για επισκευές του σπιτιού.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Παρασκευή, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Κρόνο, σε βοηθά να αναπτυχθείς κοινωνικά. Μοιράζεις τις σκέψεις με τους άλλους και επικοινωνείς τις ιδέες σου. Έχεις μετακινήσεις, συζητήσεις κι επαφές με πολύ κόσμο. Παρόλα αυτά δεν θα λείψουν οι στιγμές που ασφυκτιάς και θέλεις να τα παρατήσεις όλα. Ενίοτε νιώθεις πως δεν καταλαβαίνουν το σκεπτικό σου, αλλά είναι η ιδέα σου και δεν τρέχει τίποτα από όλα αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι αφουγκράζεται τις βαθύτερες επιθυμίες σου και σε αποτραβά από τα εγκόσμια που σε κουράζουν. Η απομόνωση στην αγκαλιά του συντρόφου λειτουργεί θεραπευτικά. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να ψάξεις σήμερα, διότι η μέρα είναι ακατάλληλη. Προσπάθησε άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις ιδέες που επικοινωνείς με τους συνεργάτες, αλλά δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μέχρι να σιγουρευτείς κράτα το στόμα σου κλειστό. Οικονομικά δεν υπάρχουν αξιόλογες μεταβολές και παραμένεις στα γνωστά.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET