ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/05/2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν. ΤΑΥΡΟΣ […]

Neopolis Team

31 Μαΐου, 2016

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Γενικώς βρίσκεσαι σε μια μίνι ψυχολογική καταστολή στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Απόλυτα παραπλανητικό για τους γύρω σου αυτό, γιατί θα ανακαλύψουν πως όταν πάνε να σε καταπιέσουν, να σου την πουν ή να σου φορτώσουν ευθύνες γίνεσαι τέτοιο θηρίο ανήμερο που καλά θα κάνουν να ψάξουν σπηλιά να κρυφτούν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Ταύρε, μένεις ακόμη με τους γονείς σου στο ίδιο σπίτι (ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία ή δρόμο) προσπάθησε να το αποφύγεις σαν να είναι ραδιενεργό! Σε αντίθετη περίπτωση φώναξε όποιους/ες θεωρείς καλή παρέα και κουβέντιασε ως τα ξημερώματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μην περιμένεις και τεράστια ικανότητα συγκέντρωσης σήμερα, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με θέματα της δουλειάς σου. Το μυαλό σου αποσπάται με το παραμικρό. Γιατί; Ίσως γιατί έχει πάθει υπερφόρτωση πια;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Όταν μια ευκαιρία δεν προκύπτει δεν εγκαταλείπουμε! Την δημιουργούμε μόνοι/ες μας! Που; Μα που αλλού; Στον ερωτικό στίβο; Για να δελεάσεις τον/την άλλο/η δεν χρειάζεται να προσπαθείς να μεταμορφωθείς σε κάτι που νομίζεις πως του/της αρέσει. Απλά να δείξεις πόσο εντάξει νιώθεις που είσαι εσύ. (Ναι, μπορείς και να το προσποιηθείς αν δεν το νιώθεις! Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα μωρό μου…)

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Αν πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα στον συναισθηματικό παροξυσμό που σου προκαλεί ο έρωτας ή την ψυχική σου ηρεμία, τι επιλέγεις; Αν απάντησες «Την κουρτίνα τρία» είσαι σωστός/η! Ο μόνος τρόπος για να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία είναι να κεράσεις εκείνον/η που παίζει με τον έρωτα σου το παγωμένο σφηνάκι της απόλυτης αδιαφορίας! Εκεί να δεις γλέντια…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Στην κόντρα απαντάς με κόντρα. Στην ηρεμία με ηρεμία. Στην ένταση με ένταση. Σήμερα φρόντισε να γίνεις ένας καθρέφτης που αντανακλά και ενισχύει ότι αρνητικό ή θετικό του πετάνε οι γύρω του. Αν μη τι άλλο, μερικοί/ες θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, κι αυτό αρκεί για να γουργουρίζεις από ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ζυγέ, επιστρέφει από το μεσημέρι και έπειτα η διάθεση για κοινωνικότητα, μικροδιαπλικτισμούς και πειράγματα σε φίλους/ες και γνωστούς/ες! Αχ, είναι ωραίο να επανέρχεσαι, έστω και προσωρινά, στο γνωστό δραστήριο εαυτό σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Μέρες σαν την σημερινή θες να εκφράζεσαι με αυθεντικό τρόπο, να μην συμβιβάζεσαι, να βγάλεις προς τα έξω επιτέλους τα ταλέντα σου! Γιʼ αυτό και ψάχνεις εναγωνίως να βρεις τρόπους η τωρινή δουλειά ή η τωρινή ερωτική σου ζωή νʼ αποκτήσουν νόημα. Αν δεν τα καταφέρνεις, αρχίζεις να κοιτάζεις σιγά σιγά παρακάτω…

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τοξότη, μερικές φορές σκέφτομαι αν θα είχε καλύτερο αποτέλεσμα να σου προτείνω τα αντίθετα από αυτά που πρέπει, αφού έτσι κι αλλιώς πάντα προσπαθείς να κάνεις το αντίθετο από αυτό που σου λένε. Θες να δοκιμάσουμε; Λοιπόν τις επόμενες μέρες δεν πρέπει να σε δει το σπίτι σου καθόλου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Με τη γλώσσα σου να λύνεται από τις όποιες φοβίες σου και την ικανότητα σου να γοητεύεις τους συνομιλητές σου να φτάνει σε νέα ύψη, δεν είναι ανόητο να μην εκμεταλλευτείς τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ξεκινήσεις συζητήσεις με τον/την προϊστάμενο/η σου ή μερικούς συναδέλφους για τους άμεσους στόχους που πρέπει να τεθούν στην δουλειά σου. Α κι αν ψάχνεις για δουλειά ΤΩΡΑ είναι που πρέπει να κυνηγήσεις περισσότερες συνεντεύξεις! Θράσος θέλει και όχι ευγένειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με τόση απέχθεια για ότι έχει να κάνει με χρήματα, εργασία, κτήσεις και οικονομικές υποχρεώσεις που θες να τα διαλύσεις όλα. Ναι, τόσο πολύ έχεις μπλεχτεί σʼ αυτό τον ιστό που μισείς.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ε ναι λοιπόν! Δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας! Αν ο/η σύντροφος σου ή μερικοί/ες φίλοι/ες ή συνεργάτες σου ψάχνουν κάποιον/α να ξεφορτώσουν τα άγχη και τις ανασφάλειες τους, σήμερα ειδικά, δεν θα παίξεις αυτό το ρολάκι!

Πηγή: stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET