ΕΛΛΑΔΑ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/12/2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…) ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο […]

Neopolis Team

31 Δεκεμβρίου, 2017

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τι λες πως θα συμβεί όταν αναμίξεις τη δαιμονισμένη σου διάθεση για ελεύθερο χρόνο, βόλτες, καθαρό αέρα και συζητήσεις με καλούς φίλους, με την κολασμένα απαιτητική και γεμάτη ένταση μέρα στη δουλειά; (Επιτρέπονται όλες οι απαντήσεις που δεν περιέχουν υβριστικά σχόλια…)

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, μήπως να βάλεις ένα όριο στα έξοδα σου; Ναι, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να ξοδέψεις για τον εαυτό σου, όμως στο τέλος του μισθού περισσεύει πολύς μήνας… Κι αυτό είναι ζόρικο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, ξεκινάς καλά σήμερα. Ενέργεια, δυναμισμό, διάθεση έχεις. Μόνο μην τα εξαντλήσεις όλα αυτά μέσα στον χώρο εργασίας σου. Κρίμα δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Είναι μια από αυτές τις μέρες που ξυπνάς και μπορείς να διαισθανθείς ακαριαία τα αισθήματα, τους προβληματισμούς, τις εντάσεις των γύρω σου. Για να μην παρανοήσεις πρέπει να κρατήσεις αποστάσεις. Λίγα λόγια, πολύ δουλειά. Σύμφωνοι;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μερικές μέρες αισθάνεσαι σαν ένας πλανήτης σε αναζήτηση δορυφόρου: ξέρεις πως η ομορφιά που φιλοξενείς μέσα σου είναι λειψή χωρίς ένα φεγγάρι να συμπληρώνει το τοπίο σου. Μην εκπλαγείς αυτές τις μέρες αν αρκετοί/ες εκδηλώσουν ενδιαφέρον γιʼ αυτό το ρόλο. Μην απορρίψεις επίσης κανέναν/καμία. Σύμφωνοι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, πόσες φορές πρέπει να επαναλάβουμε πως, όσο περισσότερο πρόθυμος/η δείχνεις να μπαλώνεις τρύπες άλλων, τόσο πιο πολύ θα σ’ εκμεταλλεύονται. Κοίτα τη δουλειά σου κι άσε τους άλλους/τις άλλες να κουρεύονται!

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Όταν η εβδομάδα ξεκινά με διάθεση από μέρους σου να αποδείξεις πως ακόμη και στη δυσκολότερη ψυχολογικά περίοδο σου δεν θα μείνεις ούτε μέτρο πίσω στο κυνήγι των επαγγελματικών σου στόχων, δεν μπορεί παρά να είναι ένα υπέροχο νέο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ένστικτο στο full; Check! Ικανότητα να σε βάζω στη θέση σου με ένα μου βλέμμα; Check! Επιθυμία να σε οδηγήσω στην παράνοια αν επιμένεις να κυκλοφορείς μʼ αυτό το ηλίθιο χαμόγελο σαν ιαπωνικό καρτούν; Check! (Μεταξύ μας Σκορπιέ, λυπάμαι όποιον/α σήμερα επιχειρήσει να σε πιέσει πέραν του επιτρεπτού)

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τοξότη, για πάρε κανένα φίλο/η αγκαζέ και βόλταρε, χαλάρωσε, διασκέδασε, φλέρταρε σήμερα, γιατί δεν το έχεις και σε τίποτα, με τόσο ρεαλισμό τελευταία, να πέσεις σε κατάθλιψη. Και δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό… Τον Πλούτωνα τον αφήσαμε πίσω μας χρόνια τώρα, ναι;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ελπίζω να ξεκαθαρίσεις νωρίς νωρίς σήμερα πως δεν είσαι σε φάση για να σε πιέζουν με υπερβολικές απαιτήσεις στη δουλειά και πως χρειάζεσαι πιο ήπιους τόνους για να λειτουργήσεις. Αν δεν το κάνεις, απλά αισθάνομαι οίκτο για εκείνον/η που θα σε φτάσει στα όρια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εξωτερικά ναι, δείχνεις κοινωνικός/η και σε φάση που νιώθεις καλά με τον εαυτό σου. Κράτα το αυτό και μη το χάσεις γιατί είναι το μόνο που έχεις να αντιπαραθέσεις στο εκρηκτικό μίγμα οικονομικής ανασφάλειας/επίπονης αυτοκριτικής για τις επαγγελματικές επιλογές σου. Ο μόνος εχθρός σήμερα είναι ο εαυτός σου. (Κι επειδή ξέρω τι θα πεις τώρα, απαντάω: Όχι, Υδροχόε δεν είναι κάθε μέρα αυτός ο εχθρός!)

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ιχθύ, το επόμενο διήμερο κάνε στον εαυτό σου ένα δώρο. Δώσε του την πολυτέλεια να μην ασχολείται με τα προβλήματα των οικείων σου, του/της νυν ή του/της πρώην ή του/της επίδοξου συντρόφου σου, του/της προϊστάμενου/ης σου… Για λίγες μέρες κλείσε τʼ αυτιά σου μπας κι ακούσεις τον εαυτό σου που πνίγεται σʼ όλη αυτή τη βαβούρα!

Πηγή: Stardome.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα στο top10 των χωρών που «τραβούν» τους τουρίστες να τις ξαναεπισκεφτούν!

ΕΛΛΑΔΑ

Πύργος Πειραιά: Πλησιάζει το opening ενός από τα μεγαλύτερα ZARA παγκοσμίως!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Αθήνα αναδείχθηκε η πόλη που μυρίζει πιο ωραία στον κόσμο, κάτι… βρωμάει εδώ!

SPILL THE TEA

Ο Henry Cavill περιμένει το πρώτο του παιδί με τη Natalie Viscuso και κάτι ράγισε μέσα μας!

SPILL THE TEA

Όλα τα beefs που έχουν απασχολήσει το ίντερνετ τελευταία αν έχεις χάσει επεισόδια!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2024: Τμήματα με χαμηλή βάση αλλά υψηλές προοπτικές, για να έχεις υπόψιν σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET