ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη Ζωδίων – 14/4/2023

Τσέκαρε την αναλυτική πρόβλεψη της ημέρας!

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2023

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει απαισιόδοξες σκέψεις και νοητικά μπλοκαρίσματα. Έχεις αδυναμία συγκέντρωσης, λόγω των δυσάρεστων νέων που λαμβάνεις. Τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά και η διαίσθηση σου δεν βοηθά. Η λογική αντιμετώπιση των καταστάσεων, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις. Η συμπαράσταση των φίλων αποδεικνύεται πολύτιμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αποστασιοποίηση από κάθε είδους κοινωνικότητα σε ωθεί να απομονωθείς για λίγο, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου. Η βαριά ψυχολογία δεν σε βοηθά, να κάνεις κάποιου είδους γνωριμία. Οι σχέσεις περνούν κρίση και θέλουν προσοχή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις μελλοντικά σχέδια που δεν μπορείς να εφαρμόσεις για την ώρα, αφού σε διακατέχει ο πεσιμισμός και η απαισιοδοξία. Οι επαγγελματικές συμφωνίες δεν προχωρούν και τα οικονομικά δεν σε ικανοποιούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, δημιουργεί πρόβλημα, μπλοκάροντας τις φιλοδοξίες σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι τα σχέδια δεν μπορούν να υλοποιηθούν και αναγκάζεσαι, ή να τα εγκαταλείψεις, ή να θέσεις άλλα πιο προσγειωμένα. Κλονίζονται οι ασφαλιστικές σου δικλείδες και αισθάνεσαι μετέωρος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα δεν υπόσχεται συναισθηματική κάλυψη και υπάρχει απροθυμία, ως προς την εξομάλυνση της σχέσης. Η κατήφεια οδηγεί στην καταπίεση των αισθημάτων. Υπάρχει ψυχική κούραση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά φαίνεται να σε απασχολεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ψάχνεις να βρεις τρόπους βελτίωσης των συνθηκών. Τα οικονομικά σε στεναχωρούν, από έξοδα που δεν ήταν στο πρόγραμμα και βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21/5 – 21/6)

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε προβληματίζει γιατί φρενάρει την προσωπική σου επιτυχία και την καταξίωση, που στοχεύεις εδώ και καιρό. Παρουσιάζονται εμπόδια και δυσκολίες που σε απομακρύνουν από την επίτευξη των στόχων σου. Δεν χάνεις όμως την πίστη σου και θέτεις καινούργιους στόχους, κάνοντας υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιθυμείς να βάλεις νέα πνοή στη σχέση και αποφασίζεις να κάνεις ένα ταξίδι για να ξεφύγεις από την ρουτίνα. Η φιλοσοφική αντιμετώπιση των καταστάσεων, οδηγεί σε αξιόλογες συναντήσεις, με άτομα του ιδίου νοητικού επιπέδου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα καινούργια πλάνα θα αργήσουν να υλοποιηθούν. Αν δεν ξεπεράσεις τα εμπόδια στην δουλειά, μη περιμένεις να γίνει κάτι. Τα οικονομικά αυτή την στιγμή δεν τα σκέφτεσαι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε ωθεί να βουτήξεις μέσα στην ψυχή σου και να ανακαλύψεις το πως ακριβώς νιώθεις. Είναι μια επίπονη διαδικασία, που απαιτεί ανώτερη διεργασία με τον εαυτό σου. Το βέβαιο είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, θα επέλθει η κάθαρση, τόσο της ψυχής, όσο και του μυαλού. Με ανανεωμένη διάθεση θα ακολουθήσεις το μονοπάτι που θα σε βγάλει στο φως.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωστρέφεια σε οδηγεί στην εξερεύνηση των βαθύτερων συναισθημάτων που μπορούν να συνδέσουν δύο ανθρώπους. Αποφεύγεις τις ανούσιες συζητήσεις και ζητάς την ουσία σε μια σχέση. Δεν σε καλύπτει τίποτα ρηχό και επιφανειακό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επιχειρηματικά πλάνα, δεν μπορούν να εφαρμοστούν τώρα και μπαίνουν για λίγο στο συρτάρι. Η ψυχολογική κατάπτωση δεν σε αφήνει να ασχοληθείς άμεσα. Οικονομικά σε απασχολεί μια οφειλή, που πρέπει να αποπληρώσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε προβληματίζει, καθώς πιστεύεις πως οι γενικότερες εξελίξεις τριγύρω, μπλοκάρουν την δική σου εξέλιξη. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια που κάνεις για το μέλλον, χρειάζονται αναθεώρηση, διότι προς το παρόν είναι ανέφικτα. Οι φίλοι δεν τάσσονται υπέρ σου και δεν έχεις πλέον την στήριξη τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι υπερευαίσθητος και σε θίγουν οι καταστάσεις που λειτουργούν χωρίς συναίσθημα. Δεν σου αρέσουν οι συγκρούσεις και αποφεύγεις κάθε είδους αντιπαράθεση. Προτιμάς τις ανοικτές συζητήσεις, όπου μπορείς να ψυχολογήσεις τον χαρακτήρα του άλλου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σε βαραίνουν οφειλές από το παρελθόν και δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά. Σχέδια και προτάσεις για συνεργασίες δεν προχωρούν για την ώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει εμπόδια στην κοινωνική καταξίωση και μπλοκάρει την άνοδο. Από το να συγκρουστείς με το περιβάλλον, προτίμησε την αμυντική στάση. Να είσαι σε επαγρύπνηση με τους υποτιθέμενους συνοδοιπόρους, γιατί δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν. Μπορείς να τους αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο, χωρίς να έρθεις σε ρήξη. Βολιδοσκόπησε τις προθέσεις τους και μετά αποφασίζεις πως θα κινηθείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το άγχος και η ψυχολογική κούραση σε συντροφεύουν στην καθημερινότητα και νιώθεις συναισθηματικό κενό. Παρασύρεσαι από κυκλοθυμική συμπεριφορά και τα παίρνεις πολύ προσωπικά. Θεωρείς πως αξίζεις κάτι καλύτερο από τα ημίμετρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά είναι κουραστική και αγχωτική. Δεν μπορείς να τελειώσεις με τις οργανωτικές διαδικασίες και μένεις πίσω. Τα οικονομικά δεν παρουσιάζουν σημαντική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μπλοκάρει την καθημερινότητα και σε φέρνει μπροστά σε λάθη και παραλήψεις. Η προσπάθειες για να βάλεις τάξη στο χάος, πέφτουν στο κενό. Δες τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία για να μην αγχωθείς. Η διαχείριση των εκκρεμοτήτων απαιτεί καθαρό μυαλό και αυτή τη στιγμή δεν το έχεις. Αν ασχοληθείς με τα παιδιά θα καθαρίσεις την σκέψη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν δεν υπάρχει εγκεφαλική επικοινωνία, πιστεύεις πως δεν μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση. Αφιερώνεις χρόνο για την προσωπική σου ανάπτυξη και την εξωτερίκευση της αγνής, παιδικής ψυχής που κρύβεις μέσα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν στο κενό και πρέπει να αξιολογηθούν εκ νέου. Η ατομική δραστηριοποίηση θα φέρει καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομικά δεν προβληματίζεσαι προς το παρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μπλοκάρει τα γενναιόδωρα συναισθήματα που θρέφεις για τους άλλους και σε κάνει να αποφεύγεις την κοινωνική ζωή. Προτιμάς να μείνεις μόνος, ή με την οικογένεια που σε καταλαβαίνει. Η ψυχική σου διάθεση έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις, που σε κουράζουν. Η αγκαλιά των οικείων αποτελεί βάλσαμο στη ψυχή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάνεις βουτιά στον συναισθηματικό σου κόσμο, για να αναδείξεις τις εσωτερικές πλευρές το χαρακτήρα σου, ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθούν από τον κατάλληλο άνθρωπο. Τα συναισθήματα σου μεταβάλλονται ανάλογα με το περιβάλλον και λειτουργείς παρορμητικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το στενό οικογενειακό περιβάλλον στηρίζει τις επιθυμίες και σε βοηθά να κάνεις πραγματικότητα τα επιχειρηματικά σου σχέδια. Οικονομικά σε απασχολεί ένα χρέος που δυσκολεύεσαι να εξοφλήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, σε διχάζει ανάμεσα στην οικογένεια και στους σημαντικούς άλλους ανθρώπους της ζωής σου. Όλοι ζητούν από σένα ένα σημαντικό μερίδιο του χρόνου σου. Κανείς δεν σε ρωτάει τι θέλεις εσύ κατά βάθος. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού θα εκπλήξει τους γύρω σου, διότι δεν περιμένουν να αποδράσεις με αυτόν τον τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πίεση και η ψυχολογική κούραση, σε ωθούν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα, κάνοντας ένα ταξίδι. Η παρέα που θα σε συντροφέψει, έχει τα ίδια προβλήματα. Η συζήτηση και οι κοινές αντιλήψεις, διευκολύνουν την αντιμετώπιση τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες αναβάλλονται και αναθεωρούνται συμβόλαια και υπογραφές. Κερδίζεις χρόνο προς το παρόν, μέχρι να δεις τι θα κάνεις. Οικονομικά δεν υπάρχουν μεταβολές που να σε επηρεάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μπλοκάρει την επικοινωνία και σου δημιουργεί άγχος, γιατί δεν καταφέρνεις να τακτοποιήσεις τις τρέχουσες εκκρεμότητες. Ότι έχεις προγραμματίσει να κάνεις, δεν βγαίνει και πέφτει η διάθεση σου. Το αποτέλεσμα είναι να νιώσεις ανασφαλής, με ένα σωρό προβλήματα, που δεν μπορείς να λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μειωμένη αυτοεκτίμηση δεν σου επιτρέπει έντονη κοινωνικότητα και αντλείς δύναμη, μόνο από την ενασχόληση των προσωπικών αναγκών σου. Αν μπορεί κάποιος να ταυτιστεί με τις επιθυμίες σου, τότε μπορεί να ακολουθήσει το δικό σου ταξίδι, με προορισμό την αυτοβελτίωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε απασχολούν ιδιαίτερα γιατί σου εξασφαλίζουν την κάλυψη των αναγκών, που όπως φαίνεται δεν είναι και λίγες. Στην δουλειά οι υποχρεώσεις που έχουν μαζευτεί δεν έχουν τελειωμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, μπλοκάρει την αίσθηση της ασφάλειας και νιώθεις ακάλυπτος. Χάνεις την αισιοδοξία και τον αυθορμητισμό σου. Δυσκολεύεσαι να προωθήσεις τα δημιουργήματά σου και η απαισιοδοξία τρυπώνει στην καρδιά σου. Η συμπεριφορά σου είναι απόμακρη και συντηρητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η κυκλοθυμική στάση ενοχλεί τους άλλους και φτάνεις σε σημείο να απολογείσαι για τα συναισθήματα σου. Κάνεις την αυτοκριτική σου και θέλεις χρόνο να σκεφτείς, τους τρόπους που θα σε βγάλουν από την τελματώδη κατάσταση, που έχεις περιέλθει. Αποζητάς την μοναχικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναλαμβάνεις πολλές ευθύνες και αντιμετωπίζεις αρκετά προβλήματα στην δουλειά σου. Οι στασιμότητα δεν σε ικανοποιεί, αλλά ούτε και τα οικονομικά που σε ζορίζουν.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Μ. Παρασκευή, το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, δυσκολεύει την προσωπική σου εξέλιξη, καθώς και την σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον. Νιώθεις να μη σε χωράει το σπίτι, διότι το κλίμα είναι τεταμένο. Αποζητάς την μοναξιά και απομονώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αποσύρεσαι από τις κοινωνικές επαφές και επιθυμείς να συνδεθείς μόνο με τον εαυτό σου. Ανακαλύπτεις στοιχεία της προσωπικότητας σου, που δεν αντιλαμβανόσουν ότι είχες. Ανακτάς την χαμένη εσωτερική ενέργεια και προσπαθείς να συνδεθείς εγκεφαλικά με τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πίεση της δουλειάς σε στραγγίζει ενεργειακά. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και μελετάς τις επόμενες κινήσεις. Οικονομικά δεν έχεις σπουδαίες μεταβολές.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET