ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Ημερήσια Πρόβλεψη – 31/03/2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4) Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες. ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5) Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες από […]

Neopolis Team

31 Μαρτίου, 2018

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η προσωπική δράση περνά σε δεύτερη μοίρα και κεφάλι παίρνουν οι συζητήσεις, οι σκέψεις, η επικοινωνία με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου. Μέρες κατάλληλες για επίλυση ανοιχτών ζητημάτων στη σχέση με τον/την σύντροφο σου αλλά και σε συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πολλοί/ες Ταύροι θα περάσουν τις επόμενες μέρες από φάση εργασιοθεραπείας, οργάνωσης της δουλειάς τους και του χρόνου τους. Αν ανήκεις σʼ αυτούς/ες, φυσικά και δεν θα ξεχάσεις τα χρώματα της διασκέδασης, όμως σίγουρα θα ελαττώσεις δραστικά το χρόνο που της αφιερώνεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι αυτή η μουνταμάρα που επανέρχεται συνεχώς, είναι κι αυτή η αίσθηση πως ο αυθορμητισμός σου έχει μείνει από λάστιχο και δεν το κουνάει ρούπι από τα σκοτάδια του μυαλού σου. Ευτυχώς που οι υποχρεώσεις δεν σταματούν κι έτσι ξεχνιέσαι λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για τις επόμενες μέρες μπαίνεις σε λειτουργία δημιουργικής ανασύστασης της καθημερινότητας σου. Αν ψάχνεις για σπίτι, είναι καλή εποχή. Αν αναζητάς εργασία, τώρα έχεις το θάρρος και την τόλμη να σταθείς σ’ οποιαδήποτε συνέντευξη. Και αλίμονο σ’ όποιον/α σε τσαντίσει όλο αυτό το διάστημα!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Πως να πεις σε ένα/μια Λέοντα να κάνει εκπτώσεις από αυτά που αγαπάει; Πως να τον/την κρατήσεις μέσα σε λογικά πλαίσια οικονομικής σπατάλης για να μην το μετανιώσει στο τέλος του μήνα; Ωχ αδερφέ! Δεν έχει νόημα! Ζήσε όπως θες αυτές τις μέρες και όταν δεις τα σκούρα βλέπουμε τι κάνουμε με την περίπτωση σου τότε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ο έντονα ενεργοποιημένος Πλούτωνας στον 5ο οίκο σου μοιάζει με ένα πλανητικό ξυπνητήρι που αφυπνίζει την πίστη στον εαυτό σου, τις δυνατότητες σου και τον εγωισμό σου. Βέβαια η αφύπνιση έρχεται γιατί βλέπεις ξαφνικά παντού τριγύρω σου ανταγωνιστές και εχθρούς. Ε κι εσύ με τον Πλούτωνα τι περίμενες; Λιβάδια με πολύχρωμα λουλούδια και αλτρουισμό από τους συναδέλφους σου;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ναι, ΟΚ, το καταλάβαμε. Θες να περάσεις τη μέρα με φίλους και οικείους. Δεν θες να δεις την είσοδο της δουλειάς ούτε ζωγραφιστή. Όμως τι να κάνουμε τώρα; Να τρέξουμε τα ρολόγια για να έρθουν οι επόμενες διακοπές από σήμερα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ακολουθούν λίγες μέρες γνήσιας πνευματικής διαύγειας και κρυστάλλινα καθαρής κριτικής σκέψης σχετικά με την πραγματικότητα που βιώνεις μέσα στις προσωπικές σου σχέσεις. Τώρα θα αρχίσεις να ξεκαθαρίζεις ποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις είναι ισότιμες και δίκαιες. Αλίμονο σε αυτές που δεν είναι..

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μερικές φορές το να στηρίζουμε ή να ακούμε ή να ασχολούμαστε με τα προβλήματα των φίλων μας είναι η πιο αφόρητα κουραστική δουλειά του πλανήτη. Και ναι, σήμερα είναι μια από αυτές της μέρες που όλοι/ες οι φίλοι/ες σου νομίζουν ότι είσαι ο προσωπικός τους ψυχαναλυτής/ψυχαναλύτρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αίσθηση της εργασιακής πίεσης που νιώθεις είναι πως δεν τελειώνεις με τις υποχρεώσεις σου ούτε το 2012! Όμως ο πανικός δε βοηθάει σε τίποτα και επίσης, μάλλον στο τέλος θα τα καταφέρεις! Στρώσου λοιπόν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα πιθανόν θα αισθάνεσαι εξοργισμένος/η με την αδυναμία σου να ακολουθήσεις κατά βήμα τον προγραμματισμό που μόνος/η σου θέτεις για την εκπλήρωση των επαγγελματικών σου υποχρεώσεων. Μια ερώτηση: μήπως συστηματικά κάνεις υπερβολικά αισιόδοξες προβλέψεις για τους ρυθμούς που μπορείς να δουλεύεις;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Τις επόμενες μέρες πολλοί/ες Ιχθύες θα περάσουν σε κατάσταση ενδοσκόπησης και κυκλοθυμίας. Επίσης , στην περίπτωση που επιπρόσθετα έχεις αφήσει εκκρεμότητες με φίλους/ες, προσέθεσε στο γλυκό την ανάδυση έντονων φοβιων, εντάσεων, ρήξεων, τσακωμών… Αντίδοτο; Η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι σεξ, αλλά τελευταία μάλλον έχεις γίνει πολύ εκλεκτικός/η.

Πηγή: Stardome.gr

 

ΖΩΔΙΑ

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET